Selina

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Selina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Hki
 1. Juhlitaan holvikellarissa ihan vähän päästä - ajattelin kysyä yhtä asiaa vähän kokeneemmilta: oliko teillä puheita yms. varten kaiuttimia ja mikkiä tms? Luuletteko että olisivat kuuluneet ilmankin? Meille tulee noin 80 vierasta ja mietin miten puheet kuuluvat - vaikka aika hyvä akustiikka siellä salissa onkin.
 2. Täällä lisää häitä ihanassa Helsingissä : Meillä juhlitaan Agroksenmäen holvikellarissa, kirkkoa ei meidän häihin tarvitakaan
 3. Aika ketkua meininkiä intercomilta, tosiaan. Pitääkin ruveta viilaamaan sopimusta ja varmistelemaan asioita, ettei esim. meidän varaus ole "unohtunut". Onneksi on mustaa valkoisella. Toivotaan, että kyseessä on alkuhankaluudet ja remontista aiheutuvat häikät. Aiko, kuvat häistänne näyttivät todella upeilta, (tuli tosiaan taas mieleen, miksi paikka kannatti varata!) pitopalvelu näytti tehneen tosi hienoa työtä kattausten kanssa. Ajattelinkin kysyä Agroksenmäellä juhlineilta, mitä pitopalvelua käytitte (ja paljonko maksoi/henkilö). Koska keittiö ei ole ravintolatasoinen, ajattelin että olisi hyvä varata pitopalvelu jolla on paikasta kokemusta ja joka suoriutui kaikesta hyvin, tilan rajoitteista huolimatta.
 4. Agroksenmäellä saa salin lisäksi samaan hintaan käyttöönsä eteistilan, joka on siis salia matalampi mutta aivan normaalin huoneen korkuinen. Pohjapiirroksessa se erottuu aika hyvin: http://www.intercom.fi/juhlatila/kuvat/04.jpg Muita kuvia ainakaan mulla ei ole siitä saatavilla. Ainakin me ollaan ajateltu, että siinä tilassa olisi mahdollista järjestää vihkiminen, sillä se on aika iso tila. Ainoa harmi toistaiseksi on se, ettei kaikille riitä tuoleja. Siitä eteisestä saa luullakseni somistamalla aika kivan vihkipaikan, kunhan invavessan ovet ja semmoiset saa peittoon. En osaa sanoa, ollaanko saliin asentamassa parkettia - arvailen, että parkettia ollaan laittamassa kokoustiloihin, joiden remontti on toistaiseksi ollut eniten kesken. (Ne ovat sellaisia tiloja, joiden käytöstä joutuu maksamaan ekstraa.)
 5. Meillä on la 5.8. Tuntui hassulta varata se tosi aikaisin, mutta nyt kun MamaLin coolien häiden myötä paikasta on tullut varsin pop, olen iloinen siitä että oltiin ajoissa! Niin, ja jos jollakin on uutisia paikan remontin edistymisestä, kuulisin mielelläni.
 6. Mieleen tuli vielä, pitäisiköhän tämän ketjun nimi vaihtaa vaikka Agroksenmäen Holvikellariksi, niin kuvaisi sisältöä paremmin. (joku siellä juhlinut voisi vaikka hoksata kertoa kokemuksiaan... *toiveikas hymiö*)
 7. Meille on myös varattu tämä paikka ensi vuoden elokuulle, odottelen innolla muiden kokemuksia. Ainakin meidän urbaaneille kaupunkihäillemme tuo paikka on erikoisuudessaan aivan mahtava! Hintaa tietenkin tulee, mutta jos vertaa sitä ravintolahäiden kustannuksiin, niin hinta ei ole kovinkaan paha.