Jump to content
Naimisiin.info

Orange

Aktiivijäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Orange's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Emäntäkoulu on nykyään Limingan Joutsenkartano ja toimii turvallisuusalan oppilaitoksena. Itse tykkäsin ihan hirveenä navetta puolesta ja paljon vieraatkin kehuivat viihtyisäksi paikaksi :-X Jos laitat maili osoitteen, niin voin laittaa pari kuvaa sekä Amican ravintolan puolelta että navetasta. Niin ja täytyy vielä sanoa, että Amican emäntä oli todella mukava ja auttavainen, sekä ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi ;D
  2. Paljon sinistä ja valkoista kummassakin tilassa. Vaikka itse ruokalassa on orannssi lattia ja tuolit, niin uskoisin sinisen käyvän vastavärinä ihan hyvin siihen ympäristöön. Pöydät ajattelimme järjestää niin, että sata vierasta istuu neljässä pitkässä pöydässä. Meillä ja appivanhemmilla on oma pöytä näiden pitkien pöytien päässä (elikkäs semmoinen E:n mallinen pöytä hässäkkä). Pöytiin tulee koristeeksi vesiastioita kynttilöineen peileineen ja sinisiä ruukkuja, joihin tulee kukkia. Haluaisin lisäksi pöydän keskelle sinisen kaitaliinan, mutta harkitsen vielä raskinko hommata sitä niin paljon. Meidän taakse tulee hääkaari, jossa on ruusuköynnöstä erottuu hienosti, kun takana on valkoinen korkea seinä. Lisäksi meiltä kotoa löytyy paljon kaikke sinistä sisustuskrääsää ja ruukkua, joita voi käyttää hyväksi noutopöydän ja lahjapöydän koristelussa. Navetan yläparruihin olen ostanut valkoisia tallilyhty valosarjoja (jouluvaloja). Pöydille aion ommella neliskanttiset siniruutuiset liinat ja liinojen päälle tulee valkoisia maitokannuja, joissa on luonnon kukkia. Heinäpaalien päälle oven molemmille puolille tulee noin 15 valkoista lyhtyä (kynttilät ovat sellaisia paristokäyttöisiä, ettei tule vahinkoa). Navettaan tulee aika vähän luonnon valoa, joten tuommoset valohässäkät tuo omaa tunnelmaa.. Harmittaa vaan kun sinne ei saa viedä oikeita kynttilöitä. Grillaamisesta en ole kuullut mitään, mutta paljon mahdollista, että onnistuu. Tässähän pääsee ihan innostumaan, kun pääsee kertomaan omista suunnitelmista :
  3. Meillä tällainen ;D Ukko on hiukan autohullu, niin sopii meille hyvin :
  4. Kihla kulkee mukana aina ;D Taikinaa vaivatessa otan sormuksen pois, mutta muuten on sormessa. Vähän kaukaisempi työkaveri onnitteli ihan vasta kihlauksen johdosta, kun on niin uusi ja kiiltävä sormus Kihloissa ollaan oltu vuodesta 2001 : Eli tämä rinkula ei ainakaan käytöstä ole kärsinyt. Täytyy vaan toivoa, että tuli valittua sellainen vihki, että sekin voi kulke kaikessa mukana
  5. Kiva kuulla, että muitakin on eksynyt Limingan Joutsenkartanoon Me ainaskin ihastuttiin juhlapaikkaan ja kirkkoon
  6. Meille tulee jokaiselle lapselle (n. 10kpl) oma puuhapussi. Tähän mennessä pussiin on kertynyt: -Nalle -Värikynät -Pieni vihko -Satukirja Lisäksi vielä myöhemmin laitamme: -Itsetehdyn puuhavihkon -Karkkia Kaikki jo ostetut tavarat ovat maksaneet 0.50€-2€/kpl. Eli kulkiessani olen tonkinut alennuskorit yms. ja tehnyt hyviä löytöjä puuhapusseihin Väritys/puuhakirjat ovat niin kalliita, että päätin tehdä ne itse, koska netistä löytää paljon erillaisia värityskuvia ja tehtäviä. Lisäksi lapsille on oma huone missä pyörii joku lasten leffa ja saavat värkätä pussien kanssa. Eipähän tule tappelua mistään lelusta, kun kaikilla on samanlaiset :
