summerbride

Aktiivijäsen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About summerbride

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kiitos kommenteista! Ehkä mä laitan heille kortit, vaikka jotankin hävettää kun en ollut edes kutsunut heitä...mut JuLi >Itsekin olen miettinyt, että pitäisikö muutama koulukaveri kutsua vai ei. Ihan kokemuksella mun neuvo on, että jos kutsut polttareihin, niin kutsu myös häihin. Kaikki ei nimittäin ymmärrä, miten vaikeaa on pohtia tätä kutsumisasiaa...Jos itse saisin kutsun polttareihin mut en häihin, en loukkaantuisi, varsinkaan jos kyseessä olisi kaverin kaveri tai tuttu, jota ei oikein läheisesti tunne. Tästä on kahta mielipidettä. Mun äiti esim. oli sitä mieltä et todellakin polttarit voi pitää vaikka täysin eri porukalla ku mitä häihin tulee...mut se on ihan tapaukohtaista. Jos kaveriporukkaan kuuluu joku ihminen, jota itse et varsinaisesti hyvin tunne, mutta joka kuitenkin on osa porukkaa, niin sitten tietenkin kutsut hänet myös häihin. Mut koulukaveri on mun mielestä et joko et kutsu ketään heistä mihinkään ja sanot et on pienet häät läheisimmille, tai kutsut kaikki sekä polttareihin että häihin. Mut ihmisillä on tapana loukkantua lähes kaikesta, joten varminta on kutsua joka paikkaan jokainen ikinä tuntemasi tyyppi, hih
 2. Mun edellinen viesti oli niin avautumista, että lyhyesti: Kannattaa kutsua polttareihin vain häihin kutsuttuja ihmisiä, varmuuden vuoksi.
 3. Älä ihmeessä lopeta ennen häitä, itse tein sen virheen. Hääni ovat kesäkuussa, ja pillerit lopetin tammikuussa...iho meni niin hirveään kuntoon, että aloitin pillerit uudelleen kuukausi sitten(toivottavasti ehtii korjaantumaan). En ole koskaan kärsinyt finneistä, nyt kärsin, ja todella kovasti. Iho alkoi kukkia pari kuukautta lopettamisen jälkeen, nyt se on hieman rauhoittunut, mutta edelleen esim. rasvainen ruoka ja stressi saavat sen kukkimaan. Ennen ei siis koskaan ollut mitään ongelmia vaikka olisin syönyt mitä ja stressanut itseni hengiltä. Ihan kuin murrosikä olis täällä taas Pillerit ovat jasmin-merkkiä...
 4. Meillä tuli tää hääpäätös vasta jouluna, ja häät ois siis kesäkuun lopulla, jolloin saatin haluamamme kirkko, joten arvatenkin juhlapaikat on varattu...ei voi muuta ku tyytyä sellaseen paikkan, jota en ois valinnu jos ois ollu monia vaihtoehtoja:( Pääasia et jonkinlaiset juhlat saa.
 5. Moi! Kiitti kun vastasitte! Elikkä edelleen mietin josko vaihtaisin meidän juhlapaikan piatoon...meillä on nyt varattuna Laajavuoren rantasipi, mut se ei oo erityisen kaunis, eikä omia juominkeja saa viedä nii hinta nousis pilviin:) Kumma toi vahtimestari homma:) Vieläki epäilyttää se ruokalamaisuus..hmm...mihin numeroon/osoitteeseen muuten otit yhteyttä ja kyselit? Siis sonaatin juhlapalveluihin yleensäkin, vai onks piatolla jokin oma juhlavastaava? Ehkä me sittenki juhlitaan yliopistolla, pyöritään siellä muutenkin ihan liika, joten eikös se kuuluis ihan asiaan:)
 6. Hei! Olisko lollain kokemuksia Sonaatin tiloissa järjestetyistä häistä? Esim. Lozzi, Piato...käyn syömässä kyseisissä ravintoloissa päiväsaikaan opiskelijana, joten jotenkin outoa kuvitella hääpaikkoina... Saakohan niissä pitää juhlia myöhään, tai onko tanssimahdollisuutta laisinkaan? Äänentoisto ja valot ei ainakaan varmaan päätä huimaa... Joku oli varannut Piaton juhlapaikaksi, kertoisitko mitä sulle sanottiin?? Eli siis sehän oli Lizzie07 joka oli jo Piatosta tehny varauksen, millaiset juhlat teille tulee Piatossa?
 7. Hei! Meillä on myös onglemia päättää tuon alkoholipolitiikan kans. Meillä nähkääs suku jakautuu täysin kahtia alkoholiin suhtautumisessa: Toinen suku on suurelta osin absolutisteja, heidän juhlissaan ei koskaan ole mitään alkoholia, johtuen suurelta osin siitä, että suvussa on ollut ongelmia alkoholistien kanssa, ja yksi alkoholisti (nykyään raitis) on joukossa edelleen. Alkoholilla on siis paha kaiku heidän korvissaan. Toinen suku taas luultavasti olettaa alkoholia tarjoiltavan, he kun sitä mielellään juovat...heiltä kyllä onnistuisi varmasti kohtuudella ottaminenkin. Kaverit ovat sitten vähän siltä väliltä Eli emme vielä ole päättäneet, tarjoilemmeko mitään muuta kuin alkumaljat. Ite haluisin ruuan kanssa siideriä (en ole viinin ystävä), mutta en sit tiedä minkä hintaiseksi tulisi tarjota ruuan kanssa viinit+siideriä+olutta, juhlapaikkana on hotelli ja vieraita n.100, joten KALLIIKSI, luulis. Boolia ei luultavasti tule, koska emme halua, et kukaan rupeaa ryystämään, jos alkoholia tarjoillaan, niin ruuan kanssa, pelkästään juhlaluomana, ei tarkoituksena juottaa vieraita känniin. Hotellin baari on kyllä sitten vaihtoehto niille, jotka haluaa juoda enemmän. Onko joku muu tarjoillut ruokajuomana viinien lisäks esim. siideriä tai olutta? Minkä hintaiseksi tuli?
