Dubyamoa

Aktiivijäsen
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Dubyamoa

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me teimme reissun joulukuussa ja nautin kyllä lomasta. Emme ehtineet löhöillä paljoakaan (sopivasti meille) koska teimme paljon retkiä ym. Sää oli varsinkin öisin melko rankka välillä, mutta päivisin onneksi saimme nauttia auringosta. Itse sairastuin loman toisella viikolla ja olin pedin oma muutaman päivän, se vähän harmitti mutta muuten oli onnistunut reissu Kuten joku yllä mainitsikin, ei mikään huippuerikoinen paikka, eikä ehkä sellainen johon tekisin uutta matkaa, mutta ainakin sen yhden reissun arvoinen! Ja jos on tiukemalla budjetilla, tosiaan kannattaa katsella esim. brittimatkatoimistojen kautta paketteja jos pystyy tätä kautta kieppaamaan, täältä on tehty matkoja Isla Margaritalle jo pidemmän aikaa ja hinnat on huomattavastikin halvempia kuin suoraan Suomesta.
 2. Me varattiin siis tuo joulukuun matka. Mieleeni tuli, etta kuinka te jo Margaritalla kayneet hoiditte rahanvaihdon? Kasittaakseni fiksuinta olisi vaihtaa epavirallisen kurssin mukaan koska se on huomattavasti korkeampi, mutta tama sulkisi sitten rahan nostamisen itse saarella. Oletteko muut ottaneet miten rahat mukaan? Kaiken ottaminen kateisena ei kuulosta houkuttelevalta..
 3. Onko kukaan pitänyt itse vihkimisen lisäksi myös vastaanottoa/juhlia Thaimaassa (niin että koko häät olisi juhlittu Thaimaassa)? Minkä firman kautta olette juhlat järjestäneet ja missä hintaluokissa liikutaan?
 4. tuli mieleen, että missäpäin Skotlantia oikein asutte jos kierrätysmahdollisuutta ei ole? meillä ainakin on tässä asunnon läheisyydessä useammassakin paikka kierrätysmahdollisuus, ja jos ei pihapiirissä niin jokaisessa isommassa supermarketissa on myös nuo pöntöt. (huomasin vasta että lainasinpa aika vanhaa viestiä )
 5. Me ollaan varaamassa joulukuuksi matkaa Isla De Margaritalle, kyseessä ei ole häämatka kuitenkaan (ehkä enemmänkin myöhäinen kihlajaismatka tms ). First Choicen kautta Lontoosta olisi tarkotus lentää kahdeksi viikoksi, hotellina *** Pueblo Caribe El Tiranossa, all inclusive, hintaa reilut 850 euroa. Vähän vielä jahkaillaan, mutta mielelläni menisin kyllä. Yksi ystävistäni on Venezuelalainen ja on lomaillut Margaritalla paljon, ja on saanut kyllä mielenkiintoni heräämään. Jos viikonloppuna tai ensi viikon alussa uskaltautuisi varaamaan Matkalta en odota luksusta ja täydellisyyttä, vaan rentoutumista ja lomailua ja uusia kokemuksia. Porlamarissa haluan myös ehdottomasti käydä, eikä Playa el Agua ole kaukana joten siellä varmaan pyörähdetään myös. Cochelle voisi myös tehdä retken ehkäpä.
