Jump to content
Naimisiin.info

miva

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

miva's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. miva

    Somistukset halvalla?

    Meille tulee halvahko koristelu myös. Eli juhlapaikalta tulee pöytäliinat. Kaitaliinakangas maksoi 18e. Tyhjiin viinipulloihin (50c/kpl) laitan jokaiseen yhden kangasgerberan (50c/kpl) ja onnenbambun. Saavat vieraat viedä vaikka niitä bambuja mukanaan ja gerberat aion myöhemmin hyödyntää kotona sisustuksessa isona kimppuna, ovat sen verran kauniita. Niin, ja mulla oli sellainen kaisla?verho, josta tein pöytäliinan. Siitä jäi jäljelle paljon niitä keppejä, jotka sopivat tosi ihanasti kattaukseen. Ei välttämättä kaikkein tyylikkäin, siis elegantein kattaus, mutta kaunis, rento ja pirteä niinkuin häämme toivottavasti muutenki :.
  2. Noi hajuvedet kuulostavat kyllä ainakin erikoiselta häämuistolta, mutta itselläni voisi tulla äkkilähtö häistä jos siellä kaikki kokeilisivat erihajuisia hajuvesiään. Migreeni tulee jos edes kuulen sanan myski : Mä ajattelin meidän häihin väsätä mehiläisvahakynttilät. Niitä saa eri värisiä, siis saa teemavärin mukaset tehtyä. Kun häät on syyskuussa, niin sopivat musta ihan hyvin. Karkit syödään sitten kulhosta.
  3. Oma sukunimeni on harvinainen ja kaunis, alle 40 sen nimistä olemassa. Mieheni sukunimi taas on tylsä ja yleinen. Miksi siis vaihtaisin nimeni? Osaksi ajattelen myös niin, että haluan sukuni jatkuvan, siis sukunimenkin jatkuvan. Niinpä lapsemme ovat myös minun sukunimellä kun veljeni eivät lapsia hanki. Nyt kun saisi vielä miehen vaihtamaan sukunimensä mun sukunimeen ;D Yleensäkään en kannata asioiden tekemistä vain sen takia että niin on aina tehty, tai että kaikki tekevät niin.
  4. Mä ostin Pirkan vessapaperia, ja siinä on vaaleansinisiä sydämiä..ihan kivaa sekin.
  5. Nostan, josko jollain nyt olis kokemusta ko. bändistä!
  6. Me päätettiin olla ottamatta ollenkaan lastenhoitajaa. Omet lapset silloin 1,5v ja 3,5v. ja mä olen sitä mieltä, ettei nuorempaa ainakaan voi tosta noin vaan laittaa vieraan ihmisen hoitoon..varsinkin kun on jotenkin paljon arempi kuin esikoinen on koskaan ollut. Mummit katsovat mielellään lasten perään, ja aiotaan mekin lastemme kanssa olla, vaikka onkin meidän päivä. Lasten leikkihuoneeseen olis kyllä kiva ottaa joku vahtimaan lapsia pariksi tunniksi, mutta koska häät järjestetään mahollisimman halvalla, ei siihen ole resursseja. Mä olisin ollut muutamissa häissä ihan kiitollinen jos olisi ollut edes se puuhanurkkaus jossain :
  7. miva

    Kaitaliinat

    Muistelen lukeneeni jostain tältä palstalta, että tapettia voisi käyttää kaitaliinana kankaan sijasta. Onko kukaan toteuttanut/toteuttamassa tätä ideaa? Säästyisipä siinä ainakin hurjalta ompelemiselta. Mitähän tapetti maksaa?
  8. Joo, Tirpiaisen suunnitelma kuulostaa hyvältä. Eihän siinä tarvitse tosiaan kuin joku vähän ohjailemaan vieraita, tai voihan siihen heti vihkimisen jälkeen kantaa onnittelumaljatkin. No, peukut pystyyn kuitenki ettei 1.9. sada ;D
  9. miva

    Häävalssi CD

    Täällä toinenkin kiinnostunut! Kai joku osaa suositella hyvää häävalssi-cd:tä
  10. Mietin tässä miten vihkiminen toteutuisi hyvin juhlapaikalla. Ajattelimme, että vihkiminen tapahtuisi ulkona, mikäli sää sallii, jos ei, niin on pakko mennä sisälle ja käyttää tanssilattiaa vihkipaikkana. Mutta tässä vähän kysymyksiä, kiva jos kerrotte omista kokemuksista tai suunnitelmista:) - jaksaako ihmiset seistä vihkimisen ajan, sehän ei varmaan kestä kuin maksimissaan 15 min, jos vaikka saisi jonkun laulamaan tms. Vai onko törkeää laittaa vieraat seisomaan? Toki pai penkkiä voi varata vanhimpia varten. -haluaisin, että vihkimisen jälkeen olisi perinteisten häiden tapaan onnittelu. Miten sen saisi toteutumaan luonnollisesti, kun ollaan koko ajan samassa rakennuksessa. Poistummeko mieheni kanssa jotenkin pois välillä ja vieraat siirtyvät esim. juhlapaikan eteiseen, johon me sitten saavumme käteltäviksi? Tuntuu tyhmältä, että ensin vieraat ohjataan tilaan, jossa syödään ja juhlitaan, sitten sieltä pois ja taas onnittelujen jälkeen takaisin :-?
×
×
  • Create New...