Tarina

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Tarina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Juuri Heli Keinosesta ei ole kokemusta. Meidät on lupautunut vihkimään Hyvinkään maistraatista Pentti Ristikartano. Helsingin maistraatin virallisen jäykkään linjaan verrattuna saamamme palvelu on ollut todella ystävällistä. Aivan kuin heikäläiset vihkisivät ihmisiä ihan ilokseen.
 2. Meilläpäs onkin sama ajatus. Vihkiminen on maanantaiaamuna kello yhdeksältä, ja lentokone lähtee yhdeltätoista. Hi hii, kukaan ei tiedä mitään. Aluksi mekin ajattelimmme vihkimistä maistraatissa, ihan ilman ketään tuttua, mutta on se vaan kuitenkin niin, ettei äitiään voi pettää...Nyt meillä on pieni kaunis tilaisuus ruusutarhassa, viiniä ja viulunsoittoa. Siis mukaan tulee äiti, äidin mies, sulhasen veli perheineen, sekä molempien parhaat kaverit.
 3. Meillä on vihkiminen ulkona puutarhassa. Koska paikalla on vain hyvin pieni seurue, olemme aluksi koko porukka "pihalla", kunnes seremonian alkamisen merkiksi viulisti soittaa musiikkikappaleen. Minkä musiikkikappaleen, siitä ei ole vielä tietoa. Minusta yksinkertainen on useinmiten kaunista, mutta vihkimistilaisuuden ei tarvitse kuitenkaan olla "karu".
 4. ..ja nyt vastaan itselleni: Sain sähköpostiini viestin vielä samana iltana, joten eiköhän tämä tästä etene.
 5. Kiitos vinkistä. En ollut Pro-seremoniasta ennen kuullutkaan, nyt heille laitoin pikana sähköpostia, sillä haluaisin omaan tilaisuuteeni jonkun esittämään muutaman musiikkikappaleen. Ei ole vielä tullut vastausta, mitenköhän tämä homma nyt tästä etenee?
 6. Suunnitelmana on siviilivihkiminen Thaimaassa. Tietääkö kukaan, mitä papereita siihen vaaditaan, mistä aloittaa paperisotkun selvittelyn? En ole löytänyt edes Thaimaan suurlähetystöä Suomesta. Onneksi aikataulu on löysä, vuosi aikaa..