Peikkotytsy

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Peikkotytsy

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kiitoksia ideoista! Toi tietokilpailu käväisi mullakin mielessä. Ja toi oli hyvä tuo esittely/historiajuttu. Romanttinen tarina ei tosiaan sovi meidän tyyliin =), mutta muuten kuulosti hyvältä. Ja polaroidkuvat on hyvä juttu. Vielä kun sais jostain sellasen kameran. Kiitoksia paljon ajatuksistanne. Lisääkin saa toki laittaa jos mieleen putkahtaa.
 2. Meillä vihkiminen tapahtuu siis saaressa, jonne matkataan yhdessä veneellä. Matka kestää noin 2 tuntia. Tarkoitus olisi, että sulholla ja mulla ei oo sillon vielä edes puvut päällä. Häät tulee olemaan pienet ja intiimit (max. 30 ihmistä). Mitä ohjelmaa vois siis keksiä tuohon menomatkalle?? Mistään hääleikeistä me ei välitetä ja diaesityskin olis tarkotus olla vasta vihkimisen jälkeen. Mielikuvitus laukkaamaan ja hyviä ideoita tänne päin.. ikikiitollinen olisin!!
 3. PIKKUPOSSU !!! Onko tuo sun viestin ensimmäinenkin mekko ellokselta?? Yritin hakea nettikuvastosta, mutta mä en ainakaan löytäny. Jos se on jonkun muun firman kuvastossa, niin kertoisitko mistä? Kiiiitooos
 4. Kyllähän se menee!! Jo ihan normaalissa arjessa.. Harvakseltaan yritetään olla yhteydessä, vaikka välimatkaa onkin vaan 10 km. Häiden järjestämisen suhteen asia ratkaistiin niin, että anopille ei olla naimisiinmenoaikeistamme kerrottu! Tämä oli etenkin sulhon toivomus... että mitä pidempään voidaan olla kertomatta, sen parempi. Mä en ainakaan ala kuuntelemaan anopin neuvoja miten häät tulis järjestää. Järkätään oman näköisemme häät ja jos(kun) ei anoppi tykkää niin sit ei tykkää. Täytyy kyl antaa tunnustus sulholle, että hienosti pitää mun puolia jos alkaa anoppi motkottamaan.