Jump to content
Naimisiin.info

Silja75

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Silja75 kaikki viestit

  1. Nostanpas tätä... hääpäivä lähestyy ja silloin rv 25 Kaasoni on onneksi luvannut ommella puvun, se viimeistellään vasta pari viikkoa ennen häitä. Toinen lapsi tulossa ja raskaus näkyy kyllä paljon aikaisemmin - vaikka välissä on 13 vuotta : Tässä yksi kauneimmista äitiysmalleista, mitä netistä löysin. Ikävä kyllä emme keksineet mitään kaunista tapaa lisätä siihen olkaimia (kasvanutta rintavarustusta ei raahata alttarille ilman henkseleitä ;D ), joten oma pukuni näyttää kyllä aivan joltain muulta... voin laittaa siitä kuvia jahka saadaan sovituskuntoon. Olisi kiva kuulla muista tämän kesän morsiamista, miten raskaus vaikuttaa hääsuunnitelmiinne?
  2. pakko on avautua tänne, vaikka voi mennä hieman aiheesta syrjäänkin... muutama vuosi sitten vanha lukiokaverini suunnitteli häitään, soitti ja pyysi minua ompelemaan hääpukunsa. olimme pitäneet harvakseltaan yhteyttä, ja välimatkaakin oli yli 100 km. sanoin, että minun täytyy miettiä asiaa ja tutkia aikataulujani, että vastaisin parin viikon kuluttua (aikaa oli runsaasti hääpäivään). parin viikon päästä ilmoitin, että en ehdi ommella hänen pyytämäänsä pukua, lisäksi sovitusten ym. järjestäminen olisi hyvin hankalaa välimatkan takia. kaverini suuttui ja tiuskaisi, että olisin voinut heti sanoa että en aio ommella pukua, minkä jälkeen hän varmisti, että ymmärtäisin kuinka kallis ja upea heidän hääpaikkansa on, ja että kutsuttujen määrä on TODELLA RAJALLINEN. tuon puhelun jälkeen en ole sitten tästä "ystävästä" kuullut mitään : toisin sanoen kutsu olisi todennäköisesti tullut, jos olisin (puoli-ilmaiseksi) suostunut hääpuvun valmistamaan... että näinkin voi järjestää ei-toivotuille ilmoittamisen ;D ;D
  3. Minun sulholleni hankitaan häitä varten laadukas, istuva ja kotimainen tumma puku. Eli se tulee käyttöön myös häiden jälkeen. Itse vaatetusalalla olleena pidän ratkaisua sekä tyylikkäänä että käytännöllisenä. Jos kulta haluaa, niin voidaan sitten teettää pukuun esim. minun pukuuni sopiva liivi. Myös kenkien, kravatin ja paidan valinnassa voidaan hienostella, mutta puku on siis tyylikäs ja laadukas peruspuku. 8-) Ratkaisu helpottaa myös bestmanin ja poikani pukeutumista, kun ei tarvitse tummaa pukua kummempaa miettiä heillekään. Me tytöt kyllä hörhelöidään (kummityttöni on morsiusneito, kaaso hoitanee ammattilaisena oman pukunsa) :
×
×
  • Create New...