Jump to content
Naimisiin.info

Pinkki

Aktiivijäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Pääkaupunkiseutu

Pinkki's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pinkki

    Venezuelaan!!!

    Juu oikeassa olet tuon Heaperian suhteen, niitä on tosiaan kaksi. Camillalle: Aurinkoa oli ekan viikon. Itse myös lähdin hyvän ruoan perässä kun Brasseissa oli ruoka tosi ihanaa, mun mielestä, niin aattelin et etelä-Amerikkaan takasin ja petyin Venezuelassa kyllä.... Playa el Aquassa on yksi "bilepaikka" Woody´s rantaravintola, en kylläkään käynyt siellä itse. Hyvää joulua kaikille! :
  2. Pinkki

    Venezuelaan!!!

    Tänään palailin matkalta ja ehdin nyt vaan kommentoimaan jotain ohi mennen. Keli vaihteli, eka viikkoloistavaa toka viikko ei. Tehtiin paljon retkiä joten meitä ei sateet ihan hirmusesti haitanneet. Varsinkin kannattaa menna Angelfallsille se oli kokemus, pikku koneella lennetään kanjonissa... Tuosta Hesperia hotellista et jos joku täällä on menossa Finnmatkojen Hesperia hotelliin se ei suinkaan ole se monumentaalinen golf-hotelli vaan siitä asteen vaatimattomampi Hesperia mutta varmasti hyvä hotelli sekin. Mielestäni aika moni puhuu englantia esim. Brasseihin verrattuna, meillä ei ollut hirveitä ongelmia. Meillä hotelli ei ollut all inclusive eikä tosiaankaan vartioitu. Snorklausta voin ainakin suositella vaikka olisi pilvinenkin keli, Los Frailes oli mahtava. Siellä on useita eri paikkoja joihin viedään yhtenä retkenä. Retkiä emme Finnmatkoilta ottaneet vaan muilta paikallisilta järkkäreiltä ja säästimme pitkän pennin... Pidin viime vuoden Brassien Porto de galinhasista enemmän koska Playa el Aqua on todella pieni ja tekemistä saa miettiä jos ei halua retkille. Mutta se tällä kertaa... Mukavaa matkaseuraa muuten kyllä löytyi ja sitä kautta lisää tekemistä tietysti!! Kiitos seurasta jos joku tunnistaa ;D Pinkki 8-)
  3. Hyvin meni mutta sydäntä särki seuraavana aamuna kun katsoi miten likainen se oli!! Siihen kannattaa varautua. Tietysti kyllä pesulat tekee ihmeitä, en tosin ole omaani vielä saanut takaisin...
  4. Siitä maksusta, semmoinen tupsahti postiluukusta ja oli se 85 € mutta kukaan ei sanallakaan maininnut siitä ollessani monta kertaa kirkkoherran viraston kanssa yhteyksissä... Samoin meidän kotiseurakunnasta luvattiin lähettää virkatodistus ja tiesin sen maksavan mutta sieltäkään ei kukaan maininnut asiasta vaan lähettivät laskun. Mielestäni asiakasta tulisi informoida laskusta oli se sitten millainen tahansa jos palvelu maksaa... ei kirkko ole mikään poikkeus. :-/
  5. Hengellisiä lauluja saa laulaa mutta se tapa jolla hän asian hoiti... apua! Ei oikein asiakaspalvelija... ja huomautti monessa kohdassa olevansa tohtorismies... Ootko muuten kotoisin Naantalista? Kyllä sä jossain vaiheessa pääset taas katteleen päiviksii niin sieltä löytyy infoa! Milloin on h-hetki teillä?
  6. Laitoin osan postistasi lainaukseen, koska olen kanssasi samaa mieltä! On niin uskomatonta että tulevassa vihkikirkossamme on pidetty joulun aikaan konsertteja esimerkiksi vuoden tangokuninkaalliset laulavat, myös tangoja!! Onpa hengellistä! Ja musiikkijuhlat on joka vuosi niin nepä eivät ole myöskään mitään hengellisiä tilaisuuksia, mutta niistähän kirkkoa nettoaa kivasti > Meidän laulaja ehdotti Bellmanin Häämatkaa 1700-luvulta tai Eino Leinon Nocturnea 1900-luvun alusta, kumpikaan ei käynyt kanttorille koska Hänen kirkossaan ei Arja Korisevaa soiteta... :-/
  7. Terve! Ei meille kukaan ole ainakaan mistään maksusta puhunut! Mennään Naantalissa naimisiin parin viikon päästä. Meidät vihkii kirkkoherra joka on ollut myös mun rippipappi. Mistä sä kuulit tuosta maksusta? Ei mulle ole kukaan mitään kirkkoherranvirastostakaan puhunut... ollaan meinaan pääkaupungista. Tällä hetkellä on ongelma kanttorin kanssa, hänen mukaansa ei saa soittaa kuin hengellistä musiikkia kirkossa ja ärjyi laulajallemme puhelimessa kun hän tiedusteli yhden 1700-luvulta olevan laulun esitystä... Jos pääset jo päiväkirjoihin, käy lukemassa mun sivuilta lisää. Uskon kyllä et kaikki menee hyvin loppujen lopuksi mut sit jätetään laulut ja virret pois jos ei saada sitä mikä halutaan...
  8. Uutta: puku ja asusteet ja korut ja kengät lainattua: vannehame kaasolta sinistä: kamut lupasi askarrella sinisen sukkanauhan, tulee postissa kuulemma vanhaa: on vielä vaiheessa... mutta kihla ainakin 8)
  9. Pinkki

