scarface

Naikkari
 • Content count

  159
 • Joined

 • Last visited

About scarface

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday December 24

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  urheilu, koirat, matkustelu, mökkeily
 1. Itte haaveilen tummasta / mustasta iltamekosta, jossa niskantakaa solmittava lenkki. Tyylikästä ja kaunista. Kulta ja musta liittyvät tuleviin häihimme, joten todennäköisesti iltamekkoni tulee olemaan musta, jossa jotain kultaa (vyö...)
 2. Ekalla kerralla pidin oman nimeni. Nyt en tiedä, pidänkö vai otanko miehen sukunimen (enemmän olen kallistunut toistaiseksi siihen, että otan miehen sukunimen). Yhdistelmänimeä EN todellakaan ota. Hyi.
 3. Satuhäät parempi. En voi sietää Lola Odusogan R- ja S-vikaa.
 4. Me aiotaan panostaa niin paljon kuin vaan voidaan. Anoppi miehineen tulee mukavasti vastaan ruoka- ja juomapuolessa ja itse hääjuhlia vietetään anopilla (anoppi omistaa hotelli-ravintolan, joten esim. mun äidin ja isän majoitus tulee olemaan ilmainen hotellissa). Ostan oman pukuni, miehen puku (todnäk shaketti) vuokrataan. Kävin 24.5. avoni kanssa MAAILMAN tylsimmissä häissä, joissa hääpaikka ei oltu edes koristeltu mitenkään! Tuli semmonen olo kuin ois ollu jossain ent. Neuvostoliiton aikaisissa iltamissa. Meidän häistä ei todellakaan tule noin tylsät - huomasi, että hääpari oli vetänyt pihiyteen asti joissain asioissa.. Vaikka juomaakin oli tuotu ilman, että heidän piti pistää senttiäkään likoon, juomaa ei silti tarjoiltu, vaan sitä jäi esim 7 korillista olutta yli..
 5. Tjaa. Ihailemani mekko maksaa 189 euroa, jonka olen ajatellut myös hankkia. Alle 500 euroa se sais maksaa, ihan mielettömiä summia en ole valmis laittamaan.
 6. En tiedä vielä väristä, mutta melko varmasti sininen tai jotain tummaa kumminkin. Mekko, mies pistää tumman puvun. Ja itelleni tulee kikkarat hiukset ja mukaan yksi valkoinen ruusu.
 7. En ole säästänyt mitään. Ukko pisti eron tullen tappeluksi ja piti itellään kaikki vanhat valokuvat. En jaksanut sitten enää niistä tapella - enkä tuntenut niitä kyllä tarvittevanikaan. Mennyt on mennyttä.
 8. Kemin maistraatti 1.8.2008.
 9. Maistraatti on varattu 1.8.2008 klo 14. Siunaus ja juhlat on suunnitelmissa pitää tasan vuotta myöhemmin eli 1.8.2009 Meinaamme mennä kahdestaan maistraattiin ja ottaa todistajatkin maistraatin puolesta. Sitten vaan nautitaan kaksin olostamme.. Anopilla oli kyllä idea tähänkin, että molempien vanhemmat mukaan ja yhteistä iltaa viettämään sitten.. No joo. Saa nyt nähdä, mitä mieltä mies on, mutta itte haluaisin mennä vaan kaksin.. Call me selfish !
 10. Totta kai menet omiin häihisi ilman meikkiä, jos kerta siltä tuntuu!! Itse meikkaan - tai meikkautan itseni - häihin, mutta meikkaan muutoinkin. Annika27:n kanssa olen kyllä samaa mieltä tuosta laittamisesta - pidän itse toisten kunnioittamisena, että siistiydyn edes pienesti kun menen töihin. (Vähimmäismääränä tää meinaa mun kohdalla ripsaria ja irtopuuteria).
