magilla

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About magilla

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hyvinkää
 1. Kyselisin vielä tuosta Merjan marsipaanipuodista. Minkähintaisia koristeet suunnilleen ovat? Haluaisin jotkut siiliaiheiset koristeet, koska ollaan sulhasen kanssa Kiroileva Siili -faneja
 2. Ekalla kerralla oli se valkoinen laahusunelma. Tällä kertaa olen suunnitellut jotain ihan muuta. Jokin polvipituinen juhlamekko ja ehdottomasti ruskea, joka on mun lempiväri ja näissä häissä myös muuten väriteemana. :oD
 3. Olen menossa nyt toista kertaa naimisiin. Ja tällä toisella kertaa nopealla aikataululla. Alle vuoden sisään seurustelun aloittamisesta. Olemme tosin tunteneet toisemme jo vuosia ennen seurustelua, joten tunnemme kyllä toisemme hyvin ja tiedän, että tässä on se mies, jota olen kaivannut. Ensimmäisen mieheni kanssa olimme yhdessä 10 vuotta ennen naimisiinmenoa. Olin 16 kun aloitimme seurustelun ja kolmen vuoden päästä menimme kihloihin. 7 vuoden kihloissaolon jälkeen menimme viimein naimisiin. Ja tästä meni alle 5 vuotta kun erosimme. Mitä kauemmin erosta kuluu aikaa, sitä selvemmin tajuan, että se suhde ei ollut minua varten. Jotenkin nyt päälle kolmekymppisenä tietää jo ihan tarkkaan mitä haluaa ja mitä ei. Siksi en epäröikään nyt edetä nopeasti tällä kertaa. Isä-parka tosin on kovasti huolissaan, että etten nyt hätiköi, mutta olen lohduttanut, että eiköhän tän ikäinen jo tiedä mitä tekee.
 4. Meillä tilanne on se, että minä kuuluun kirkkoon mutta mies ei. Tämä on meille molemmille toinen kerta ja molemmat menivät ensimmäisellä kerralla kirkossa naimisiin. Mies liittyi kirkkoon morsiammen takia, sillä hän halusi ehdottomasti kirkkohäät ja "oikean" vihkimisen. Minulle asia ei ole niin tärkeä, joten meille tulee siviilivihkiminen vihkipaikalla.
 5. Meidän häissä sulhanen joutui takaisin armeijaan suorittamaan keskeytynyttä asepalvelusta. Pari sotilasta kävi hakemassa ja oli oikein virallisen näköinen määräys ja kaikki. ;D Morsian joutui sitten tekemään kaikenlaista, että armeija suostui lyhentämään palvelusaikaa.
 6. Serkun vaimo lauloi kirkossa Pekka Simojoen Minä tahdon. Aivan uskomattoman ihana kappale ja ilmeisestikin häihin tehty.
 7. Häät oli ja meni joten nyt on kokemusta Lumiperhonen- bändistä. Täytyy sanoa, että voin todellakin suositella. Bändiä kehuivat kaikki ja taisipa meidän häistä poikia bändille muutama hääkeikkakin tulevaisuudessa. Tanssimusiikkia soitettiin alkuillasta ja loppuillasta oli sitten menevämpää rokkia ym. musiikkia. Yleisön toiveitakin soittelivat. Kannattaa kysellä biisilistaa bändiltä itseltään. Suosittelen bändiä kovasti!!!
 8. Enpä muista olenko tähän jo vastannut, mutta vastaan sitten vaikka uudestaan Meille tulee häämarssiksi mennessä Kuula ja takaisin päin tultaessa Melartin. Kirkossa lauletaan kappale Minä tahdon, joka on tietääkseni Simojoen kappale. Häävalssiksi on valittu Maijan ja Jannen häävalssi. Kakkosvalssina on porukoiden häävalssi Kultainen nuoruus. Kaikkia kuunnellessa nousee karvat pystyy eli toimii ;D Kaasolleni Crissylle vastaan (vaikken Marko olekaan), että Albinonin Adagiota soitetaan erittäin paljon hautajaisissa. Olen jopa jostain lukenut (oliskohan täältä?), ettei kaikissa seurakunnissa sitä ole hyväksytty häämarssiksi. Kaunis kappale anyway.
 9. Häät ensi viikolla.... hui kauheeta nyt jo ja vielä varmisteltiin meidän bändiä. Hyvin tuntuu olevan pojilla homma hanskassa ja ilokseni huomasin, että muillakin on kokemusta Lumiperhosesta. Hyvältä bändiltä vaikuttaa
 10. Jannen ja Maijan häävalssi tulee meidän häävalssiksi ja toiseksi valssiksi sitten Kultainen nuoruus, joka on minun vanhempieni häävalssi.
 11. Mekin saatiin toivoa pappia ja meille tulee aivan ihana miespappi, joka on kastanut meidän pojankin. Jos ei oltaisi tätä pappia saatu, olisin toivonut vihkipapiksi erästä erittäin mukavaa naispappia, joka hautasi oman pappani.
 12. Otettiin suoraan yhteyttä kyseiseen bändiin sähköpostilla. Bändillä on omat kotisivut osoitteessa www.lumiperhonen.tk. Laittoivat meille sitten tarjouksen ja saatiin biisilistoja ja musiikkinäytekin sähköpostitse. Meillä häät syyskuussa ja varaus tehtiin nyt toukokuussa... me kun ollaan aina niin hyvissä ajoin liikkeellä... :
 13. Meille on tulossa semmonen bändin kun Lumiperhonen. Kokemusta ei siis vielä ole, mutta vaikuttaa ainakin ihan hyvältä.
 14. Tiituska ja Jossu!! Täällähän onkin kirkkokaimoja Meilläkin nyt siis Sippolan kirkko varattu 10.9.2005 ja juhlapaikkana Kunnalan marja ja matkailu. Bändiä etsiskellään parhaillaan, mut vaikeeta on...
 15. Täällä yksi tulevan syksyn morsian. Vihkiminen tulee olemaan Anjalankoskella minulle niin rakkaassa Sippolan kirkossa ja juhlatkin samalla suunnalla. Ollaan vähän hitaampia käynnistymään, kun ei olla vielä kirkkoa varattu. Uskoisinpa kuitenkin, että vihkiminen onnistuu sinä päivänä kun haluammekin. Pitopalvelullakaan ei ole syyskuussa ruuhkaa, joten heillekin käy kaikki viikonloput. Toivottavasti vielä tällä viikolla päästään kirkkoa varaamaan.