Jersey

Morsian
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Jersey

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Uusimaa
 1. Suosittelen Islantia lämpimästi matkakohteeksi ja luulisinpa, että Reykjavikista saa irti jotain stop-overinakin. Blue Lagoon oli oikein mielenkiintoinen paikka ja kyllä siellä mielestäni lapsia näkyi. Luonto ja tunnelma Islannissa on ainutlaatuista, vaikea oikeastaan selittää, se pitää kokea . Minun sydämeni ainakin vei! Itse olen nähnyt Islannin talviasussaan ja jäi kyllä polte päästä sinne myös "kesä"-aikaan. Luonto ja värit ovat silloin varmasti parhaimillaan. Niin ja vielä, itse en kokenut Islantia älyttömän kalliiksi, vaikka etukäteen siitä varoiteltiinkin. Ilmeisesti Suomi on melkein samanhintainen maa...
 2. No juu ;D , tietää kyllä ja aina jaksaa ihmetellä ja virnuilla tälle puuhalle. Minulla tosin ei VIELÄ omaa päiväkirjaa... mutta mutta, saa nähdä kauanko sitä ilman ollaan. Saa nähdä miten suu sitten pannaan
 3. Itse myös olen ollut lomalla (ei häämatka) Sharm El Sheikissä. Pidin kyllä kovasti. Hienoja hotelleja, yleensä 4-5 tähden melkein suurin osa hotelleista. Me saimme kyllä olla melko rauhassa hotellin ranta-alueella ja itse hotellissa, vaikka olikin pääsiäisen aika silloin. Suurin osa ihmisistä näytti viettävän aikaa enemmän hulppean uima-allas alueen vierellä kuin meren äärellä. Ruokatarjoilut hotellissa olivat ensiluokkaiset ja syotävää ja juotavaa löytyi joka lähtöön. Meillä kuului aamiainen ja illallinen matkan hintaan, joten emme kauheasti syöneet "paikallista" ruokaa muualla. Iles de la Madeleine herätti mielenkiinnon. Kuulostaa upealta! Miten olet ko. matkakohteen löytänyt?
 4. Cefalu on oikein herttainen pikkukaupunki Sisiliassa. Ystävälläni ( Sisiliaano) on kesäasunto aivan Cefalun kupeessa, Lascarin alueella. Sisilialaiset itse tulevat Cefaluun viettämään kesäpäiviään, talvisin Cefalu on hiljaisempi paikka. Meri on ihana ja ranta lähellä. Vaellus/kävely/retkeilykohteita löytyy Cefalun läheltä ja kauempaakin. Jos matkan pituus on 2 viikkoa suosittelen lähtemään myös Cefalun ulkopuolelle, esimerkiksi juuri vaikka tehdä retki Etnalle ja siinä samalla voi vierailla Catanian kaupungissa ja/tai Taorminassa, sillä suunnalla Siracusa on myös näkemisen arvoinen. Tai tehkää päiväretki Palermoon, upea sisilialainen suurkaupunki (mielestäni kivempi kuin Catania). Ihanaa matkaa Sisiliaan!
 5. Italiassa löytyy vaikka mitä, monenlaista kohdetta! Itselläni sydäntä lähellä on Sisilian saari, jota kannattaa käydä tutkailemassa, jos jaksaa, muualtakin kuin Taormina/Naxoksen aluuelta. Monipuolinen saari, ihana meri, upeita vuoria, mahtavia maisemia, historian havinaa ja oma sisilian kulttuuri ja se ruoka. Che bella Venetsia tarjoaa myös ihanaa omaa taianomaista tunnelmaa.
 6. Molemmat olisi toki parhain vaihtoehto niin saisi tehdä sitten niinkuin sillä hetkellä mieli tekee... Makuasia.. Mutta itse valitsisin porealtaan, koska kotosalla sauna löytyy (toivottavasti joskus myös poreamme ;D ) niin poreamme tuntuisi erikoisemmalta.