syysmorsian

Aktiivijäsen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About syysmorsian

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Hämeenlinna
 1. Meillä oli vallan ihana, rentouttava, lämmin (ei kuuma) ja nähtävyyksiä täynnä oleva häämatka. Paikka oli Azorit (kuuluu Portugaliin). Sao Miguelin saari (pääsaari) - Ponta Delgada. Hispania järjestää sinne Suomesta matkoja. Uimme delfiinien kanssa ja ihailimme vesiputouksia. Näin vain muutamat asiat sanoakseni.
 2. Mahtavaa, jos jostain löydätte vielä lisää vähän erikoisia valokuvia tai osoitteita, joista kuvia voisi katsella. Vai onko jossain jokin keskustelu, jossa juuri nimenomaan kerätään nähtäville kaikenlaisia hääkuvia?
 3. Kiva kuulla JiSeil. Uskaltaudutko laittamaan kuvaa puvusta tänne tai privana? Kuinka paljon oman pukusi teettäminen maksoi?
 4. Me päädyttiin yhdessä siihen, että ostamme häämatkalta jotain kivaa sillä rahalla, jonka olisimme huomenlahjaan käyttäneet. Lahjotaan yhdessä molempia ja muistetaan sitten muina päivinä lahjoilla - jos siltä tuntuu.
 5. pirttihirmu, Tuo värikoodijuttu kuullostaa oikein mainiolta. Oletteko päässeet suunnitelmissa eteenpäin - eli osaatteko/haluatteko paljastaa järjestelyitänne? En ole oikein syttynyt tuolle nimilappu-paikoitukselle, mutta tuo jonkinlainen "ohjaus" voisi olla hauskakin juttu, jos sen sellaiseksi tekee.
 6. Voi kun tämäkin asia saadaan kuullostamaan stressin aiheuttajalta... 8-) Tyylinsä kullakin - ja vieraiden mukaan tässä mennään... Meidän häissä todennäköisesti määrätään paikat vain vanhemmille, kaasoille, bm ja mummoille. Muut saa löytää oman paikkansa. Hääpaikka on sellainen - ja vieraita on sopivasti - että kukaan ei ole turhan kaukana meistä. Viimeisenä paikkansa kalastavat saavat tyytyä niihin paikkoihin, mitä on jäljellä. Mielestäni hääparin ja muun järjestävän tahon on pidettävä huolta vieraiden viihtyvyydestä ja oltava jutteluissa mukana - kierreltävä keskustelemassa ja annettava mahdollisuus uusien tuttavuuksien muodostumiseen. Missään häissä, joissa olen ollut, ei ole ollut istumajärjestystä. On totta, että paikkojen etsiminen on ollut hieman säätöä, mutta mitään radikaalia ei ole missään tapahtunut. On jopa käynyt niin, että hääparin lähellä ollut pöytä on jäänyt tyhjäksi, kun kaikki varoivat varattu-lappua - jopa morsiammen tytär. Seremoniamestarin homma on auttaa vieraita löytämään paikkansa - ja mielestäni olisi myös mukavaa, jos tämä ilmoittaisi, että paikat nimenomaan ei ole korvamerkittyjä. On aivan sallittua vaihtaa paikkaa vaikka ruuan jälkeen ja istuskella kahvittelemassa toisaalla.
 7. jaa-a. en tiiä tosta suomen valikoimista. Erikoinen miesten puku on meilläkin etsinnöissä ja näyttää siltä, että teettämisen puolelle menee, jos haluaa jotain yksilöllistä. Mulle annettiin vihjeeksi www.sirus.fi joka löytyy helsingin Kampista. Sieltä vois saada ideoita ja erilaisuutta. Paikanpäällä ei olla käyty, joten hintatasosta en tiedä.
 8. (sori jos nämä kuvat on jo täällä...) jotain, missä ei ole liivi..: (mutta ette taida mitään tällaista hakea..)
 9. vähän kertausta... mutta etsintä tuntuu hankalalta. Etsin siis sulhaselle pukua, jossa on pysykaulukset. Mistä kuvat on ´poimittu´, mitkä ovat tässäkin viestiketjussa? Kuvia löytyi 3kpl. Eli mistä näitä voisi (suomesta?) konkreettisesti mennä metsästämään ja sovittelemaan?
 10. auttakaa... en löydä mistään hakemaani.. Tarvitsen miehen puvusta kuvan... (kas kummaa ) Tai sitten paikan josta voisin sellaista livenä katsastella. Puvussa pitää olla pysty kaulus. Ei kravattia/solmuketta/rusettia. Vähän niin kuin Matrix:ssa Neolla on se pitkä takki päällä (muistaakseni Matrix 2).
 11. Kiitos Erya -morsian06 ideasta, mutta sellainenkin tuolta mieheltä löytyy ja on jopa puhunut, ettei missään nimessä enää toista kuksaa tarvitse... Jatkan siis mietintöjä...
 12. hyvä pointti Anskuli... Tuo biisi ei laulajan vuoksi ole koskaan minuun kolahtanutkaan...
 13. Miten ois "rock-hitaita" akustisena...? Ja ainuttakaan esimerkkiä ei tule nyt mieleen... :-/ Olen onneton tässä musiikkiasiassa, joten onko ideaa, mistä kaikkia valsseja ym voisi lähteä metsästämään, jotta tietäisi edes mistä puhutaan?? Kirjastoon CD:tä lainailemaan vai kuinka...? Laittomuuksiin en mielelläni nyt lähtisi..
 14. Onko ehdotusta erähenkiselle miehelle? Kirveet, puukot, yleisimmät retkikamat löytyy kyllä.....
 15. sellainen idea tuli, että jos vaikka pyytäisin serkkupoikaa kuskiksi. Tämäkin asia on edelleen vasta mietinnässä.... mikäs kiire vielä, kun vuosi aikaa pohdiskella...