nava

Aktiivijäsen
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

About nava

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Eikös nää tehny just levyn, josta tuli jonkunlainen hittikin? Voi olla että hinnat on noussu siitä... :
 2. Meillä on juhlat samassa paikassa! Kolme viikkoa vielä....
 3. Heippa Elli! Joko oot pistäny päiväkirjan pystyyn? Olis kiva lueskella lahtelaisten suunnitelmia! Onko teillä muuten kaikilla missä vaiheessa suunnittelut, puvut ostettu ym.? *tahtoo nähdä pukukuvia* ;D
 4. Mikä bändi teille tulee? Onnittelut paikkojen varauksista!! Ootko kotosin Hollolasta vai miten sait kirkon jo nyt varattua?
 5. Hei tonne Kuivannolle en kyllä suosittelis 200 hengen häitä.. ehkä periaatteessa sais istumapaikat kaikille jos oikeen tunkis mutta ei silti. Että se kannattaa jättää tosta sadetanssin listasta pois!
 6. nipsuliina, Eepinen varmaanki tietää kun juhlivat siellä. Jos sitä ei näy täällä ni kysele vaikka privalla.
 7. Nellikki, miten myöhään juhlitte? Ja millä piditte juomat kylminä?
 8. Siis sellanen kori mikä laitetaan vessaan vieraiden käyttöön, johon sitte voi laittaa melkeen mitä tykkää: laastareita, varasukkahousuja, hyttysmyrkkyä (kesällä tietty ), hiuslakkaa, läpinäkyvää kynsilakkaa, kampa.. mitä nyt keksii! Sellanen hätäapupakkaus.
 9. Eli oliskos ideoita? Jotenkin tuntuu että jos sen vaan sinne jättää ilman infoa asiasta ni ei porukka uskalla käyttää hyväkseen.. Eli joku kiva pikku värssy olis hakusessa! Tyyliin kertakäyttökameratekstit.
 10. Sama juttu täällä!
 11. Sulho oli kaverinsa polttareissa muutama viikko sitte ja kesken illan mulle soitettiin että "ääh, nää haluu lähtee strippibaariin..perse...". ;D Me ollaan siis tehty sulhon kanssa sopimus että kummallekaan ei strippareita tule. Ja ku porukka oli käyny ehottelee tuolla toisissa polttareissa, sulho oli sanonu tästä ja reaktiot oli ollu luokkaa "no mitä sitte ethän sä voi yksinäs tänne jäädä tuut nyt mukaan ei kukaan kerro sille..". Lapsellista touhua musta. Jos kaikki on asian kanssa ok ni ei siinä mitään, mutta jos yksiki sanoo (tässäkin tilanteessa ees juhlakalu ite ei ollu ajatuksesta kauheen innostunu) vastaan ni sitä pitäis kunnioittaa. Sinkut pääsee niitä tissejä kattelemaan omallakin ajallaan, ei toisten parisuhteen kustannuksella. Tulipas se saarna sitte täältäki.. ;D
 12. Kyse onkin siitä että paljon sitä boolia pitäis tehdä että se riittäis.. ;D
 13. En oo ikinä kuullukaan.. mistä sellasia saa?
 14. Ääh, me just ostettiin ja monta litraa... Eipä tota kai voi oikeen millään kokeilla, jos boolista tulee häissä vähän löysempää ni ei kai sille sit mitään voi. ???
 15. Ruusuja saa ainakin Suutarin tarhalta Kouvolasta!