 11. Joo toi on jotain niin.. argh.. kun supistaan, miten uudesta liitosta ei mitään vois tulla. Ärsyttää oikeestaan mun äitikin toisinaan, kun se saattaa todeta "voi miten ne jotkut jaksaa vielä touhuta" vähän siihen tyyliin, että mitä hittoa sieki toista kertaa painut enää alttarille, etkö jo oppinu kerrasta. Ja nyt kun se vielä otti herneet nenäänsä siitä, että vaihdan sukunimeni, mitä en ekalla kertaa tehnyt. HUOH. (Meni hieman ot, mutta pakko oli purkaa.. ) MINÄ tiedän, että nyt on Sen Oikean vuoro tulla mun kans alttarille. NYT. Ei sillon ekalla kertaa. Sillon teki jo alttarilla mieli sanoa "En tahdo", mutta nyt tiedän, ettei semmosta tunnetta tule koskaan tän miehen kohdalla Äänestykseen liittyen; meitä ei vihitä kirkossa niinkuin minut ja ex vihittiin (se basic-meininki). Meidät kirjataan maistraatissa virallisesti aviopareiksi ja vuotta myöhemmin siunataan luonnossa, vaaran päällä. Häämekkoni tulee olemaan musta+kultainen, viimeksi oli shampanjanvärinen "linnanneitoluomus".
 12. Me tanssitaan todennäköisesti Hoobastankin The Reason Se on meidän kihlasormuksessakin tekstinä ("Reason is you" ja vuosiluku).. Eli .. muistin virkistykseksi, jos joku sitä jo yritti hyräillä ... : The Reason Lyrics Artist(Band):Hoobastank Review The Song (147) Print the Lyrics I'm not a perfect person There's many things I wish I didn't do But I continue learning I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is you I'm sorry that I hurt you It's something I must live with every day And all the pain I put you through I wish that I could take it all away And be the one who catches all your tears That's why I need you to hear I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is you and the reason is you and the reason is you and the reason is you and the reason is you I'm not a perfect person I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is you I've found a reason to show A side of me you didn't know A reason for all that I do And the reason is you
 13. Vastataan sitten ihan rehellisesti, että meistä tulee pariskunta herra ja rouva Ollila. Äiti ei tykännyt yhtään, kun eilen kuuli mun vaihtavan sukunimeni nyt uuteen. Mutta mie haluan eikä mua ole mies puhunut ympäri tässä asiassa. Se vain tuntuu oikeelta. Varsinkin, jos lapsukaisia saadaan, on kiva, että kaikki on saman nimen alla. (Ja mies ei halunnut vaihtaa omaa nimeään, joten kun itse halusin, ei siitäkään tinkaa syntynyt..) Ja hei, kertokaas te muutkin, minkä nimisiä teistä tulee, ihan niinkuin topic otsakkeessaan kysyy!!
 14. Tarkoitus olisi sisustuksellisesti valaista juhlapaikka pelkästään kynttilöillä, teemaväreinä kulta ja musta Tästä ei tosin ole vielä keskusteltu kaasojen kanssa, mutta tämä on mun ja mieheni toive ja tahto. Häät ovat loppukesästä, joten tunnelmaa luovat ainakin satavarmasti!
 15. Toista kertaa astelen minä avioon, mieheni ensimmäistä. Ja uskon kyllä, että tämä on nyt viimeinen kerta. Ensimmäinen liitto oli hätiköity ja ensimmäisen poikaystäväni kanssa. Liitto loppui miehen järjettömään mustasukkaisuuteen. Nyt olen löytänyt Sen Oikean, näin kornisti sanottuna Mies tuntee ihan samoin, seurustelua takana kohta 4 vuotta. Miksikö naimisiin toistamiseen? Siihen en sen kummempaa syytä keksi kuin että haluan vakinaistaa KUNNOLLA suhteemme - ja koska mieheni haluaa sitä samaa. Miksei. Kun erosin exästäni, päätin, ettei enää ikinä.. Mutta eipä se päätös pitänyt.