Tanjushka

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Tanjushka

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mulla on kans tosi kuivat huulet, suupielet ja ihokin nyt, mutta mä käytän sellaista Blistex merkkistä hoitavaa huulivoidetta. Olen myös kuullut ja kuten täällä on kehuttu tuosta bepanthenia, että se hyvä. Tuota blistexiä voi laittaa myös nenänpieliin, jos ne kuivat...niin luin, mutta sitä en ole kokeillut. Toi mainitsemani huulivoide on jotain 3 euroa ja sitä on saanut joistakin hyvin varustelluista tavarataloista ainakin.
 2. Meidän häissä ei tanssita valsseja...ei ole meidän musiikkia. Meille tulee Guns`n rosesin November rain...häätanssiksi ja muutenkin musiikki tulee olemaan Rock, Rap, soul...kaikenlaista ihan laidasta laitaan...
 3. Tuota nyt voisin hieman näistä genreistä vihjaista.... on kaksi eriasiaa VIRSI ja YLISTYS- musiikki. Virsissä ei nyt niin ylistetä ja ylistysmusiikki...no siinä ylistetään =) Sitä mieltä minä, että kirkko on sitä varten, että siellä mennään naimisiin Jumalan kasvojen edessä ja siunataan liitto.
 4. Tuleva mieheni varasi kirkon! Kirkko on minulle kuitenkin lapsuudesta tuttu ja todella kaunis VANHA kirkko. Sen käytävää (ensimmäisen kerran) olen kävellyt lapsena enkelin vaatteissa ja lukenut joulu evankeliumin. Siellä olen ollut myös lapsena joulu kirkossa ja kevät kirkossa olen käynyt. Siellä päätin kauan sitten meneväni naimisiin ja mieheni oli samaa mieltä.