Jump to content
Naimisiin.info

mariiare

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

mariiare's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä sama kokemus Mäkiseltä eli kapeampi ja ympärysmitaltaan pienempi sormus (jossa tosin on toisessa reunassa koristeena "koverrusta") oli hiukan sulhon suurempaa sormusta edullisempi. Vinkki vielä sormuksen naarmuuntumisesta ja kulumisesta huolestuneille: voisitteko harkita "koverrettua" pintaa? Vaikea kuvailla sanoilla, mitä tarkoitan... Sulhon sormus on kauttaaltaan jo valmiiksi naarmutettu/koverrettu jollain työkalulla, joten siinä eivät naarmut näy. Oma sormukseni, joka siis on osittain kiiltäväpintainen ja osittain koverrettu, on jo parissa kuukaudessa jonkin verran naarmuuntunut. Itseäni naarmut eivät haittaa, sillä sormushan on jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettu ja se saakin mielestäni ottaa itseensä elämän merkkejä, mutta jotakuta muuta naarmuuntuminen varmaankin voi harmittaa.
  2. Liityn Mika Mäkisen suosittelijoihin. Bongasin hänen nimensä muistaakseni näiltä sivuilta etsiessäni tekijää titaanisormuksille, otin yhteyttä sähköpostitse ja sain vastauksen hyvin nopeasti. Kesän lopussa teimme päiväretken pääkaupunkiseudulta Turkuun ja kävimme Mäkisen pajalla. Palvelu oli erittäin asiantuntevaa ja Mäkisellä oli hyviä ideoita, mutta hän ei kuitenkaan tuputtanut niitä. Vitriinissä olleiden mallisormusten avulla hahmottelimme sormusmallit sekä sulholle että minulle ja parin viikon kuluttua saimme tilaamamme sormukset postissa. Ne olivat juuri sellaiset kuin olimme toivoneetkin ja hinta oli ainakin kolmanneksen alhaisempi kuin pääkaupunkiseudun liikkeissä. Suurkiitokset siis ammattisepälle!
  3. Olen etsimässä potrettikuvaajaa pääkaupunkiseudulta ja toiveena olisi saada ei-niin-perinteisiä kuvia joko studiossa tai miljöössä (marraskuussa -07) mieluusti kohtuullisen edullisesti. Haluaisimme saada kaikki kuvat itselle esim. cd-levyllä, jotta kuvista voisi teettää/tehdä haluamansa määrän kopioita ilman mahdottoman korkeita kuluja. Onko jollakulla hyviä vinkkejä taitavista amatööreistä tai opiskelijoista? Esim. aiemmassa viestissä ehdotettu Hanna Seppä vaikuttaa hyvältä kuvaajalta, mutta ei ilmeisesti koe potrettikuvausta omaksi alakseen. Idea alan oppilaitoksiin soittelemisesta oli hyvä ja sen toteutankin varmaan seuraavaksi. Jos siis tiedätte hyviä kuvaajia, vinkatkaa! ~mariiare
×
×
  • Create New...