an^ku

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About an^ku

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rovaniemi
 1. Moikka, Meillä oli kaasolle ja bestmannille pieni nolaus.. ei paha muuta pieni.. Kaaso ja bestman laitettiin istumaan selätysten. Heille kiedottiin essut ja annettiin maun mukaan kalja/siideri. Sitten kilpailijat saivat viisi sanaa jotka kuvaavat heitä.. esim. Blondi/ kaljupää yms.. Arvuuttelija otti aimo annoksen olutta suuhun ja yritti sanoa itseään kuvaavan sanan.. toinen yritti sitten parhaansa mukaan ottaa selvää mitä toinen sanoi. Kun sana arvuuttelut oliva ohi, oli sanaselityksen aika. Molemmille oli taas tehty omat mitä kummallisimmat sanat kuten; puolalais juutalainen satanisti pastori. Kyllä vieraita nauratti kun ne yritti itsekkin miettiä että mistä on kyse ja vielä nauraa toisen arvaus yrityksille. Lopuksi molemmille annettiin palkinnoksi kiitoslahjat tekemästään vaivasta meidän häiden suhteen..
 2. Me annettiii neropateille ikimuistoinen lahja.. häävisan voittanu ryhmä joutui lukemaan savolaisen häärauhanjulistuksen.. kyllä naurua piisasi.. ;D
 3. Meillä oli kertakäyttökamerat ja ihan kivoja kuvia tuli. Edullisesti ostettiin kamerat ifistä. Aino ongelma oli että seurueen pienin henkilö löysi myös kamerat ja todella paljon tuli epäonnistuneita suoraan roskiin meneviä kuvia. Vierailta saatiin kameroista vain positiivista palautetta ja kaikki ymmärsi niitä käyttää, vaikka ei erityisemmin niistä mainittu.
 4. Mun kaaso on saman ikäinen kuin mä eli 82 vuonna syntynyt.. j
 5. Hyvää pääsiäistä kaikille!!! JA MUNARIKASTA TIETTY 8)
 6. Meidän hääyö maksaa 450€ sisältäen koristelun, aamiaisen huoneeseen, hotellin lahjan ja hotellihuoneessa saa viipyä seuraavaan iltaan asti. Huoneeseen kuuluu myös sahamppanjaa ja hedelmäkori sekä poreallas, sauna ja näköalaparvike. Hotelli sijaitesee Rovaniemen keskustassa Hotel Santa Claus.
 7. Meillä kaaso ostaa itse pukunsa. Eikä ole ollut mitään hämminkiä tässä järjestelyssä. Toi puvun maksaminen tuntuu olevan enemmän suosiossa tuolla rapakon toisella puolella.
 8. Vau täältä löyty rovaniemeläsiä! Me tahdotaan 27.8.2005 Eli tässä on sellaiset 7kk aikaa. Meillä Kirkkohäät roin pääkirkosta, josta mennään kahvittelemaan ja syömään Lappia-talolle. Lappiatalosta lähdetään 3-4 tunnin jälkeen yöpymis + varsinaiseen juhlapaikkaan leirikariin. Meillä piti valita sellainen paikka jonne mahtuu yöksi yli puolet meidän vieraista, joten päädyttiin leirikariin. Onnea vain kaikille tuleville rouville sekä jo rouville ;D :-X
 9. Meillä tulee molemmille uudet sormukset. Molemmat tulevat häiden jälkeen pitämään molempia sormuksia. Miellä on vanhemmat jo ilmaiseet oman paheksumisen, mutta onneksi mun mies on taiteilia sillä voi selittää monia asioita ;D heh heh.. Käytiin eilen ostamassa meille sormukset, vaikka häihin on vielä 7 kk.. Kaiverrukset hankitaan myöhemmin samasta liikkeestä maksutta.
 10. Meillä on vielä todella pitkästi häihin mutta seuraavaa on jo sovittu; 7.00 hääauton koristelu (kaaso ja morsian) - haluan olla itse asiaa todistamassa =) 7.30 Morsiammen meikkaus 9.00-11.00 kampaaja 12.00 seremonia 13.00 Kahvi ja kakkupaikalle siirtyminen 13.00 -16.00 kahvittelua, leikkejä yms teatteritalossa 16.00 Siirtyminen varsinaiselle juhlapaikalle joka sijaitsee 40Km päässä Iltaa ei vielä olla tarkalleen suunniteltu.. Ymmärrätte varmaan kun häihin on vielä 7 kk.. ;D Meillä tosiaan on tuo varsinainen juhlapaikka aika kaukana. se on siksi, koska meidän piti löytää paikka jossa kaikki sukulaiset voivat yöpyä. Eli se rajoitti aika paljon. Tosiaan vieraita on 70 ja lisää tulee päivittäin vieraslistaan.