Jump to content
Naimisiin.info

Bribe

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Bribe's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Bribe

    Hääaskartelutarvikkeet netissä

    Onko jollain tiedossa muita nettikauppoja, joissa myytäisiin askartelutarvikkeita ja varsinkin hääkoristeita kuin http://www.nowandforever.fi http://www.krumeluuri.fi http://www.juhlantaika.fi http://www.decorahouse.com http://www.confetti.fi Laittakaahan linkkejä!
  2. Nuo Isosmilen sivuthan ovat Suomeksi (www.isosmile.com), joten sieltä on ainakin helppo tilata niitä Crestin whitestripsejä. Tilauksesta tuli vahvistus sähköpostiin samoin kuin maksuohjeet. Toimitus tulikin sitten maksusta todella nopeasti parissa päivässä.
  3. Bribe

    Vantaa

    Mulla olisi ollut kuvia, mutta en saa niitä tähän laitettua kun niitä ei ole muualla netissä. Muistaakseni juhlia sai kahteentoista tai kahteen asti..? En ole aivan varma tuosta, mutta paikan pitäjät eivät näyttäneet pitävän lopettamisaikaa minään kynnyskysymyksenä. Pitempäänkin ilmeisesti saisi juhlia, kunhan ei naapureita häiritse. Niin ja siivous taisi olla seuraavana päivänä puoleen päivään mennessä. Toivottavasti en ole kauheasti valehdellut, sillä siitä kun kävimme keskustelemassa noista asioista on jo pari kuukautta ja yksityiskohdat lipsuu mielestä, varsinkin kun on samoja asioita käynyt läpi usean juhlapaikan kanssa.
  4. Bribe

    Helsinki

    Kyselimme Villa Andaniaa Vuosaaressa häätilaksemme, enkä valitettavasti voi suositella tuota kenellekään. :-[ Villan vuokra olisi ollut n. 1100 euroa. Ruoat muistaakseni oisivat olleet 36 €/hlö. Lisäksi tuli erilaisia tarjoilija-, suunnittelu-, keittiömestari ym. kuluja, jotka n. 80€/hlö. Paikkaa näyttämässä ollut nainen oli todella ystävällinen, mutta en voi ymmärtää heidän joustamattomuuttaan ruoan suhteen! He lähettivät yhden menun, jota pidimme kalliina. He poistivat menulta yhden ruokalajin ja hinta tippui hieman. He eivät kuitenkaan pyynnöistämme huolimatta suostuneet antamaan muita ruokavaihtoehtoja tai muuttamaan menua ehdottamallamme tavalla! Kaikissa muissa paikoissa, joissa olemme asioineet on aina sanottu, että menu tehdään hääparin toiveiden mukaan. Heillä ei menua suostuttu muokkaamaan lainkaan. Aikamme väännettyämme kättä heidän kanssaan päätimme luopua siitä. Todella harmi, sillä paikka oli aivan upea muuten. Vieraat (max. 80) olisi mahtunut yhteen saliin ja yläkerrassa olisi ollut pari "sikarihuonetta" tai lasten leikkihuonetta. Ympäristö oli mahtavan merellinen ja siellä olisi ollut mahdollisuus rantasaunankin käyttöön. Toivottavasti heidän asiakaspalvelunsa tuosta paranisi.
  5. Bribe

    Vantaa

    Kävimme katsastamassa Påkaksenkin ja sen vuokra on 500 €. Tilaa saa mennä koristelemaan edellisenä päivänä, jos siellä ei ole tilaisuutta. Mikäli haluaa varmistaa edellisen illan koristelumahdollisuuden, voi tilan vuokraa siksi illaksi muistaakseni 120 euron lisämaksusta. Tuohon 500 euron hintaan sisältyy astiat 70 hengelle. Astiat muistaakseni perusmallisia ja valkoisia. Tila tulee siivota ja siis astiat tulee myös tiskata itse. Siivouksen voi antaa myös heidän tehtäväksi, jolloin hinta muistaakseni 26 €/h. Tuosta en ole varma... Heiltä taisi myös löytyä pöytäliinoja, jotka maksoivat jonkun euron vuokrata. Vieraat joutuu Påkaksessakin jakamaan useampaan (2-3) huoneeseen. Hintaan sisältyy ulkona oleva tanssilava sekä aitassa oleva tila, johon voi myös tanssit järjestää. Påkaksellehan saa viedä omat juotavat sekä oman cateringin. Piha on kaunis eikä parkkipaikoista tule pulaa kun Heurekan parkkipaikka on vieressä.
  6. Bribe

    Vantaa

    Helsingin pitäjänkirkon pappilasta infoa sen verran, että vaikka tarkkaa hintaa en muistakaan, oli sen hinta todella edullinen (olisiko ollut ehkä 200€..?). Huonona puolena siinä on, että henkilömäärä on max. 60 ja silloinkin joutuu jakamaan vieraat kolmeen huoneeseen. Kaikki pöydät myös ovat erikokoisia ja -mallisia, mikä hankaloittaa järjestämistä. Huoneet ovat kyllä todella kauniita kristallikruunuineen ja antiikkikalusteineen. Jossakin oli mainittu, että sinne ei saisi viedä lainkaan juotavia. Aivan noin meille ei sanottu, vaan kerrottiin, että seurakunta on myöntynyt siihen, että tarjoillaan alkumaljat, ruoan yhteydessä 2 kaatoa viiniä ja jälkiruoka avecit. Pitopalvelua ei saa itse valita, vaan se menee Ali Baban kautta samoin kuin lauantaipäivien tilanvarauskin. Kaikista suurin miinus paikassa oli, että siellä ei saa järjestää minkäänlaisia tansseja. Hääpari voi kuulemma tanssia häävalssin eteisessä, mutta muuten ei tansseja suvaita. Vieraat eivät siis saa laittaa jalalla koreasti ollenkaan. Tämä romutti meidän suunnitelmat järjestää häät pappilassa... Se olisi ollut muuten niin ihanan lähellä kirkkoa ja ympäristökin kaunis.
  7. Täällä todella erikoisia luuranko, ruumisarkku, lohikäärme yms. kakkukoristeita. Järkyttää ehkä mummoakin. www.designsbydorian.com Siellä esim. gootti- ja keijukaisteemaisia koristeita.
  8. Bribe

    Meriteema (yhdistetty)

    Onko kenelläkään tietoa, mistä voisi saada verkon näköistä kangasta, josta voisi tehdä hääkarkkipussukat? Aito verkko kun on liian isoreikäistä ja tylli tms taas liian pientä, jotta sitä voisi verkoksi kuvitella.
×
×
  • Create New...