Hiisuprinsessa

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Hiisuprinsessa

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. On kokemusta. Minulle tehtiin mallikankaanpalan ja netistä printatun kuvan perusteella mieleiseni hääpuvun silkkisatiiniseoksesta sekä huivin samasta kankaasta yhteensä hintaan 140e. Olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen.
  2. Järkyttävä kämmäys istumajärjestyksen suunnittelussa laittaa joku yksinään keskelle lapsiperheitä joita ei edes tunne. Itse laitamme kyllä kaikkiin kutsuihin Avecin, että on edes joku tuttava josta on tiukan paikan tullen seuraa. Ajattelimme laittaa kutsuun hienovaraisesti, että lapset ihan lähisukua lukuunottamatta voi jättää kotiin, sillä emme voi taata heidän viihtyvyyttään juhlissa. Vieraslistaa kootessa huomasimme, että tila saattaa tulla liian täyteen joten pidämme kaksiosaiset juhlat. Sukulaiset ja parhaat ystävät tulevat aamupäivällä ja lounas tarjoillaan heti hääpaikalla suoritetun vihkimisen jälkeen. Vähän myöhemmin on sitten pakolliset kakut, pullat, kahvit ym. ja kahdeksan kieppeillä tarjotaan iltapala, näihin aikoihin saapuu lisää kavereita ja meininki muuttuu sen mukaan. Näin saamme toivottavasti aikaan sen, että kaikki vieraat viihtyvät ja tuntevat itsensä tervetulleiksi.
  3. Mitäköhän tuostakin meidän tapauksessa tulisi, kun sekä kaaso että minä olemme kokkeja... Kysymysten vaikeusaste riippuu kovin paljon morsiamesta enkä osaa sanoa ovatko nämä liian helppoja tai vaikeita, mutta laitanpa jotain. - Mitä mannasuurimot ovat? - Kuinka paljon keittoon tulee nestettä suhteessa kiinteisiin aineisiin? - Missä järjestyksessä kauimmin kypsyvästä nopeimmin kypsyvään tulevat seuraavat kasvikset: porkkana, kesäkurpitsa, valkokaali, peruna, juuriselleri. - Mitä erikoista on rooibos -teelaadussa?
  4. Meillä häät Honkamajassa kesällä. Siellä on hyvin varustettu keittiö, ja tuon 130 paikan salin lisäksi pieni kahvio, johon mahtuu tarpeen tullen viela 20 ihmistä. Paikka sopii ison pihansa ja muutenkin tyylinsä vuoksi luonnonläheisiin "maalaisromanttisiin" häihimme.
  5. Yritin ensin pyytää vihkijää juhlapaikalle kotikuntani Espoon maistraatista. Kieltäytyivät tulemasta, mutta kehoittivat soittamaan Hyvinkään maistraattiin. Heli vaikutti mukavalta ihmiseltä ja tulee vihkimään meidät juhlapaikalle Nuuksioon, vaikka joutuukin lähtemään sieltä hyvin pian vihkimään toista paria Suomenlinnaan. Todellakin, Tarinaa lainaten he tuntuvat vihkivän ihmisiä ilokseen.
  6. Kaaso on alusta asti ollut erittäin intensiivisesti mukana kaikessa suunnittelussa ja olemme oikeastaan tehnyt kaikki häiden tyyliin ja teemaan liittyvät päätökset yhdessä. Kaasoni teettää puvun tuttavallaan. Sovittiin, katsotaan yhdessä sopiva väri ja malli. Olen luvannut maksaa kuluista puolet.