Ollinoma

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Ollinoma

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Meidän häissä esiteltiin kaikki vieraat (110) parilla sanalla. Juontajapari kulki pöydästä pöytään ja kertoili vieraista pääkohtia. Ohjelmanumeroa kiiteltiin kovasti. Sitten kun tämä oli tehty, oli tietokilpailu morsiusparista, jonka aikana ehdimmekin jo paikalle.
 2. Wagner alkuu ja Rinsessa Ruusunen loppuun. Ja valssi on Nousee päivä, laskee päivä.
 3. Meillä Ollin vanhemmat maksaa kaiken valokuvaukseen liittyvän eli Ne saa mun puolesta päättää montako kameraa laitetaan. Ehkä joka toiseen pöytään, jos niinkään montaa. Meille kun tulee noin 100 vierasta ja laitetaan varmaan vain 12 hengen pöytiä... 4 kameraa kuulostaa aika hyvältä.
 4. Mun tai Ollin polttareihin ei kyllä tule stripparia... ei me kyllä olla siitä kenellekään sanottu, mutta ihmettelisin jos polttareiden suunnittelijat keksisi jotain sellaista. Me ollaan niin "tylsiä" tyyppejä, että meillä tuskin on mitään radikaalia sillä saralla... muuta ei sitten tiedäkään.
 5. Mun mahdollisten polttareiden ongelma on se, että kaverit asuu ympäri Suomea eikä tunne toisiaan. Siinä sitä sitten onkin varmaan miettimistä, että kannattaako mulle edes järkätä mitään... Vika ilta ennen häitä on ihan mahdollinen, ja luultavasti ainakin Ollin polttarit tulee olemaan silloin. Bestman kun saapuu paikalle vasta silloin. heh. Sikäli vika ilta on ihan ok, että kumpikaan ei oo kovinkaan innokas läträäjä ja kaverit tietää sen. Sikäli turvallisilla mielillä, mutta kuitenkin... saas nähdä.
 6. Meillä vanhemmat esittelee vieraat mikrofonin ja pöytäkartan avulla sillä aikaa kun me ollaan kuvattavana - ei oo vieraista niin tylsää odotella morsiusparia. Meille tulee jotain reilu sata vierasta joten esittelyyn menee muutama hetki. Ei ne varmaan hirveesti muuta sano kuin nimen ja sen, mitä kautta vieras tuntee hääparin. :-/Niin, ja paikkakortit saattaa olla kans silleen, että väristä näkee kuka on sukua ja kuka ystävä. Ehkä.
 7. Olis kiva jotain tehdä, mutta musta tuntuu että mä liikuttuisin itse heti. :'( Ei kai se hirveästi haittaa, mutta en haluaisi itkeskellä koko päivää... jos vaikka kaikki ei ymmärrä, että ne on ilonkyyneleitä...
 8. Kysymykset olis hyvä olla sellaisia, että mahd. lapsi/vanhusvieraat pystyy kuuntelemaan niitä ilman suurta kiusaantumista. Kivointa on hassut kysymykset, jotka ei oo ikäviä kenellekään... ja sellaisia, joihin pari vastaa mielellään...