Sunshines

Aktiivijäsen
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About Sunshines

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Turku
 1. Vautsi mitä kuvia! Mekin ollaan lähdössä Azoreille elokuussa, ja ollaan suunniteltu myös auton vuokraamista. Täytyykin muistaa soitella Hispanialle, että minä päivinä halutaan auto! Kiitos vinkistä! Azoreilla olleet! Milloin noita valasretkiä oli? Päivittäin? Viikottain? Vai ihan säästä riippuen? Voiko niiden ajankohtia jotenkin ennustaa?
 2. Melkosesti on nouss Ruissalon Tanssipaviljongin hinta! Se piti alunperin olla meidän juhlapaikka, ja kun 2004 soittelin paikkaa vuokraavalle henkilölle oli vuokra 450€!!!!
 3. Kannattaa mirkkuli lukea tota Turun Juhlapaikat-foorumia! Sieltä saa vastauksia varmaan paremmin kuin täältä... Mun eno vihittiin yli 10 vuotta sitten Turun linnan kirkossa eikä mun mielestä turistit häirinny mitenkään... onkohan jotenkin suljettuna yleisöltä silloin kun on kirkollisessa käytössä. Tarkotatko Juhana Herttuan Kellaria? Onko se ees ton niminen? Eli ei sijaitse "linnassa" vaan siinä kun tullaan sisään, "muurissa". Linnastahan saa siis myös vuokrata erilaisia/erikokoisia tilaisuuksia varten muitakin tiloja! Kannattaa ehdottomasti kysellä! Upeita! Mä en tarkemmin tiedä tosta Juhana Herttuasta... kuvittelisin, että se ei edes olisi ilta aikaan auki... Jos suostuu hiukan matkustamaan niin kannattaa ehdottomasti harkita Villa Raineria Paraisilla! Ihanan idyllinen paikka! Jos me oltaisiin mahduttu sinne, ni oltaisiin varmaan menty!
 4. Nelkku Joo Tanssipaviljonkiinhan saa tuoda oman pitopalvelun... ehdoton plussa! Maija Lainetta vaan suosittelevat yleensä, koska on ollut siellä useaan otteeseen aikasemminkin ja kaikkien kamojen roudaaminen on paljon helpompaa pihan yli kuin useassa pakettiautolastissa. Se miksi loppujen lopuksi luovuttiin Tanssipaviljongista oli se, että siellä voi olla perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina juhlat. Ja koska siellä ei ole mitenkään määritelty sitä, milloin edellisen kamat täytyy olla poissa että seuraavat pääsevät koristelemaan voi oman juhlapäivän aamu venähtää suhteettoman pitkäksi edellisten juhlijoiden takia. Jos ystäväpiiristä löytyy ihmisiä, joita voi käyttää juhlapaikan valmiiksi laittamiseen niin sitten homma varmasti toimiikin! Ajattelin vain varoittaa teitä, jotka siellä juhlitte! Minä itse ainakin tekisin kirjallisen sopimuksen paikan omistajan kanssa siitä, että milloin tila täytyy olla teidän käytössänne, jotta hän voi ohjeistaa edellisen päivän juhlijoita. Eihän tietenkään ole mitenkään sanottua, että joka pe, la ja su siellä jotain tapahtuisi, mutta hyvin epätodennäköistä on, ettei jompana kumpana päivänä ole jotain ainakin kesäisin. Joten sitten pitäisi olla vielä samaninen ystäväarmeija siivoamassa paikka juhlien jälkeen. Tai pitopalvelukin sen varmasti tekee, mutta hyvää korvausta vastaan.... Vielä pitopalveluista! Siitkäkin ehdottomasti mustaa valkoisella, että mitä hintaan kuuluu! Hinta nostaa yllättävän paljon liinavaatteet, tarjoilijoiden palkat (huomioi iltatuntien korkeampi hinta!) ja ALV! Eikä ole mitenkään sanottua, että kaikilla pitopalveluilla olisi sopivaa astiavarastoa yli 100 hengelle.... silloin joutuvat vuokraamaan ja taas maksaa! Mun neuvonani siis on, että varautukaa ylimääräisiin kuluihin! Ja ehdottomasti tehkää sopimuksia!
