Sorsalintu

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Sorsalintu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mhmm. Voikos sitä teflonsuihketta laittaa mihin pukukankaaseen tahansa?
 2. Mulla on sileä kihla ja pidän sitä lähes aina. Kovin kauaa se ei ole vielä ehtinyt sormessa olla, eli en ole joutunut miettimään vielä kaikkia mahdollisia tilanteita siltä kantilta, että mitäs sormukselle tekisi. Ihan aluksi otin sormuksen pois tiskatessa ja pujotin sen kaulaketjuun. Nyttemmin en enää niin tee, mutta voisihan tuon ottaa käytännöksi tiskaamiseen ja siivoamiseen. Luulisin, että otan sormuksen pois sormestani, jos tekemiseni aiheuttaisivat riskin, että sormus vahingoittuu (vakavasti) tai katoaa, esim. jos läträisin (vahvojen) kemikaalien kanssa (ilman käsineitä) tai kävisin uimassa. Voisin ottaa sormuksen pois myös hygieniasyistä, vaikka pöpökauhuilijaksi tuskin on syytä ruveta; liika hygieenisyys altistaa (mielestäni) helpommin taudeille, jos ei ole "tavallisiinkaan pöpöihin" tutustunut. Kihlasormukseni on siis mielestäni tarkoitettu käytettäväksi, eletty elämä saakin vähän näkyä siinä. Muita sormuksia en juurikaan käytä. Vihkisormuksesta en vielä osaa sanoa, mutta jos se olisi kivellinen, niin sitä pitäisi sitten ilmeisesti varoa vähän enemmän.
 3. Kihlasormuksissa toisen nimi ja numeroita...
 4. 14 karaatin kihlasormus. Onhan tuo jo ehtinyt naarmuja keräämään, vaikka on tämän vuoden puolella hankittu, mutta sehän on vain elämää, kun se kerran on lähes kokoaikaisesti sormessa.
 5. Ostettiin kihlat sitä mukaa, että mulle mahtuis viereen vihkisormus (jos/kun sellaisen haluan) ja sulhon sormus näyttäis yksinkin hyvältä. Kihlat onkin sitten erilevyiset, vaikka ovat muuten samanlaiset. Kaivertamisen kesto riippuu paikkakunnasta ja liikkeestä (käytännössä työtilanteesta; jos kaikki haluaa just silloin kaiverruksen, niin kestäähän se jonkin aikaa).