kirsi85

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About kirsi85

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  ylivieska
 1. Hih hih, tuntuu aivan hassulle ku luki tätä ketjua : Meiän häissä menee oikeestaan aika vähän rahaa viinaksiin, luultavasti alkumalja tarjotaan, mut se ei oo vielä varmaa. Muuten ei mitään alkoholijuttuja oo vieraille tarjolla ;D Tultiin siihen tulokseen, et ku jossain pitää säästää, nii ei me mitään viinaksia tarjota :
 2. Kihlasormus on aina sormessa, ei kai sitä kannata ottaa pois Sillo ku leivon nii sillon se saa mennä pöydälle joksikin aikaa, mut saa tulla heti sormeen takaisin ku mahdollista. Ah, sitä on ihana katsella ku se kiiltelee sormessa ;D Sitte ku se kaverin Vihkisormuksesta nii en kyl tiiä raskinko ottaa niitä ollenkaan pois... No kyllä ne varmaa aina joskus lähtee sormesta sittenki pois, homehtuu vielä koko sormi jos niitä aina pitää ;D ;D
 3. Meidän häät pidetään mun kotipaikkakunnassa, siellä missä oon siis asunu koko lapsuuteni.
 4. Ollaan vähän mietitty sitä, että me ei oikeastaan välttämättä tarvita mitään muuta ku rahaa että päästäisiin häämatkalle ulkomaille:) En vaa oikee tiiä sitte että miten sen oikeen ilmoittaa ihmisille, ku toisaalta on "noloa" pyytää rahaa... ei välttämättä halua mitään turhaa tavaraa, jolla ei tee mitään ja joka joutuu suoraan jonnekki taltaan, näin tylysti sanottuna. Oltiin viime vuoden lopul kaverin häissä ja katseltiin lahjapöytää. Siinä ois ollu paljon sellaista jolla me ei oltais tehty mitään. Tää hääpari ei ollu tehny lahjalistaa, eikä esittäny mitään toivomuksia. Jos me kuitenki päädytään siihen lahjalistaan, nii pyydetään sitte jotain mitä oikeasti tarvitaan, mut kuitenki laajalla hintahaitarilla:)