 8. Hei! Ehkä mä oon ainut maailmassa joka vielä muistaa Savage Gardenin, mut mun kaikkien aikojen sykähdyttävin biisi (sanoiltaan) on Savage Gardenin "I Knew I Loved You", löytyy "Affirmation"-levyltä. Sanat menee näin: "Maybe it's intuition But some things you just don't question Like in your eyes I see my future in an instant And there it goes I think I've found my best friend I know that it might sound more than a little crazy But I believe I knew I loved you before I met you I think I dreamed you into life I knew I loved you before I met you I have been waiting all my life There's just no rhyme or reason Only this sense of completion And in your eyes I see the missing pieces I'm searching for I think I've found my way home .... kertsi.. ... A thousand angles dance around you I am complete now that I found you" Musta noi sanat on niin täydelliset kuvaamaan meidän suhdetta! Mut mietin vielä et onks toi biisi sopiva tanssittavaks "häävalssina", se on nimittäin niin hidas, sellanen nojailu biisi. Mitäs luulette? Tietääkö kukaan muu tätä biisiä?
 9. Meillä näin 10.00 morsian ja kaasot meikkiin ja kampaukseen 13.00 morsian ja kaasot lauttaan 14.00 morsian ja kaasot kirkolle pukeutumaan 15.00 vihkiminen 15.30 yhteiskuva kirkon pihalla 16.00 onnittelut alkaa 16.45 ruokailu alkaa 18.00 hääpari poistuu kuvaan 19.30 hääkakku 20.30 häävalssi Miten hitsissä tota sais viilattua niin että tanssit alkais aikasemmin?? Ja vieraita on kutsuttuna 90.
 10. Mitä siis maksat kampauksesta ja meikistä? Laitathan mukaan myös paikkakunnan ja yrityksen.
 11. Heip, Ihan hirmuisesti ei minusta taida olla apua mutta sanonpa nyt jotakin ;D Ystäväni menivät naimisiin viime heinäkuussa ja lähtivät heti häämatkalle Dominikaaniseen. He olivat matkalla viikon, ja heillä oli tämmöinen all inclusive paketti. He olivat kovin tyytyväisiä tuohon pakettiratkaisuun. Heidän hotellinsa nimeä en muista, mutta se oli juuri valmistunut, ja joku 4 tai 5 tähden luksusmesta. Aivan mieletön. Olen nähnyt valokuvat tuolta matkalta, ja ainakin se hotellialue, ja varsinainen ranta-alue on ihana. Hieman "karun näköistä" siellä oli, mutta johtunee siitä että hotelli oli vasta valmistunut jne. Se varsinainen ranta-alue oli myös jotenkin aidattu, eli porteilla oli sotilaita vartioimassa ettei ylimääräiset ihmiset päässeet turistien sekaan.
 12. Kannattaa sanoa asia suoraan, kuten tässäkin ketjussa on aiemmin todettu. Me laitoimme kutsun alareunaan "Toivomuksena on, että lapset jäisivät kotiin." Mitkään sellaiset ei ole luotettavia keinoja että laittaa vain aikuisten nimet kirjekuoreen tms. Tai minä en niihin ainakaan usko.
 13. Minä olin vieraana häissä jotka pidettiin Espoon Kartanossa joulukuun lopussa. Paikka on aivan ihana Vieraita noissa häissä oli 40.
 14. Eihän miehet tollasista hääjutuista niin hössötä Ja siis ei mun mielestä ihan kauheesti pidäkään, se olis ehkä vähän naismaista tai jotain... en tiä... Mutta meillä minä kaasojen kanssa höösään ja höösään, kerron kyllä aina sulholle että missä mennään milloinkin. Kertaakaan hän ei ole sanonut ettei kiinnosta kuunnella, vaan on aina kuunnellut ja ottanut jopa kantaakin. Itse saan kyllä olla erittäin tyytväinen että sulhoa oikeesti kiinnostaa meidän häät. Ja minä haluan kuulla hänen mielipiteensä kaikista jutuista, sillä yhdessähän näitä häitä tehdään! Ja yhdessä tehtynä niistä tulee meidännäköiset Yltiöpäisiin hössötyksiin sulho ei ole "sortunut" ja täytyy kyllä sanoa että hyvä niin ;D Häämessuilla oltiin yhdessä ja ollaan menossa ens sunnuntaina kirkkoon kuuntelemaan häämusiikkia jne. Kutsut teemme yhdessä, mutta totuushan se nyt kuitenkin on että veikkaan sulhon miettivän meidän häitä 10 % kun minä mietiin niitä 90%
 15. Heip. Me varasimme HelinMatkoilta häämatkamme Samuin saarelle myöskin (ajankohat heinä-elokuu). Teimme varaukset sähköpostin välityksellä, ja kaikki on toiminut oikein hienosti ;D Tapasimme helinmatkat myös Helsingin häämessuilla ja saimme myös silloin oikein ystävällistä palvelua.