mandis

Aktiivijäsen
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

About mandis

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Täällä taas pahanilmanlintuna ;D Hyvä että Keilaniemi Catering ei enää hoida ravintolaa, sillä lisää ja lisää velkomusasioita on kuulemma käräjäoikeuteen tullut. Ei siis taloudellinen tilanne ole todellakaan hyvä, koska velkoja on niin pitkään jo jätetty maksamatta. Tietty eiväthän he sitä ole myöntäneet jos joku on kysynyt, muutenhan menettäisivät asiakkaita. Onnea teille kaikille häihinne Ravintola Keilaniemeen, eiköhän homma tule toimimaan paremmin kun juhlien hoitaja on vaihtunut!
 2. Hyvä ettei kaupparekkarista löytynyt mitään, silloin asiat eivät voi olla kovin huonosti ainakaan vielä! Mutta jos kovasti asia vaivaa, kannattaa kysyä Helsingin käräjäoikeudesta samaa kuin kysyitte Espoosta, firman kotipaikka on tietääkseni Helsinki ja silloin ko. asiat eivät näy Espoon käräjäoikeuden rekistereissä.
 3. Ok, sorry taisin selittää huonosti kun pikaisesti kirjoitin. En kertoisi ollenkaan sellaisesta asiasta mikä ei olisi jo julkista. Ja en siis tarkemmin tiedä mikä tilanne on tällä hetkellä, tiedän vain että viranomaisteitse on peritty. Mutta asia siis selvä nyt ja toivotaan että Keilaniemi siitä vielä nousee eikä tilanne mene huonommaksi!
 4. No, tämä keskustelu voi loppua tähän, enpä tästä eteenpäin enää varoittele kun sitä kerran ei haluta täällä kuulla. Mutta kertomani tiedot ovat siis aivan julkisia, eivät mitään juoruja. Juuri nimenomaan sellaisia tietoja en halunnut lähteä kertomaan mitkä ovat vain "juoruja" ja pysyn sellaisista hiljaa, ilmoitin vain julkisen puolen asiasta, mitkä jokainen pystyy tarkastamaan kertomistasi lähteistä halutessaan ja myös sen millainen velka on kyseessä ja onko riitainen vai riidaton. Epäreilua olisikin lähteä puhumaan sellaisista asioista mitkä eivät välttämättä pidä paikkaansa. Juoruja EN halunnut lähteä kertomaan enkä myöskään aio. Piste tälle asialle, en enää kommentoi mitään vaikka asiasta tietäisinkin. Ajattelin vain naikkareiden parasta, koska olen mieluummin hääparin kuin yrityksen puolella tälläisessä asiassa, mutta olipa viimeinen kerta.
 5. Olen töissä sellaisessa paikassa minne tuolla yrityksellä on velkaa. Voi olla että velka on jo maksettu (tai sitten ei) eikä se asia mene enää eteenpäin, mutta peritty sitä on joka tapauksessa kissojen ja koirien kanssa. En tiedä muuten tilanteesta kovinkaan paljoa, joten sen takia en halua kommentoida asiaa enempää. Varoituksen sana vaan lienee aina paikallaan kun tälläinen tilanne on. Toinen vaihtoehto olisi että en olisi sanonut mitään ja pitkään mietinkin että sanonko mitään, mutta kyllä itse haluaisin tietää jos juhlapaikassamme olisi vastaava tilanne! Sehän selviää asiaa seuraamalla ja kysymällä esim. käräjäoikeudesta jos asia kovasti vaivaa, sinne menevät velkomusasiat ovat ihan julkista tietoa. Mutta huom, tosiaan monet yritykset selviävät ajoittaisista huonoista taloudellisista ajoista, joten en tarkoittanut että kaikkien kannattaa varauksensa perua, vaan sitä että tilannetta kannattaa seurata!
 6. Emme ole häitämme siellä viettämässä, mutta pieni varoituksen sana: Olen kuullut että paikalla ei mene kauhean hyvin, velkoja ei ole maksettu ajoissa ja niitä on jouduttu perimään. En tiedä kuinka paha tilanne on, mutta tuskin kovin hyväkään. Kannattaa siis seurailla tilannetta lähellä häitänne konkurssin varalta. En siis todellakaan tiedä onko tilanne niin paha että yhtäkkiä olisi konkurssi edessä, mutta aina jos velkoja on jouduttu perimään niin eipä se hyväkään ole! :-/ Töölön matkatoimisto pisti monen hääparin matkasuunnitelmat uusiksi, mutta vaikeampi olisi löytää yhtäkkiä uusi juhlapaikka!
