Ms. Saya

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Ms. Saya

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Hei! Kellään kokemusta häiden vietosta Korvalan kestikievarissa tai Vaattungissa. Meilläkin hakusessa paikka, jonka voisi vuokrata kokonaan viikonlopuksi meidän käyttöön: olisi nätti vihkipaikkana, olisi sauna, ja vieraillakin mahdollisuus yöpyä paikan päällä. Meille ei tuu kirkkoa ollenkaan, vaan vihkiminen tapahtuu juhlapaikalla.
  2. Meillä mies kosi ihan yllättäen minun syntymäpäivänäni. Ja kun mentiin sormuksia tilaamaan, hän ehdotti että laittaisimme sormuksiin päivämääräksi tulevan vuosipäivän (joka oli 2 kk päästä). Minusta se oli ihana ajatus, kun kuitenkin vaalimme vuosipäiviämme aina. Toki kun ne sormukset sitte kuukauden päästä tuli, niin mies vaati ne heti sormeen. Oltiinhan kuitenkin jo kihloissa, vaikka päivämäärä sormuksessa olikin kuukauden tulevaisuudessa. Ollaan nyt saatu nauraa sitten kavereiden ilmeitä, kun ne varovasti yrittää sormusta tarkastellessaan tiedustella, että onkohan teillä mennyt kaiverrukset pieleen, kun siellä on päivämäärä vasta tulevaisuudessa.
  3. Olin pari vuotta sitte juhlimassa kaverini häitä, joissa vihkiminen tapahtui Rovaniemen kirkossa ja hääjuhla oli sitte Narkauksessa Kivalon Urheilijoiden seurantalolla tai joku sinnepäin. Noin 36 kilsaa roista. Tosi kiva paikka, semmonen punainen iso hirsitalo. Häävieraita oli noin 90, ja talon yläkerta oli kokonaan semmonen parvi, jonne väsyneemmät juhlavieraat saivat köllähtää (ja nukkua yönki yli) ja pihalla iso mutterikota makkaran paistoon ja talon vieressä iso hiekkakenttä esim. autojen parkkipaikaksi. Tarjoilu ja ohjelma oli kokonaan itse järjestetty, (ruokia ja juomia ei siis mitenkään rajoitettu vuokraajan puolelta) keittiö ok ja vessat kans. Salissa kiva esiintymislava (syvennys, niinkuin kouluissa esirippuineen), jossa bändi, ym karaokenlaulajat ja puheidenpitäjät saavat esiintyä. Sen verran halpa (kuulemma), että pystyy kivasti vuokraamaan koko hääviikonlopuksi. Tosi nätti paikka, jossa saa pienelläkin budjetilla järjestettyä nätit häät. Toi paikka ei toki sitte sovikaan mihinkään ökyhäihin. Eli passeli paikka "tee-se-itse häihin". Googlesta löytyy varaustiedot hakemalla, muistaakseni paikkaa vuokraa Narkauksen kyläyhdistys.
  4. Meillä suosikki ajankohtia olis myös syksy ja talvi. Toki ku lapissa asutaan, oishan ne kesäyöt ihanat, kun juhlat jatkuisivat aamuun asti. Mutta pidämme pimeästä ja kynttilöistä, joten taitaa valinta loppujen lopuksi osua syksy-talvi - akselille. Kesähäät taitaisin pilata hikoilemalla kuin porsas, oisko se sitte kaunis morsian, hääpuku hiestä laikukkaana, tukka märkänä ja meikki levinneenä...
  5. Nosto Kuvia olis edelleen ihana nähdä
  6. Voi että, eikö kellään oo kuvaa Mistojen Päivä-sormuksesta sormessa? Oon ihastunut kyseiseen sormukseen aivan täysin! Mietityttää vain, että jääkö niihin roomalaisiin numeroihin paljon likaa? Olen sen verran hömelö sormusten ja korujen käyttäjä, etten viittis millään olla niitä puhistamassa koko ajan... Oon yrittäny katella avokkini kanssa jotain halvempia sormuksia, mutta aina mieli palaa Muistojen Päivä-sormukseen. Toinen mikä kiinnostaisi olisi Metsäpirtin sormus, mutta näin tänään lääkärillläni sellaisen, ja se oli aika ikävästi kulunut pinnasta, piti ihan kahdesta vilkaista ennen kuin näin sormuksessa sen tunnistettavan kuvion, sen verran kulunut se oli pinnastaan. Pani vähän miettimään kyseisen sormuksen hankintaa.
  7. Nosto... Kuvia kalevala-sormuksista sormissa ois tosi ihana nähdä lisää.
  8. Oih, Muistojen Päivä-sormus. Juuri sellaista sormusparia suunnittelemma avokkini kanssa. En ole koskaan kenenkään sormessa sitä livenä nähnyt. Saisko kuvia kyseisestä sormuksesta kädessä tähän ketjuun? Ja muitakin kauniita sormuskäsi kuvia kalevalasormusten kera ois kiva nähdä...?