 5. Kaimalan Karhulammesta: (onpas siitä aikaa kun olen täällä viimeks piipahtanu) Juteltiin Raijan kanssa silloin alustavasti menusta ja mitä siihen voisi kuulua, ja silloin hinnaksi tuli 47-50€, johon kuuluu ALV, holittomat ruokajuomat, kukat, astiat, pöytäliinat, servetit, tarjoilu/tarjoilijat ja tietty itse ruoka + hääkakku, kahvi, tee, mehu lapsille. Laatimassamme menussa ei vielä ollut yöpalaa, mutta se olisi vielä tarkoitus saada mukaan. Paikastahan on hienot nettisivut, joita kannattaa käydä katsomassa. Googleta ihan paikan nimellä ni löytyy... en nyt muista osotetta ulkomuistista. Meille oli alunperin varattu Ruissalon Kansapuiston Tanssipaviljonki, mutta laskettiin että tilavuokra + pitopalvelu (Maija Laine), johon ei kuulu tarjoilijoiden palkkioita, pöytäliinoja ja KANKAISIA servettejä olisi tullut kalliimmaksi kuin Karhulampi. Karhulampi on myös vuokrattu koko viikonlopuksi käyttöön, joten perjantaina pääsee jo roudaamaan omat kamat paikalle, ja itsehän siellä ei joudu siivoamaan. Oma kohtaisi kokemuksia ei vielä ole, mutta Turun alueen paikoista ehdottomasti meille sopivin ja edullisin. -> Aiotaan tarjota boolin lisäksi viinit, kuohuviinit, olutta, siideriä ja lonkkua vieraille, joten ravintolahinnoilla tulisi mahdottoman kalliiksi.
 6. Utelias: Asutteko kaikki Helsingin seudulla vai kauempana? Justiinsa nimittäin laskeskeltiin kavereitten kanssa, että Turusta lähtiessä olisi about plus-miinus-nolla ostaako Tallinasta vaiko alkosta. Oltiinko väärässä?
 7. Meillä tohon 50€ kyllä sisältyy jo alv. Minkälainen menu teille on tulossa? Tai oli?
 8. Suosittelen minäkin! Eilen käytiin alustavasti kyselemässä hintoja, ja kunhan mies saa päätettyä haluaako hän titaania vai valkokultaa pitäisi mennä tekemään tilaus. Palvelu on ainakin tähän mennessä ollut aivan ensiluokkaista! Hän teki myös pari vuotta sitten avioituneiden ystäviemme sormukset ja niistä tuli upeat! Ja hinta on todellakin kilpailukykyinen (lue: ei liikkeen välistäveto hintaa lainkaan!).
 9. Meille tulee valssi ennen kahveja... emännän mukaan näin saadaan juhlat alkamaan... ja booli kannetaan tietenkin tarjolle heti ruokailun loputtua! ;D Jos laskeskelen meidän aikataululla, että vihkiminen klo 15 niin ruokailu voisi alkaa klo 17, ja koska siihen kuluu aikaa ainakin pari tuntia, ja jos olisi vielä kahvit välissä olisi kello todella paljon ennen kuin "juhlat pääsisivät alkamaan".
 10. salamanteri Kyselit Kaimalan Karhulammesta... me juhlitaan siellä ensi kesänä ja tähän mennessä ainakin palvelu on ollut aivan upeaa enkä voi kuin suositella paikkaa! Omat juotavat saa viedä eikä erillistä tilavuokraa ole. Käytiin pariin otteeseen tänä kesänä katsomassa paikkaa juhlakuntoisena ja saatiin tosi kivoja ideoita. Uusi tanssipaviljonki oli kyllä pelastus niin ei tartte enää tanssia terassilla!
