Jump to content
Naimisiin.info

muumimorsian

Aktiivijäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän muumimorsian kaikki viestit

  1. muumimorsian

    Kemi

    Meillä häät siis 2.7.2005 eli ei oo enää kauaa..... Joo ihan mukavilta vaikutti se peloberoonen väki ja toi hintakin ratkasi paljon. Moni myös Kemissä kehu sitä eli eiköhän ne asiat osaa. Mulle tulee pisaran mallinen kimppu jossa on tummanliilaa eustomaa, valkosta ruusua ja murattia. Joo, kylmä on täällä etelässäkin.... sais nyt lämmetä tohon heinäkuun alkuun mennessä!!!!!
  2. muumimorsian

    Kemi

    No nyt on sitten pohjoisen vierailulta palattu...ja kylmää oli!!!!! :-/ Kukkakaupoista sen verran että pyysin tarjouksen molemmilta(beloperone ja decoflora) ja beloperone oli 100 euroa halvempi eli se sit ratkasi kummasta kukat otin... koekampaus oli onnistunut, juuri semmonen kun halusinkin. meikkikin oli ihan hyvä mutta ei tuntunut kauheesti oman näköseltä, varmaan johtuu siitä kun en niin kauheesti meikkaa. mites mamski sun järjestelyt sujuu?
  3. muumimorsian

    Kemi

    Juu, ilmottelen sit noitten koejuttujen jälkeen et miltä näytti! Mut kannattas varmaan ruveta varaileen jos jotain meinaa saada, tai en kyl tiiä miten ruuhkaa tuolla kemissä on.
  4. muumimorsian

    Kemi

    Meillä häät 2.7.2005 Oon tilannut kampaajan Beauty linestä(30€/h eli vissiin aika normaali taksa mut ei kyl mikään halpa...) ja meikkiin meen Anne Ruikalle(muistaakseni ton niminen) Kummankaan työn jäljestä ei oo oikeen tietoo, kampaamossa oon joskus käyny sillon kun kemissä asuin ja äitini on käyny tolla kosmetologilla. Koejutut molempiin on tän kuun lopussa jolloin osaan kertoo enemmän, toivottavasti positiivista Niin ja kimpusta ei oo vielä oikeen muuta tietoo kun et kukkana jotain tummaaliilaa ja varmaan valkosta ja luultavasti pisaranmallinen. Selvii varmaan paremmin kun meen niitä kukkakauppoja kierteleen. Millon teillä olikaan ne häät mamski?(en nyt muista ootko jo kertonu)
  5. muumimorsian

    Kemi

    No kiva et vaikutti hyvältä paikalta! Meen varmaan ens kuun eka päivä käymään eli ei mitään kiirettä vielä niitten lehtien kanssa... Mimmonen kimppu sulle tulee mamski?
  6. muumimorsian

    Kemi

    Kemi oli tippunu jo tokalle sivulle....äkkiä ylös päin! Ootko mamski vielä tsekannu niitä kukkakauppoja?
  7. muumimorsian

    Kemi

    mamski milloin teillä häät? Teillä tulee liikkuvainen päivä jos Kemissä vihitään, Torniossa juhlitte ja Oulussa vietätte hääyön! Millä liikutte matkat esim. Torniosta Ouluun? Odottelen kukkakauppa kommentteja, itse tulen tän kuun lopussa katsastamaan paikat. Missä kampaus ja meikki sulla?
  8. muumimorsian

    Kemi

    Hei Mamski! Kemissäkö meette naimisiin? Missä juhlat? Oon kanssa tulossa katsastamaan kukkakaupat, pitää vissiin tutustua siihen Beloberoneen, onko sulla jo kokemuksia?
  9. muumimorsian

    Kemi

    Mistä päin Kemiä Decoflora löytyy? Ja mimmonen hintataso?
  10. muumimorsian

    Kemi

    No ei vissiin löydy jänkälässä juhlineita :-/ mutta entäs kukkakaupat, kaippa joku niistä osaisi sanoa jotain?
  11. muumimorsian

    Kemi

    Onko kukaan juhlinut jänkälässä? Ja hyvistä kukkakaupoista kaipaisin tietoa?
×
×
  • Create New...