  7. Hieno! Tietääkö kukaan tekijää?
  8. Osaako kukaan kertoa kommentteja Limingan papeista? Mielellään haluaisimme rennon papin (ehkä naispapin), joka suostuu siihen, ettemme halua sisällyttää virttä vihki kaavaan.
  9. Paikkaa on ilmeisesti aiemmin puhuteltu Limingan emäntäkouluna, tai jonain vastaavana. Itse Amican ruokala on aika kouluruokalamainen, mutta uskoisin, että sen saa koristelemalla ihan hienoksi. Navetan vintti taisi olla se joka ratkaisi jutun, koska sinne saa hyvät jatkot ruokailun jälkeen ;D Yhteisvuokra on 300€ + Amican ruoka (ruokien hinnat olivat mielestäni kohtuullisia). Navetassa ei ole lämmitystä, joten se ei sovellu talvihäihin, mutta muut tilat kyllä. Jos paikka kiinnostaa, niin Amican ravintolapäällikkö Irene Kenttälä p. 083127626 esittelee paikkaa varmasti mielellään. Uskoisin että porukkaa mahtuu noin 120 suuntain tai toiseen.
  10. Harkitsimme myös Raatin NMKY:tä, mutta päädyimme sitten Liminkaan Keittiö oli mielestäni toimivan kokoinen ja astioita löytyy kysymällesi määrälle, mutta osa on eriparia (vähän eri mallisia valkoisia astioita). Juhlasaliin sopii hyvin 150 hlöä syömään ja varmasti jää vielä tanssilattiallekkin tilaa. Juhlatilan seinät olivat vaalean keltaiset ja lattia harmaa. Tuolit olivat sinisiä muovituoleja. Voin laittaa kuvia mailitse, jos haluat.
  11. Noniin. Nyt on juhlapaikka varattu ;D Meinasi jo stressi iskeä, kun ei meinannut löytyä. Me juhlimme Limingan Joutsenkartanossa ja navetan vintillä. Juhla siis jakautuu kahteen eri osaan, ruokailu ja kahvit Joutsenkartanossa (eli Amican ravintolassa) jonka jälkeen siirrytään navetan vintille musiikin, ohjelmanumeroiden ja viinan merkeissä Onko kukaan viettänyt häitä kyseisessä paikassa.. kommentteja ruuasta ja yleensä paikasta? Pitopalvelun ja koko paikan vuokra oli mielestäni kohtuullinen ja siellä on myös mahdollista yöpyä halvalla (häävieraita ajatellen). Meidän aika yksinkertaisella menulla hintaa tulee noin 2000 euroa (sisältää paikan vuokran)
  12. Kiitos joh@nn@.. paikka näyttää hienolta! Tuolit ja verhot ovat vieläpä oikean väriset
  13. Neito_79: Aikataulu kuulostaa hyvältä.. ei kiirettä. Meille on vieraita suunnitelmissa noin sata. Löysin googlen kautta seuraavan osoitteen http://www.oulunpurjehdusseura.fi/pikapurjehtija/4_2001.pdf jossa oli kuva juhlasalista juhlakunnossa(ilmeisesti kyseinen sali). Kerron kyllä jos paikallistan aiemmin etsimäni kuvat
  14. Moi, Auttakee.. näin jossain välissä maininnan, että jollakin oli kuvia Oulun NMKY:ltä juhlia varten laitettuna? En löydä enään kuka näin sanoi ja missä.. kiinnostaisi hirveästi vilkaista. Onko kukaan juhlinut Haukiputaan Martinhovissa, paljonko oli väkeä ja saiko sinne viedä omat viinat ja ruuat?
×
×
  • Create New...