Jump to content
Naimisiin.info

Tii-Ti

Aktiivijäsen
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Tii-Ti

  1. Kaivan jostain muistilokerosta rautaisen ammattitaitoni ja vastaan - hyppisleikki menee kutakuinkin näin:

    Missä asussa mennään naimisiin

    hääpuku, juhlapuku, bikinit, alasti

    Mitkä kengät jalassa

    juhlakengät, kumisaappaat, lenkkarit, ilman

    Missä vihitään

    Kirkko, sauna, roskis, vessa

    Mikä kulkuneuvo

    Hääauto, honda, maasturi, kärryt

    Lopuksi vielä kuinka monta lasta tulee ja ovatko tyttöjä vai poikia :)

    Tämän version on muksut tänä keväänä opettaneet mulle töissä :) (Siihen kuului vielä silkkiä, samettia, ryysyjä, rääsyjä - varmaan viittasi jotenkin hääasun materiaaliin...)

  2. Me ollaan menossa Milanoon, kun saatiin lennot halvalla - kaipa siellä lienee ihan kulttuurinähtävyyksiäkin eikä pelkkää supermuotia ja bilehilemestoja? Luulisi ainakin ;D

    Mut jotka olette käyneet Milanossa, niin suositelkaa kulttuurikohteita, voidaan ruveta jo suunnittelemaan reissun ohjelmaa :)

    (Kroatia kiehtois kauheesti, mut jos sinne heittäis vaikka jonkun hääpäivämatkan tulevaisuudessa... :-X)

  3. Lieneeköhän tästä aiheesta jo ketjua... ::)

    Kertokaapa suunnitelmistanne, miten olette ajatelleet järjestelevänne juhlapaikan koristelun? Eli siis kuka koristelee ja milloin?

    Meillä tilanne on se, että mikäli juhlapaikassamme ei ole minkään sortin pippaloita edellisenä päivänä, pääsemme sinne jo silloin koristelemaan, mutta jos on, niin... Täytyy koristella hääjuhla-aamuna - joka tietenkin tarkoittaa sitä, ettemme me sulhasen kanssa pääse niihin hommiin kyllä varmaan millään ilveellä. Rakkaiden kaasojenkaan harteille en sitä yksin haluaisi sälyttää.

    Kiitollinen olen käytännön esimerkeistä :):-X

  4. Keskustelimme tuossa rakkaan siipakkeeni kanssa jälleen kerran kesähäistämme, ja tuli puhe myös heti häiden jälkeisestä elämästä.

    Mies oli ajatellut, että kun häät ovat lauantaina, niin menee sitten ma töihin!!!! (kun opiskelijan kukkaro huutaa rahaa ym.) Että voidaan lomailla sitten myöhemmin... vaikka talvella.

    Lienenkö liian nipo, mutta en oikein lämmennyt tälle ajatukselle  :-/

  5. Jos haluaa kaasoille jotain teemaväriasua, niin silloin on kyllä vähintäänkin kohtuullista, että kaason asu kustannetaan. Jos ei "värikoodia" ole tulossa, niin kaasot voivat mielestäni asustautua hyvillä mielin itse valitsemiinsa juhla-asuihin. :)

    Omat kaasoni saavat valita asunsa vaatekaapista tai kaupasta, kuinka haluavat :D Lahja kaasoille meidän tapauksessa tulee jossakin toisessa muodossa kuin kostyymissä :)

    Jaa, nyt alkaa vanha väsyä :) - toivottavasti tekstistä nyt ei tule liian tylyä kuvaa...

    :)

  6. Miulle on toivoakseni tulossa 3 kaasoa ja sulholle 2 bestmania. Täältä kävin sitten keräilemässä ideoita, mitä kaikkea avustajilla olisi mahdollisuuksia tehdä juhlapäivänä ja ennen sitä.

    Ajattelin luoda jonkinlaisen listan, josta tässä tapauksessa kaasoni saavat valita juttuja, joita heitä kiinnostaisi tehdä. Painottaen sitä, että listan kaikille jutuille EI tarvitse löytyä tekijää heistä, eikä tarvitse tehdä juttuja jotka tuntuvat itsestä vaikeilta tai jotenkin ikäviltä. Näin ajattelin turvata ystävyyssuhteeni jatkossakin  ;D ja huolehtia rakkaiden ystävieni jaksamisesta :-X

    Pitää vain pitää silmällä, ettei kukaan kasaa itselleen liian suurta puuhakuormaa :) Mutta eiköhän tuokin juttu pysy aisoissa, kun yhdessä suunnitellaan :D

  7. Rulluddissa olin kaverin häissä tänä keväänä - ruoka oli hyvää ja sitä riitti reippaasti :) Muutenkin oli mukavat juhlat, tarjoilu pelasi ym ym. Paikkanahan Rulludd ei loppupeleissä vaan ole mitenkään kovin suuri. Jos haluaa, että kaikki vieraat pääsevät istumaan sisätiloissa suurin piirtein samassa tilassa hääparin kanssa, lienee sellainen 50-60 hlöä maksimi... Veikkaisin.

    Mut hieno paikka oli!

  8. Wau!

    Tosi hienontuntuinen paikka! En vaan oikein osannut hahmottaa Sörnäisten tullitoria/teollisuusaluetta - tietääkö joku millaiset mahdollisuudet lienee autoilevilla vierailla olla löytää itselleen parkkipaikkaa? Onko siellä oma parkkis vai onko kadunvarresta etsimismeininki?

    Miten aikaisin tuota paikkaa pitää varata? onko hurjat jonot?

    Onnea mamalille, teille tulee varmasti hienot hääjuhlat! Onnistuneita juhlia myös Sansulle!

  9. Täällä yksi untuvikko kyselee pääkaupunkiseudun juhlapaikoista...

    Tosi hienoilta kuulostavia juhlapaikkoja, jotka kovasti kiinnostaisivat  :)

    Millaiset parkkimahdollisuudet ja miten paljon väkeä mahtuu näihin mestoihin? Vielä ei ole väkimäärää päätetty (häät 07/06), mut olisi kyllä ihanaa pitää isot häät... (säästöpossu saattaa vastustaa:P)

×
×
  • Create New...