 6. Pidan kihlaa paivisin melkein aina. Kotona saatan ottaa pois jos siivoan, kayn suihkussa, tiskaan, teen ruokaa yms. Yoksi otan aina pois, kun en muutenkaan pida yolla koruja. Laitan aina korurasiaan yopoydalle jos otan pois. Tanaan vaan kavi hassusti, en muistanutkaan laittaa sormusta aamulla sormeen :-[ ;D
 7. Meilla puolisko päätyi sittenkin titaaniseen kihlaan, H.Samuelista ostettiin, 5mm leveä ja aika paksuhko ja jämäkkä kiiltäväpintainen (puolipyöreä), alennuksessa maksoi n.45 euroa.. viimeinen jäljellä oleva oli onneksi oikeaa kokoa
 8. Mä selailin juurikin matkatoimisto thomsonin (samaa puljua kun finnmatkat) "taylor made"-esitteitä, ja aika monessa hotellissa olen huomannut tarjouksia, että jos siellä viettää esim 7-10 yötä, saa vihkimispaketin ilmaiseksi. Tässä musta olis suht helppo sauma yhdistää häämatka ja vihkiminen ulkomailla, ja musta noissa oli aika selktästi mitä paketteihin kuuluu ja mitä veroja esimerkiksi pitää maksaa ja mitä papereita jne tarvii. Eikä nuo taylor made-lento/hotlapaketit vaikuta mitenkään sairaan kalliilta (ja kuvittelisin että tollasen hääpakettitarjouksen saa vaikka järkkäisikin lennot itse ja varaisi hotellin ominpäin, koska ne on hotellien omia tarjouksia eivätkä matkatoimiston- en tosin voi mennä vannomaan kun ei varmaa tietoa ole).
 9. Onko kellään (tuoreita) kokemuksia Sosuasta ja Casa Marina Beach-hotellista?
 10. Onko täällä ketään suomalaista paria, ketkä ovat järjestäneet omat juhlansa ulkomailla koska asuvat muualla kuin suomessa, vaikka siis kummallakaan ei asua esimerkiksi sukua asuinpaikassa? Tuntuisi tyhmältä järjestää häät jotenkin "kaukona" suomeen ja matkustaa itse sinne juhlimaan omia häitään, kun koti on kuitenkin jo muualla. Miten kutsutut ovat reagoineet tällaiseen järjestelyyn ja millaiset matkustushalut ihmisillä on olleet?
 11. Sain oman sormukseni nyt kotiin, ihan sähköpostitse hoidettiin koko prosessi, ja en voi muuta kuin kehua miten hyvin he vastasivat sähköposteihin jne. Sormus on ihana!
 12. tässä on oma kivellinen sormus. Halusin jotain persoonallisempaa kuin tavallisen, ja kuvioidut ym eivät ole niin minun juttu, niin päädyin sitten miettimään omanlaisen jossa myös siis kiviä (vaikkei paljon, 2x0,03ct timanttia ja yksi vaal.pun safiiri). Ihan tuiki tavallinen sormus ei jotenkin minun käteen edes olisi istunut. Täällä (UK:ssa) kun on tosiaan tapana että se kihlasormus on se näyttävämpi ja vihki tavallinen sileä, ei kukaan ole edes ihmetellyt valintaani.
 13. Miten teillä muilla on mennyt suunnitteluvaihe andreasenilla? Ovatko he ennen somruksen tekoa piirtäneet teille mitään luonnoksia? Itse en pääse paikan päälle, ja selitin vain sanallisesti, ja kun pyysin että tekisivät luonnoksen tms niin itse päätyivät siihen että olisi helpointa vaan tehdä se sormus ja laittaa mulle nettisivuille kuva, ja ostan sen jos pidän. Mua tää nyt vähän harmittaa, kun entä jos sormus ei olekaan sellainen kuin olen kuvitellut? Jätän sitten ostamatta? Luonnoksesta olisi voinut sormella osoittaa jos joku ei olisi niinkuin toivon, mikä musta olisi ollut fiksumpaa..
 14. Mä kyselin tarjouksia tietynlaisen sormuksen teettämisestä ja sain Andreasenilta parhaan tarjouksen tähän mennessä! Eli hinta huomattavasti alempi kuin kellään muulla, keltä kysyin samasta sormuksesta. Pitää kysellä vielä lisää, mutta vahvasti tuntuu että Andreasenilla teetän sormukseni.
 15. Miten kihlautumisen voi tarkalleen jättää väliin? Kihloissahan sitä jokatapauksessa ollaan jossakin vaiheessa, jos naimisiin ollaan menossa, vaikkei sitä sormuksin/juhlin tms mitenkään ilmaistaisikaan.