 7. Jee muitakin Vegasiin häämatkalle matkustavia! Ollaan nyt päätetty kohteeksi Vegas, luultavasti Bellagio... Kerron enemmän sitten kun matkavaraus on tehty. Kertokaa lisää kokemuksia siellä oleet!!
 8. Las Vegasiin... jos vaan vieraat lahjoittavat häämatkatilille tarpeeksi ;D Matkalle lähdemme heti kun mahdollista, täytyy keskustella matkatoimiston kanssa vielä yksityiskohdista, mutta ei onnistu ihan heti häiden jälkeen. Vegasiin siksi, että olen aina halunnut sinne ja rantalomia on tullut vietettyä ihan tarpeeksi, kaupunkiloma on piristävää vaihtelua. Emme ole kumpikaan käyneet Jenkeissä, joten senkin takia kiinnostaa. Uima-altaita, huvipuistoja, shoppailua, kasinoita... jee!
 9. Haluan hunnun kirkkoon, mutta otan sen pois ennen hääjuhlaa. Olen suunnitellut niin, että valokuvia otetaan ensin hunnun kanssa ja sitten ilman huntua. Kuvaus on siis kirkon jälkeen juhlapaikalla ennenkuin vieraat saapuvat paikalle (tulevat vesibussilla joten kestää aika kauan). Niistä voi sitten valita kummat kuvat näyttää paremmalta! Kampaus pitää toki suunnitella niin, että huntu menee kätevästi kampauksen päälle kammalla niin, että se ei sotke kampausta kun sen ottaa pois.
 10. Pyysin kun hääpäivä oli päätetty (alunperin, sehän on aikaistunut moneen kertaan) ja juhlapaikka varattu. Kaksi läheisintä ystävääni, joten tiesivät varmasti etukäteen että pyyntö mahdollisesti tulee. Rupesin juuri miettimään että apua, pitäisi varmaan kohta pitää jo jonkunlainen palaveri häistä ja antaa polttarilista kaasoille.
 11. Jade! Itse asiassa ei edes tiedetä vielä tarkkaa kutsuttavien määrää :-/ Tosi vaikeeta, ongelma on lähinnä se, että kutsutaanko työkavereita. Ollaan samassa paikassa töissä ja tunnetaan siis rutkasti porukkaa sieltä, ja olisi kiva kutsua ne parhaimmat tyypit, mutta niitä tulisikin sitten aikas paljon... Ja kun sellasista sukulaisista jotka asuu pitkällä ei yhtään tiedä että kuinka moni tulee, joten kaikki on vielä vähän auki. Pyritään kyllä sellaseen 80 hlön porukkaan, mutta saapi nähdä. Apua, mitä tehdään, kauheen vaikeeta!!!!
 12. Sonya! Meille ainakin se uusi ravintolapäällikkö soitteli elokuussa ja varmisti että varaus on OK. Kannattaa ehkä soittaa sinne varmuuden vuoksi, se sanoi että niillä oli jotain ihme tietokonepäivityksiä... ??? Jade, paljon teillä oli vieraita? Meillä on nimittäin ollu ihan kauhee ongelma sen salin kanssa että kumpi otetaan, molemmat on nimittäin vielä vapaana. Sun Marine on varattuna, mutta edelleenkin pähkin että pitäiskö sittenki ottaa Merisali... Niillä menee meihin kohta hermo kun ollaan jo kaksi kertaa aikaistettu päivääkin ja salien kanssa venkslailtu : Ja onnea rouviintumisesta !
 13. Ollaan samassa pöydässä luultavasti molempien vanhempien kanssa, pyöreät pöydät, kaikki samanlaisia. Muissa pöydissä on n. 7-8 hlöäja meidän pöydässä siis 6. Ei missään nimessä haluta istua kahdestaan rivissä, mielestäni se näyttää tyhmältä, mutta se on vain mun mielipide.
 14. Joo joku Mika soitteli meillekin kesällä ja varmisteli varausta. Me sitten väännettiin ja käännettiin itsekin vielä ja vaihdettiin päivää yms. Onko se Sirpa siis vielä siellä, vai lähtikö hän? Vai se mies joka oli aiemmin? Miten teillä Dharma meni vesibussimatka Kulikselle? En huomannut katsoa millainen sää teillä oli ;D Pelkään että se homma kusee jos on kamala myrsky tai sade muutenkin. Olitteko itse mukana vesibussissa? Olen itse täysillä menossa Kuliksen pihaan valokuvattavaksi sillä aikaa kun vieraat on merimatkalla, mutta sulho haluis kovasti mennä merelle mukaan. Kiva mennä valokuvaan sen jälkeen kun tukka on kuin harakan perse, merellä tuulee kuitenkin aina. Vaikka olishan se kivaa... Joudutaan vissiin menemään hääkuvaan siis erikseen :