Jump to content
Naimisiin.info

Kalli

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Kalli kaikki viestit

  1. Uutta: puku, kengät, laukku, korut Lainattua: alushame Sinistä: sukkanauha niin kuin täällä keskustelussa aikaisemmin on jo todettu, vanhan keksiminen voi olla vaikeaa. Mulla kävi sitten niin että vanha jäi puuttumaan. Mulla piti olla vanhaa korut, mutta kun hääaamuna sainkin sulhaselta lahjaksi unelmieni korusetin, niin pitihän se laittaa päälle. Ei jäänyt enää aikaa keksiä mitään vanhaa mukaan asuun.
  2. Kalli

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Oon myös sitä mieltä, et ei lahjojen tarvitse kalliita olla, kaason/bestmanin tehtävä on kunniatehtävä. Mutta oma kaasoni joutui kyllä aika koville ja teki paljon hommia, joten halusin antaa hänelle kunnon lahjan. Se oli rannekoru, sellaista merkkiä josta tiesin hänen pitävän. Bestmanille annoimme "perinteisesti" taskumatin kaiverruksilla. Lahjat annoimme aamupäivällä ennen häitä, kun istuimme kaikki neljä keittiössämme ihan hermona ja söimme pizzaa
  3. Näköjään aika moni nykyään hankkii myös miehelle vihkisormuksen. Sehän oiskin ollu kiva, mut ei meillä tullu edes mieleen moinen, vanhan tavan mukaan vain edettiin, eli miehellä vain kihla johon kaiverrettiin myös hääpäivä. Nyt jälkikäteen ajateltuna ois molemmilla voinu olla vikhisormukset, miehen kihlasormus kun on niin yksinkertainen ja jo melko naarmuinen.
×
×
  • Create New...