olivi@

Aktiivijäsen
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About olivi@

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mekin sanoimme selkein sanan kääntein kaasolle ja bestmanille, että jos on ryöstö, niin ei missään nimessä rahankeruuta! No, valssien jälkeen meikätyttö napattiin olalle, sulholle iskettiin meklarin nuija kouraan ja hän piti vieraille huutokauppaa. Tähän saivat osallistua vain he, jotka halusivat ja kivaa tuntui videolta päätellen olleen. Joskaan mielestäni toivettamme ei noudatettu kovinkaan tarkasti, mutta emmepä viitsineet ryhtyä poikkiteloin kesken juhlan. Onneksi kuitenkin vieraat pitivät ohjelmanumerosta.
 2. Entäpä kertiskamerat? Meidän vieraat olivat aivan myytyjä niistä. Omat odotuksemme niiden suhteen olivat olemattomat, mutta yllättävän hyviä fotoja niistä kuitenkin irtosi. Miten ihania tilanteita! Suloiset sydänlappuset kynien kera voisivat saada runosuonen sykkimään ja korvaisivat vieraskirjan. Aivan mainio idea tuli jo tuossa edellä, jossa pöytäkunnittain keksitään ohjelmanumeroita tms. Täytyypä itsekin vielä toteuttaa joissakin kemuissa...
 3. Meidän häissä mutusteltiin seuraavasti: Tomaatti-mozzarellasalaattia Basilikakastiketta Hedelmäistä vihersalaattia Isoäidinsalaattia Chorizo-salaattia Balsamicokastiketta Puolukkagraavattua kuhaa Kuningaslohta Tomaatti-pestokastiketta Marinoituja hiilimuikkuja Palvattua kalkkunanrintaa Omenakompottia Tilliperunoita Paistettua porsaanfileetä Viherpippurikastiketta Hasselbackan perunoita Paahtojuureksia Lapsille lihapullia Mustikkatäytekakkua Anopin lusikkaleipiä Häämakeisia Iltapala: Muikkukukkoa Ruohosipulivoita Karjalanpiirakoita Munavoita Vihersalaattia Kartanon salaatinkastiketta P.S. Savolaishäät, joten kalakukkoahan ei voitu tietenkään välttää! ;D
 4. Kävin riparin Hirvijärvellä, joka on kyllä ihanainen ja järven rannalla. Jos alkomahoolitarjoilua suunnittelee, niin seurakuntien paikoissa voi olla niin ja näin... Mene ja tiedä!
 5. Löysin toisenkin version laatikkoleikistä, jossa esim. kaaso lukee lorut leikin tiimellyksessä. On käsissämme paketti tää, sen sisältöä emme tietenkään nää. Ei vakava ole leikki tää, on tarkoitus vain pakettia kierrättää ja toisiamme hauskuuttaa. Siis kuuntele nyt ohjeita näitä ja tehtäväsi kunnialla täytä. Sen käsissäni nyt mä kannan ja herralle lähimmälle annan. Se sulla on vain pelkkä laina, joka käsissäs' ei paljon paina. Sen eteenpäin nyt täytyy mennä, luo upeimman neidon nyt sä lennä. Häissä mukavissa näissä kaikki kovin fiinejä on. Sä siis nyt paketti pois luovuta herralle, jolla kirjavin kravatti on. Kraka hieno sulla on, se erittäin on verraton. Paketti täytyy sun nyt pois antaa naiselle, joka tyylikkäintä mekkoa päällään kantaa. Arvoitus edelleen paketin tuon on sisin. Mutta anna se herralle, joka on kaikista pisin. Sä pituutes' uljaasti kanna ja paketti neidolle anna, jolla sääret suloiset ja oikeanrotuiset. Sulosäärin anna sä paketti tää miehelle, joka komeimmalta näyttää ja osaltaan tehtävän täyttää. Älä komeutes' anna ylpistää, vaan etsi ken vois' olla neito, joka kauneimman hymyn omistaa ja kenet tahansa valloittaa. Sä neito kaunis hymysuu, nyt luokse herran tuu, jonka viikset niin vitsikkäät ylähuulen peittää. Sun viikset vaan viuhottaa, kun katsees' tuijottaa neitoa niin kapeaa uumaltaan. Sä ihastelet herraa, jolla hartiat kuin ladon ovet; ei niin lahot vaan leveät. Paketin kera sä naisten jalkoja nyt tutki salassa ja paketti hänelle luovuta, jolla kaunein kenkä on jalassa. On kenkäs' kauniimmat kuin meillä, siitä meillä ompi olo halju. Siksi pakettia et omakses' sä saa, vaan edelleen luovuta herralle, jolla on kiiltävin kalju. Sä muutenkin olet kovin sexi, siis arvoitus tämä nyt keksi... Sä ennen kuin päästät porun, näytä meille mihin sormeen morsian sai uuden korun. (Näyttää vasenta nimetöntä...) AIVAN OIKEIN! Lahja tää ei yhtä arvokas lie, mutta toivon, että se saajan muistoihin vie. Hauskaa meillä oli yhdessä puuhastella ja kenties voimme vielä muistoja ihastella. Voit paketin sä nyt morsiusparille kantaa ja suukkosen mun luvalla morsiamelle antaa.
