Jump to content
Naimisiin.info

Punapaula

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Punapaula's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä tulee olemaan siviilivihkiminen joko maistraatissa tai häämatkakohteessa. Menemme naimisiin salaa, ja heti vihkimisen jälkeen häämatkalle mikäli emme astu avioon ulkomailla. Vihkitilaisuudessa ei siis ole läsnä meidän kahden lisäksi kuin todistajat. Jälkikäteen sitten pidetään jonkinmoiset juhlat kavereille ja lähisukulaisille.
  2. Punapaula

    Dominikaaninen tasavalta

    Tervehdys kaikki Dominikaanisen matkaajat! Olen mielenkiinnolla seurannut tätä ketjua ja saanut sitä kautta paljon paremman käsityksen dommareista kuin lomaoppaita selaamalla. Ihanaa että jaksatte jakaa kokemuksianne. Suunnittelemme häitä + häämatkaa kyseiseen maahan marraskuulle. Nyt kun olen lukenut teidän juttuja, alkaa hieman epäilyttää tämä aikomuksemme...Kuulostaa nimittäin siltä, että loma Dominikaanisessa pyörii pääasiassa hotellien ympärille rakennetussa suurelta osin keinotekoisessa miljöössä joissa ei ole paljoa yksityisyyttä tai aitoa tunnelmaa. Voin olla toki aivan väärässäkin... ??? Haluaisimme intiimit häät kahden kesken jossain upeassa paikassa, mutta en ole enää varma onko Dominikaaninen meille sopiva paikka. Alunperin suunnittelimmekin Arubaa tai Barbadosta, mutta päädyimme dommareihin jossa selviämme matkasta melkein puolet halvemmalla. Kysymys kaikille joilla on omakohtaista kokemusta: vihittiinkö teidän hotelleissa yhtään paria matkanne aikana? Miltä toimitus näytti, oliko vihkipaikka esim. tarpeeksi intiimi ja kaunis vai kenties yleisellä rannalla turistien keskellä? Ja ennen kaikkea, menisittekö itse missään tapauksessa naimisiin hotellissa jossa vietitte lomanne? Näyttää siltä, että lähes kaikilla hotelleilla on mahdollisuus vihkimiseen, mutta tuottaa lisää päänvaivaa valita oikeaa hotellia kun pitää ottaa vielä tämä seikka huomioon...Haluaisinkin siis tietää teiltä kokeneemmilta, että oliko mikään esim. Aurinko- tai Finnmatkojen hotelleista sellainen, mikä tarjoaisi tarpeeksi rauhalliset ja romanttiset puitteet tälle suurelle päivälle. :-X Onneksi tässä on vielä hyvin aikaa ennen kuin matkat tulevat myyntiin. Suurkiitos jo etukäteen avustanne!
  3. Olemme pyytäneet tarjouksia hääpaketista Aruballa ja Barbadoksella niitä järjestävältä matkatoimistolta, mutta sekä varsinainen matka että hääkulut ovat heidän kauttaan huikean kalliita. Jos matkan ottaisi joltain pakettimatkatoimistolta, ja järjestäisi itse häät paikan päällä kuten monet tässä ketjussa kirjoitelleet ovat tehneet, säästöä tulisi helposti ainakin 2000 euroa... Kohteiden määrä on tietysti paljon suppeampi, mutta luulen että voimme yhtä hyvin mennä naimisiin Dominikaanisessa kuin jossain muualla Karibialla. Epäilen kuitenkin hieman pakettimatkan valintaa, koska se tarkoittaa että kanssamme matkustaa koneellinen muita suomalaisturisteja samaan kohteeseen. Suomalaisten "me-henki" ulkomailla ei välttämättä innosta, vaan haluaisimme viettää häät rauhassa ilman liian tuttavallisia ja uteliaita matti meikäläisiä ympärillämme. Pakettimatkalla tulee muutenkin aina enemmän tai vähemmän turistiolo. Millaisia kokemuksia muilla ulkomailla "naineilla" on tällaisesta pakettimatka -järjestelystä? Saitteko viettää häät rauhassa muilta (suomalais)turisteilta? Tuntuiko homma tarpeeksi yksilölliseltä? Olisin todella kiitollinen jos jollakulla olisi vinkata todella hyvästä hotellista Dominikaanisessa, missä vietitte onnistuneet häät. Kaikilla vähänkin suuremmilla hotelleilla on tarjolla hääpaketti ja valinta on vaikea ilman tarkempaa tietoa. Ennen kaikkea haluaisin tietää, onko jossain hotellissa tarpeeksi suojaista paikkaa vihkimiselle yleisen rannan sijaan. Voi kun saisi jo matkan varattua...
×
×
  • Create New...