Larre

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Larre

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meille on tulossa Aila Heusala vihkimään juhlapaikalle ja kuullosti puhelimessa mukavalta ja asiantuntevalta ihmiseltä. Laittoi s-postia ja antoi vinkkejä vihkipuheeseen ja muutenkin koko toimitukseen. Tähänmennessä olen oikeen tyytyväinen!
 2. Meillä kans yks molempia! Bestmanin rooli tulee olemaan pienempi kuin kaason, mutta molemmat silti tärkeitä. Lisäks meille tulee erillinen "seremonia mestari" helpottamaan kaason ja bestmanin hommia itse juhlan aikana. Vaikka olemmekin nimenneet kaason ja bestmanin niin muutkin kaverit ja lähisukulaiset ovat lupautuneet auttelemaan järjestelyissä niin kiitettävästi, että enpä tiedä paljonko tässä itse enää saa tehdä... ;D
 3. Meille tulee siviilivihkiminen juhlapaikalla. Ei olla aiottu mitenkään etukäteen mainostaa vihkimistapaa, vaan jokainen sen kutsusta ymmärtäköön tai viimeistään tilaisuutta itseään seuratessa. Minä en ole koskaan kuulunut kirkkoon ja sulhokin liitty armeijassa välttääkseen jonkin ikävähkön leirin.. ;D En usko, että minun puoleltani kukaan edes olettaisi vihkimiseni olevan kirkollinen, mutta sulhon puolella niitä ajatuksia saattaa olla. Hänen sukunsa kun on hieman konservatiivisempaa... Vihkimisen jälkeen hääjuhlaa vietetään n. 90 vieraan voimin syöpötellen ja juopotellen, leikkien, tanssien ja muutenkin kaikkia "ei-kirkollisia" mutta kuitenkin perinteisiä häätapoja noudattaen.
 4. Hienoja kutsutekstejä! Etenkin SatuJanen kutsu kutkutti nauruhermoja... Sain niistä monta hyvää idistä oman kutsumme tekstiä ajatellen. Tackar ja pockar!