Jump to content
Naimisiin.info

eewok

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

eewok's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mulla oli itsellä aika harvinainen sukunimi(joku 250 kpl) ja miehelläni on yhtä harvinainen. Monet sanoivat että entinen sukunimeni oli kauniimpi, mutta silti päädyin ottamaan miehen sukunimen koska se oli myös harvinainen ja erikoinen ja tärkeintä -- musta avioparilla pitää olla sama sukunimi. Silloin tulee heti kaikille selväksi että ollaan naimisissa. Kummankaan sukunimessä ei oo -nen päätettä ja yhdysnimikin ois kuulostanut tosi kauniilta, mutta musta on kivempi olla vaan yksi sukunimi. Yhdysnimet on aina niin pitkiä ja epäkäytännöllisiä omasta mielestäni. Henkilökohtaisesti en ottaisi yhdysnimeä varsinkaan jos kummatkin nimet loppuis -nen päätteeseen. Kuulostaa musta tosi oudolta.
  2. Mä oon käynyt kerran ammattilaisen meikissä ja siitä tuli ihan liian tumma, niinkuin olen nähnyt monilla muillakin ihmisillä ammattialaisen jäljiltä. Siispä päätin meikata itse ja olen ollut valintaani tyytyväinen. Säästin rahassa paljon, koska voin käyttää ostamiani tuotteita jälkikäteenkin, ja muutenkaan meikkini eivät ole niitä kaikkein kalleimpia, suosin lumenea. Huulipunaksi suosittelen kyllä Max Factorin lip finity(tai jotain sinne päin) Kestää todella hyvin, ei tartte kun aina lisäillä vähän kiiltoa päälle, jonka voi tehdä ilman peiliäkin. Mä kun en ikinä muista lisätä huulipunaa juhlissa niin toi kestävähuulipuna oli kyllä ihan huippu valinta:)
  3. Me lähdettiin juhlista joskus puoli kymmenen jälkeen hotellille jossa juotiin kuoharia ja nautittiin kylvystä ja toisistamme. Vaihdettiin vaatteita ja lähdettiin vielä jatkoille ystäviemme kanssa. Takaisin tultiin yögrillin kautta noin viiden aikoihin:D Aamulla oli hiukan krapulainen olo, mutta oli kyllä ihan mahtava hääyö. Aamiaista nautittiin hotellin parvekeella josta avautui näkymä Vanaja vedelle:)
  4. Se että yhteiskunta tunnustaa suhteemme vakavuuden eikä kukaan vähättele, että "kun olette vielä niin nuoria..."(ollaan 20 ja 21). Se että juuri minä olen miehelleni se lähin omainen ja toisin päin. Toinen plussa on että saadaan täysi tuki lukukausimaksuihin(opiskellaan Englannissa), kun tuen saantiiin vaikuttaa puolison tuet, ja kun kerta opiskelijoita ollaan, niin eihän niitä tuloja pahemmin ole
  5. Mun puku oli ihana viininpunainen iltapuku. Teemana tummanpunaisia ruusuja ja murattia, joita oli mun hiuksissa, kimpussa, vieheissä ja pöydissä koristeina. Loppupuolella juhlaa heijastettiin meidän polttarikuvia valkokankaalle.
  6. Meillä oli häät suomessa mutta asutaan ulkomailla(opiskellaan) jonka oikeastaan kaikki vieraat tiesivätkin. Selitettiin kutsussa kauniisti että koska koti on ulkomailla niin toivoisimme tavaroiden sijaan rahaa lahjatilille ja tilinumero perään. Tää oli tosi kätevä vaihtoehto ja suurinosa laittoi rahan suoraan tilille. Saimme silti myös lahjoja ja käteistä mutta ne olivat itseasiassa ihan käyttökelpoisia ja ihania.
  7. Meidän seisovassa pöydässä oli seuraavia herkkuja: vihersalaatti kanasalaatti tomaatti-mozarella-basilika salaatti graavilohi vuohenjuusto ja hillo yrttimarinoitu porsaanfile keitetyt perunat kasvisgratiini sillilajitelma vesi, maito kakku ja kahvi sekä pullakranssi
  8. Hääyö vietettiin hotellissa ja seuraavana päivänä lähdettiin kahdella autolla kavereiden kanssa sulhon mökille Saimaalle. Kavereiden joukossa oli kolme ulkomaalaista vierastamme joten siksi halusimme nimenomaan mennä mökille ja näyttää suomalaista mökkikulttuuria.
×
×
  • Create New...