Sere

Rouva
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Sere

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 01/22/82

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mä oon ens lokakuussa menossa toiseen kertaan naimisiin. Mulle ois riittänyt tällä kertaa ihan vain vaikka maistraatissa pyörähdyssä, koska mä oon ne prinsessahäät jo saanu (ja ne maksaa). Miesystävä ei kuitenkaan oo aikaisemmin ollut naimisissa, joten hän haluaa isohkot häät. Suon ne siis hälle. Kuitenkin jostain syystä mietityttää, että miten paljon mä saan hössöttää toisesta kerrasta. Ja toisaalta mua jostain syystä vähän hävettää kutsua omaa sukuani toisiin häihini (edellisistä noin 7 vuotta) ja tuntuu, että "ruinaan" heiltä uudet häälahjat. Miksi?
 2. Kuulostaa tutulta iiinez . Mä oon saanu kuulla saman tyylistä tekstiä yheltä ystävältä monessa asiassa. Meillä oli jonkin aikaa molemmilla yhtäaikaa vaikee tilanne elämässä, mutta mun ois pitänyt olla se, joka kysyy ystävältäni joka päivä, että miten hän voi. Muuten sain vittuilut päälleni. Mainittin asiasta, etteipä se ite oo hirveesti kyselly, että miten mä voin. Hänen ei kuulemma tarttenut, koska hän tiesi, että voin huonosti. Ystävälläni itsellä siis heitteli mielialat laidastasta laitaan. Mulla alko sitten meneen paremmin ja vittuilu ystäväni suunnalta vain lisääntyi. Kerroin, ettei mun tartte kuunnella sellasta, jolloin sain kuulla, että mä vaadin, että mun elämä on täydellistä. Sain myös uhkailuja päälle käymisestä. Nyt on onneksi ollut vähän aikaa siedettävämpi tapaus, ku on vihdoinkin alkanut syömään mielialalääkkeitä...
 3. Meillä pappi sanoi tahdotko-kohdassa molemmille väärät nimet. Huomasi kuitenkin mokansa ja kävi pahoitellen hakemassa oikean lapun sakastista. Meitä tuo nauratti, mutta osa vieraista järkyttyi aluksi. Muuten kaikki taisi mennä hyvin .
 4. Mulle kelpasi toista kertaa naimisiin menevän morsiamen kimppu eli olen sellaisen napannut. Ei tullut mieleenkään, et se tuottaisi huonoa onnea.
 5. Tätä taisin käyttää, kun koulukaverit hihkuivat, et ens kesänä päästään juhliin. Kaikki tuntuivat ymmärtävän tilanteen. En siinä vihtinyt kertoa, että osa heistä tulee kyllä saamaan kutsun.
 6. Mun kulta luuli, et kihlaukseen tarvitaan kirjallinen sopimus
 7. Yhteisellä kotipaikkakunnalla, nykysellä sulhon asuinpaikkakunnalla ja luultavasti häitten aikaan molempien asuinpaikkakunnalla
 8. Repesin täysin luettuani ton ;D