 6. Sansuli, Koivumäen kartano ja kaikki siihen liittyvä on ihanaa. Suosittelen oikein lämpimästi! Majoitusmahdollisuus tosin puuttuu... Meidän häävieraista noin puolet tulivat kauempaa, joten heille tarjottiin bussikyydit hotelleilta "pelipaikoille" (=kirkko ja kartano) ja takaisin. Toimi kuin häkä!
 7. Kuula mennessä ja Elgar tullessa. Häävalssina Elokuun häävalssi.
 8. Enkelin rukous
 9. Nyt on viikko häistämme ja "tunnesaldo" on seuraavanlainen: seesteinen ja onnellinen, haikea ja toisaalta helpottunut. Yhteenkuuluvuuden tunne on lisääntynyt ja sitoutumisen tunne syventynyt. Ihanaa olla samanniminen kuin mieheni ja tyttäremme!
 10. Hääsuudelma alttarilla; aivan kuin olisimme suudelleet ensimmäistä kertaa toisiamme Iloisten ja lämpimästi halaavien sukulaistemme ja ystäviemme onnittelut kauniin ja auringon hellimän juhlapaikkamme edustalla Isäni todella koskettava puhe ja veljeni vaimon laulama Muistojen niitty Ihana häävalssimme Jammailu rakkaiden sukulaisten ja ystävien kanssa Koko päivän oli jotenkin epätodellisen hurmaava olo! Mutta edellämainitut jäivät päällimäisinä mieleen.
 11. Täälläkin on eräs, joka pitää vain vihkisormusta. Vihkirinkulani on valkokultainen ja kihlani keltakultainen, joten ei oikein rimmaa... Valkokultaisesta olin haaveillut jo kihloja hankkiessamme, mutta köyhinä opiskelijoina niihin ei ollut silloin varaa... :-/ Tunnearvoa kihloille on toki kertynyt mielettömästi, joten niistä sulatetaan kenties vaikkapa riipus pikkutyttärellemme.
 12. Lapset toivat oman ihanan lisänsä häihimme! Pikkuneidit ja -herrat jos ketkä olivat omiaan tuomaan vapautuneisutta ja hyväntuulisuutta juhlaamme. Tarjoilupöydässä oli heille lihapullia, sisätiloissa oma leikkihuone filmeineen ja värityskuvineen sekä pihalla jättitrampoliini. Kivaa tuntui olevan joka iikalla!
 13. Rahaa meni noin 8000 euroa... Mutta ei kaduta, koska en halua ajatella asiaa niin. Mitään kun ei ilmaiseksi irtoa. Päivä oli kerrassaan upea ja kerranhan se vain kirpaisee!
 14. Meidänkin häitä vieteltiin Koivumäen Kartanolla viime lauantaina ja kaikki meni nappiin. Maisemat Vanuvuorille ja kartanon pihapiiri olivat todella huikeat, ruoka herkullista, palvelu ja asioiden sujuvuus mutkatonta... Vietimme kauniit, mutta todella hauskat juhlat, joissa oli "pilkettä silmäkulmassa". Vieraat ja me nautimme todella olostamme. En voi muuta kuin suositella lämpimästi! Juhlijoita oli noin 90.
 15. Onko tietoa laatikkoleikin toisenlaisesta runosta? Siinä leikin säännötkin kerrotaan runomuodossa ja laatikon saa mm. mies, jolla hartiat kuin ladon ovet, ei niin lahot vaan leveät, sekä nainen, jolla sääret suloiset ja oikeanrotuiset... Olen kuullut sen jossain, mutta nyt en löydä sitä mistään. Toivottavasti ratkaisu pulmaan löytyy...