cisu

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About cisu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Moikka, Me mennään Azoreille häämatkalle elokuun lopussa. Hotellina sama Marina Atlantico kuin herneellä. Kerrothan sitten kokemuksiasi! Milloin olette menossa? Meille valintaan vaikutti upea luonto ja suht' edullinen hinta, hinta pyöri samoissa euroissa kuin 2vkon Kreikan matkat, ja tää on sentään vähän erilaista!!! Jos jollain on omia kokemuksia saarelta, kuultaisiin mielellään kertomuksia ja vinkkejä!!!!
 2. Olin yksissä häissä jossa tuo 12 kk ohjelma oli järkätty aika kivasti. Ensin kaaso luetteli adjektiiveja, jonka perusteella hääpari valitsi vieraiden joukosta adjektiivia vastaavan henkilön. Adjektiiveina oli esim. kaikkien kaveri, remonttitaitoinen, organisaattori jne. Nämä valitut kerääntyivät morsiusparin pöydän ääreen, ja saivat käteensä Arabian teekupin, jossa sisällä heille tehtävä toteutettavaksi. Tehtävälapuissa oli esim. "vie morsiuspari syömään tammikuussa", "järjestä piknik morsiamen polttariporukalle heinäkuussa" jne. Musta aika kiva koukku oli se, että nämä teekupit olivat kaason häälahja, ja ennenkuin kaikki olivat tehtävänsä toteuttaneet & palauttaneet kuppinsa, ei hääpari lahjaansa saanut
 3. Meillä on tulossa myös monenkielisiä vieraita, mutta suurinosa on suomalaisia. Ollaan ajateltu silti, että ohjelma olisi suomeksi, koska monet suomalaisista vieraista eivät taas osaa englantia. Kuinka sitten olisi hyvä huomioida nämä ulkkikset, pitkästyyhän ne jos eivät mitään ymmärrä :-/ En ollut edes päässyt vielä ajatuksissani tuohon tutustumisleikki vaiheeseen, mutta jos jollain hyviä ideoita, kuulisin niistä mielelläni!
 4. Heissan, olin viime kesänä häissä, jossa morsian lausui omatekemän rakkausrunon sulhaselleen. Olen itse ajatellut tätä ohjelma juttua, koska toinen kaasoistani on sitä mieltä, että mun pitäisi myös esittää jotain häissä, koska sulhokin laulaa minulle. Olen vaan niin jäykkis esiintyjä, että mua vähän hirvittää! Runoja en osaa kirjoittaa, ja laulutaitoni on aivan olematon. Mitä sitä sitten voisi esittää ??? ??? ???
 5. Miten suhtaudutte kaasojen kampausten ja/tai pukujen maksamiseen? Kun maksaa kaikki hääjutut itse (ei vanhemmat) on budjetti aika tiukka.... :-/ Kun olin itse kaasona viime kesänä maksoin itse kampaajan & itse valitsemani puvun. Musta se oli ihan OK, mutta en ole varma kuinka omat kaasoni suhtautuvat. Voiko tälläistä kysyä ihan suoraan? Vaikka ovatkin kaksi parasta kaveriani, on raha-asioista puhuminen joskus vähän tahmeeta. ??? Lahjaksi sain kaason tehtävistä kaksi aivan ihanaa Marimekon teekuppia, joka oli mielestäni oikein hyvä lahja!
 6. Moi, kiitoksia kaikista vinkeistä. Telttoja löytyy aika moneltakin firmalta ja yhdistykseltä, mutta tahtovat usein olla pieniä, joita pitäisi sitten yhdistellä toisiinsa. Isommat teltat ovat aika kalliita, 1000€ ei musta ole kovin edullinen kun siihen pitää hankkia kaikkea muutakin kuin vaan se katto ja seinät. Kalusteet ollaan kuitenkin jo saatu tutun kautta aika edullisesti, ja erilaisia lattiavaihtoehtojakin harkittu. Toivottavasti tosiaan ilmat suosisivat, kun meillä ei ole oikeestaan mitään Plan B sisätilaa varattuna. Onneksi tässä on vielä vähän aikaa
 7. Hei, onko kellään kokemusta n. 80 hengen puutarhahäistä? Kesäsää kun on niin arvaamaton, pitäisi saada jostain teltta, johon mahtuisi pöydät yms. ja jossa olisi myös lattia. Mitähän sellaiset teltat maksaa Helsingin seudulla? ??? Entäs kalusteet?