Hande

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Hande

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meidän häävalssi on kesäinen häävalssi, jonka ainakin Jari Sillanpää on levyttänyt (kuninkaan kyyneleet levyllä).
 2. Moi! Me valittiin häävalssiksi kesäinen häävalssi. Toisena valssina soi orvokkiseppele ja kolmantena minä rakastan suo. Ihastuttiin tuohon kesäiseen häävalssiin heti kun se ensimmäisen kerran kuunneltiin.
 3. Tuohon Tinden kysymykseen: Meidät vihitään Nastolan kirkossa ja jatkot on Tuottajarannassa Villähteellä. Valitsimme Nastolan kirkon, koska se on kaunis ja tunnelmaltaan "kunnon" maalaiskirkko. Tuottajarannan hirsitalo järvenrannalla sopii tunnelmaltaan hyvin jatkopaikaksi. Olet Tinde ihan oikeassa, että Lahdesta ei tuo juhlapaikan löytäminen ole ihan helppoa, varsinkin kun meille tulee ruuat tutun kautta. Liittyen alkuperäiseen aiheeseeni: Me emme meinaa ottaa sviittiä, vaan jonkun suht tavallisen huoneen. Me nimittäin lähdemme heti sunnuntaina aamupäivällä lentokentälle ja häämatkalle. Ei viitsi maksaa maltaita muutamasta tunnista. Kuitenkin koti tuntuu liian tylsältä paikalta hääyön viettoon. Pääasia olisi, että huone olisi viihtyisä ja siisti, ei nuhjuinen. Ja olisi se ystävällinen palvelukin poikaa, jotta ei ikimuistoinen päivä saa tylyä loppua!
 4. Heippa! Osaako kukaan kertoa mikä hotelli olisi Lahdessa paras hääyön viettoon? Ei ole kotikaupungissa tullut ikinä yövyttyä hotellissa, joten ei ole mitään tietoa mihin kannattaisi mennä. Seurahuone tuli ensin mieleen, mutta olen kuullut paljon huonoa sielä saadusta palvelusta! ??? ??? :-/