siipi

Rouva
 • Content count

  335
 • Joined

 • Last visited

About siipi

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

319 profile views
 1. Mulle laitettiin irtotupsuja ennen häämeikkiä kosmetologilla. Piti kestää 3-4vkoa, mutta jo vajaan viikon päästä osa tupsuista oli irti. Silti jälkeenpäin ajateltuna olisin maksanut siitä että sain ne edes hääpäiväksi, näyttivät niin hyvältä kuvissa nyt kun niitä olen nähnyt! Mulle ei tullut silmiin mitään oireita, punotusta tms.
 2. Apteekista löytyy absolut torr- nimistä hikoilua estävää ainetta. Sitä voi käyttää deodoranttina, mutta ohjeessa lukee myös että voi käyttää käsien hikoilun estämiseen. Voimakasta ainetta, mutta voihan sitä käyttää vain tärkeimmissä tilaisuuksissa.. -Siipi-
 3. Vielä rinnettalle: Me saatiin tehdä pari pientä muutosta menuun, joten päädyttiin sitten ottamaan vastaan tuo "hyväksi havaittu konsepti" (eli samoilla sanoilla myös meille vastattiin.. :)
 4. rinnetta: Heillä ei ole ilmeisesti tapana "muokata" menuja vaan heillä on valmiiksi tehtyjä ruokakokonaisuuksia, joista sitten pitää valita. :-/ Ainakin näin olen ymmärtänyt.. :
 5. Täällä olisi myös haussa samainen kirjekuori ja limenvihreänä.
 6. emk Reissuun lähdetään juhannuspäivänä. Reilun 3kk joudun vielä kuitenkin pitämään asian salassa sulholta, koska häät toukokuussa ja sulho saa matkan siis huomenlahjaksi. Onkohan vesi kesäkuun lopussa tarpeeksi lämmintä uimiseen? Rantalomaa tärkeämpää on kuitenkin saada lomalle tekemistä joten uiminen ei ole pakollista
 7. Kiitos emk On todella kiva kuulla vinkkejä muilta, varsinkin kun en voi miehen kanssa touhottaa! ;D Kuulostaa todella ihanalta tuo kappeli En todella tiedä miten saan suuni pidettyä kiinni vielä reilun 3kk :
 8. Juuri sain kotiin omat sormukseni reilut 3kk ennen häitä
 9. Mulla olisi etsinnässä limenvihreät C65(?!) Eli n. 10cmx20cm kuoret..tuota väriä tuntuu olevan hankala saada edes tavan paperina/kartonkina joten jos joku on nähvyt ko. kuoria jossain niin vihjaiskaa tänne! Kiitos!
 10. Kävin juuri varaamassa meille hääatkan Gardajärvelle, Malcesineen. Matka on huomenlahja miehelle eli täysi yllätys ja nyt haluaisin vinkkejä mitä siellä ehdottomasti kannattaa tehdä/mihin kannattaa tutustua. Matkasta olisi tarkoitus tulla ns. aktiiviloma eli patikointi, vuorilla kiipeily, maastopyöräily ym. kuulostaa hyvältä 8-) Onko Malcesinessa vesipuistoa? Tarkoitus olisi kiertää koko järvi ja käydä matkalla olevissa kaupungeissa. Ehtiikö tuon kiertää yhdessä päivässä hyvin autolla? Onko kukaan kiertänyt järveä pyöräillen, oliko rankaa reissu? Vähän tietysti saa olla vapaatakin ja oleilua. Erittäin kiitollinen olisin kaikista tiedoista! -Siipi-
 11. Minulle tulee todella pitkä huntu, jonka aion ottaa kirkon jälkeen pois. Saattaisi olla rasittavaa kannella sitä tuossa käsivarrella..Kuvista sen verran (emme halua sudiokuvia) että jos otamme kirkon edessä kuvia niin hutu voisi olla päässä. Juhlapaikalla (luonnossa) otetuista kuvista sen voisi jättää pois ettei taritse uudelleen alkaa kiinnittää. Taidan myös kunnella mitä mieltä kuvaaja on..
 12. Meillä tulee häihin lapsille puuhapussit, joihin tulee värikynät, värityskirja ja kaikke muuta tekemistä jos tylsyys yllättää! Tämä ei tosin toimi meillä karkin korvikkeena mutta olisi kuitenkin yksi vaihtoehto!
 13. Ylläri täälläkin, mieleinen sellainen
 14. :-XArmaan läheisyys ..ja jos sais vielä Samuli Edelmanin esittämään niin luultavasti pyörtyisin :
 15. Moi Taca! Ihan ensimmäisenä Onnittelut rouvalle! Olisiko jossain kertomusta hääpäivästänne tai olisiko mahdollista saada sinulta privaa siitä, kuinka homma Lehmossa toimi? -Siipi-