 11. Nyt ei kerkee lukemaan koko juttua, joten en tiedä onko joku jo asiaa ehdottanut... Luulen, että pääsisitte vähemmällä vaivalla (ja halvemmallakin?) jos jokaiselle aikuiselle varattaisiin yksi lasillinen viiniä -> 12cl. Vieraat hakisivat jostain esim. baaritiskiltä tämän lasillisen ja veloitus sitten kulutuksen mukaan... ei tarvitsisi avata pulloja valmiiksi ja onko hiukan epäkohteliasta viedä "hitaiden" pöydästä "nopeiden" pöytään?? Kun ehdotit, että jollei jossain pöydässä maistu niin siirretään pullot muihin pöytiin.
 12. Mun mielestä enemmin vähän vähän leikkejä kuin liikaa. Jos ajattelen tulevia häitämme toivoisin, että morsiamen ryöstön, sukkanauhan heiton, morsiuskimpun heiton ja häävalssin lisäksi ei olisi kuin 2-3 leikkiä. Todennäköisesti 12kk-leikki ja kaasot ja bestmanit saavat vastata yhden tai kahden muun leikin järjestämisestä. Ja aluksi on tod.näk. jonkinlainen "tervetulo"-leikki esim. vilkutus-leikki tai se kun paketti kiertää vieraiden joukossa. Eli itse leikkejä noin 3... pari ylimääräistä on tietenkin hyvä olla hihassa, jos tuntuu että vieraat nukahtavat pöytiin! Vieraat kuitenkin yleensä arvostavat enemmän yleistä seurustelua/ tanssia kuin kauheaa määrää leikkejä.
 13. Toi viro-suomi-puhe pääsee munkin äklötyslistalle. Kuten myös -seksi -puhe > Tylsääkin tylsempää! 12kk-leikki on mun mielestä ihan ok. Olen nähnyt toteutettavan useammallakin tavalla... ehkä paras mielestäni on, että valitaan etukäteen henkilöitä joiden halutaan osallistuvan. Sitten nämä "vapaaehtoiset" seisovat ringissä ja musiikin soidessa laittavat morsiamen kenkää/morsiuskimppuja eteenpäin. Musiikin loppuessa se jolla on kenkä kädessään saa tehtävän tietylle kuukaudelle. Häissä joissa olen ollut tehtävät ovat olleet esim. viekää hääpari avantouinnille tammikuussa, viekää hääpari jääkiekkomatsiin helmikuussa ym. Mun mielestä kivoja juttuja, joita tekisi muutenkin ystävien kanssa. Äklötyslistalleni kuuluvat myös tunnistamisleikit, avain-leikki ja kaikki rahastusjutut. Morsiamenryöstö taas kuuluu asiaan!
 14. Meillä on miehen kanssa menossa kädenvääntö siitä kumman nimi tulisi yhteiseksi nimeksi. Miehellä todella yleinen nimi ja minulla todella harvinainen. Mieli tekisi pitää myös tyttönimeni... Milloin yhdistelmänimi on liian pitkä? Onko esim. Viitanen-Paakkala teidän mielestänne liian pitkä? Te jotka olette säilyttäneet harvinaisemman nimenne uudessa nimessänne! Onko teillä kuinka pitkiä yhdistelmänimiä?
 15. Me juhlitaan Karhulammella ensi vuonna. Raija on ihan loistava tapaus! Ja tanssipaviljonki oli valmistunut jo tänä keväänä eli tanssimisongelmakin on poistunut. Käytiin just viime viikonloppuna katsomassa paikkaa juhlakuntoisena, kun siellä oli 100 hengen häät. Upea! Meille itselle tulossa n. 90 henkeä, että sai kivan kuvan miten porukka mahtuu. Ja mielestäni oli vielä ihan mukavasti tilaa. Suosittelen! Tähän mennessä ainakin kaikki on toiminut täydellisesti ellei paremmin! Ja jos ongelmia on niin uskon, että kaikki hoituu.