Jump to content
Naimisiin.info

AnuHeidi

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Kungälv

AnuHeidi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. AnuHeidi

    Pikkutuhmia leikkejä

    Morsiammelle huivi silmille ja talutetaan keskilattialle. Kerrotaan "peitetarina". Morsiammelle uskotellaan, että lattialle on kannettu valtava tukkipuu. Kehotetaan morsianta nostamaan hameen helmaa sen verran, että on helppo kulkea tukin yli jalat levällään. Tilannetta voidaan "maustaa" mielin määrin, mutta esim. sanomalla, että aloitetaan ja kehoitetaan morsianta liikkumaan varovasti haarat sen verran levällään, ettei morsian riko kalliita sukkiaaan heti alkuillasta. "Kuljetetaan" hänet "tukin" ylitse ja ennen kuin morsiammelta poistetaan huivi silmiltä kaksi juhlavierasta (miestä) menee lattialle makaamaan selälleen ja taskulamput kohotettuna ylös. Huivin poistuessa morsiammen silmiltä voi näky olla hauska tai järkyttynyt jopa, joten kannattaa todella tuntea morsian ennen kuin ottaa tämän leikin ohjelmaan. Ainakin vierailla on hauskaa ja varmasti myös morsiammella toden tultua esille. Kaaso voi "juontaa" tykin ylityksen ja vain mielikuvitus on rajana kun morsianta kehoitetaan olemaan erittäin varovainen. Voidaan sanoa, että hei, nyt on hieman leveämpi kohta ja mekon helmoja olisi hyvä nostaa hieman, ettei morsian kompastu...jne.
  2. Meillä on talvihäät ja ajankohta 1. adventti ja tästä syystä olen ideoinut hääkarkkien sijasta askartelevani joulukuusenkoristeita. Teen näitä lasihelmistä, helmistä, helmisydämmistä jne..valikoimaa on aivan valtavasti ja helmiä ja lasikoristeita eri kokoisia. Koristeeni muistuttavat jääpuikkoja (talviteema), helminauhoja (häissähän helmi on useasti nähty)jne. Laitan koristeen jokaiselle vieraalle itse tekemääni juhlalliseen pussukkaan. Joka toinen saa helmenvaalean pussukan ja joka toinen ns. "old white"-värisen pussukan, joka on solmittu kullansävyisellä nauhalla, jota en muuten missään nimessä ollut edes ajatellut, mutta kangaskaupan myyjän ehdotuksesta kuitenkin testasin nauhaa molempien kankaiden kanssa ja lopputulos oli täydellinen! Suosittelen, kannattaa kuunnella ammattinsa osaavia! Onnellisia askarteluhetkiä teille, jotka päätätte toteuttaa ideoitanne.
  3. Kihlasormuksessa minulla: Robert 6/12 - 2005 (lisäksi Amorin sydän - sydän, jossa nuoli). Robertilla: Anu 6/12 - 2005 (lisäksi Amorin sydän nuolella). Vihkisormukseeni tulee För evigt din, Robert 3/12 - 2005 Robertin sormukseen ei valitettavasti taida mahtua muuta kuin vihkipäivämäärä, mutta jos mahtuu niin För evigt din, Anu 3/12 - 2005 För evigt din - Ikuisesti sinun
×
×
  • Create New...