Santsu

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Santsu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Rakkauden kaupunkiin, Roomaan tietenkin! :-X Aluksi piti suunnata jonnekin palmun alle, kuten Aasiaan esimerkiksi, mutta koska häämme ovat vasta lokakuussa, siellä on tuolloin sadekausi. Itse en ole koskaan ollut Roomassa ja sulhokin viimeksi pikkupoikana, joten kokemus on varmasti ainutlaatuinen. En ole oikein pahaa sanottavaa kohteesta kuullut!
 2. Meille ei tule mitään, ainakaan vielä emme ole keksineet! Suomalaiset virret ovat niin tajuttoman surullisia ja ankeita, että niistä tulee aina hautajaisfiilis. Onko teillä kokemuksia muiden häistä: kuinka moni ottaa yleensäkin kirkkoon virren? Ja onko iloisia virsiä vai ovatko ne kaikki tota samaa monotonista "Herra kädelläsi asua mä saan..." -linjaa?
 3. Olipa kiva saada vinkkejä Rakkauden Kaupunkia varten! Vaikka itse en haluaisi liikaa ravata nähtävyyksiä katsomassa (ehkä hiukan vaan shoppailemassa), vaan mieluummin ottaa rennosti, syödä ja juoda hyvin, rakastella, halia ja vaeltaa sattumanvaraisesti ympäriinsä. Menemme Roomaan syksyllä, lokakuussa heti häiden jälkeen viikoksi. Onko tietoa, millaista ilmaa siellä on puolen kuun tienoilla? Hyvä vaan, jos ei liian kuuma! 8) Oikeastaan alunperin olisimme halunneet lähteä rantalomalle, mutta lokakuu on hankala ajankohta: Euroopan biitsit ovat jo jäähtyneet ja esim. Aasiassa on sadekausi. Sen takia päädyimme Roomaan. Ja onhan se kovasti kehuttu kohde. Ikinä en ole käynyt... :