Jump to content
Naimisiin.info

maria23

Aktiivijäsen
  • Viestit

    33
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän maria23 kaikki viestit

  1. maria23

    Taikataikina

    Olisko kellään kuvia laittaa taikataikinalla tehdyistä koristeista tms.
  2. maria23

    Kangasalan pirtti

    Meidän häät vietettiin pirtillä viime kesänä ja asiat sovittiin samaan tapaan kuin Moonmaidilla. Vieraiden piti lähteä viimeistään klo. 2.00, mutta "henkilökunta" olis saanut jäädä siivoomaan vaikka koko yöksi. Avaimet saatiin koristelua varten edellisenä perjantaina n. 16.00. Sen jälkeen saatiin häärätä siellä omassa rauhassa sunnuntai aamuun asti. Hintaa pirtillä oli toi 500€ + perjantai-illan lisä n. 150€...tai jotain en muista tarkalleen.
  3. maria23

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meille on kanssa tulossa toi C.M Widorin Toccata ennen tai jälkeen vihkimisen. Toisena on Prinsessa Ruusunen ;D Häävalssia ei olla vielä päätetty.
  4. Minulla on kihlana Kalevala korun Metsäpirtti sormus :-X Sormuksen ulkonäkö, nimi ja tarina ihastuttivat kovasti
  5. Me lähdetään heinäkuussa Tarttoon hakeen juomia. Meillä on muitakin "suhteita" sinnepäin, jotenka ei vain juomien vuoksi ajeta sinne. Tarkoituksena olisi hakea kuoharit, oluet ja jonkun verran kirkasta. Samoin limuja joista tehdään boolia. Ja niin täytyy sitä omaa baarikaappiakin täyttää, joten hiukan "omaan" käyttöönkin on tuotava. Tuosta Plimin mainitsemasta Tavidista. Siellä on ehdottomasti aina paras kurssi. Itse käyn aina siellä vaihtamassa rahat, kylläkin Tarton päässä. Säästö se on pienikin säästö ;D
×
×
  • Create New...