    Hääjuhlan jatkot saunalla...

    Meillä aika loppuu klo 02 jonka jälkeen kaasojen ja bestmanien nukkumatilassa "tuvassa" on tarkoitus pitää mahdolliset jatkot. Musavehje mukaan ja pientä suolasta ja juomaa, niin ei tartte mennä nukkuun ajoissa. Ite meinataan kanssa osallistua ihan loppuun asti! ;D
  10. Pinkki

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Meilläkään ei saa esittää mitään muuta kuin hengellistä musiikkia. Toi enkelin rukous on kyl ihana! Toivottavasti suostuisi ja ehtisi opetteleen sen... Jää nähtäväksi sillä tulee lomalta vasta elokuun ekan viikon jälkeen.
  11. Pinkki

    Venezuelaan!!!

    En ole ehtinyt käydä vähään aikaan täällä kirjottelemassa mutta hotelli on Costa Linda. Oltais haluttu Palm Beach. Mutta pääasia että matkalle päästään 8)
  12. Pinkki

    Venezuelaan!!!

    Ihanaa!!! Meillä on varattuna marraskuun lopun lähtö, varaus maksu maksettukin jo, eikä mekään saatu sitä hotellia mikä haluttiin vaikka saatiin tehtyä varaus jo heti torstaina klo 10 jälkeen... Ovat vissiin buukanneet etukäteen niitä vaikka ei muka saa varata :-/ ... Toisaalta on hyvä et ei saatu all inclusivea niin tulee käytyä paikallisissa rafloissa enemmän 8) Ihanaaaaaaaa!!!!
  13. Me vietämme häitämme ensi kesänä Merimaskussa Taattisten tilalla , noin 10 minuuttia Naantalista. Kotisivut eivät ole parhaimmat http://www.kolumbus.fi/taattistentila/ mutta käymällä paikan päällä saa parhaimman kuvan, emäntä on todella osaavan tuntuinen ja olenkin kuullut häiden järjestelystä tilalla ainoastaan hyvää! Heillä on oma keittiö joten pitopalvelustressin voi unohtaa, omat juomat saa viedä ja vieraita voi myös majoittua samaan pihapiiriin muistaakseni noin 60 henkeä!! Lisäksi parin sadan metrin säteellä on myös mökkejä, joista yhdessä me vietämme hääyömme . Juhlatila on vanhasta navetasta kunnostettu tunnelmallinen juhlavintti, alakerrasta löytyy myös toinen juhlatila mutta se oli hieman liian seurankuntakotimainen meille. Uskoisin tilaan menevän helposti 150 hlöä, meille tulee noin 100. Tanssilattia, siis parkettiosa, on aika pieni mutta sen ympärille mahtuu myös tanssimaan hyvin. Tila on aika tunnettu jo nyt Naantalilaisten keskuudessa joten emme saaneet sitä viikonloppua elokuusta jonka olisimme halunneet koska tila oli jo varattu.
×
×
  • Create New...