Jump to content
Naimisiin.info

helitu

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

helitu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. helitu

    Rovaniemi

    Kesamorsian06 - kiva kun vaikutit noin innostuneelta, mun ideasta! taidan vetää tuollasen leikin läpi, tai kaasot saa vetää. Täytyy ensin suunnitella jotain tosi hyviä lauseita, joissa on vähän haastettakin! Sitten tuohon kampaaja-asiaan, niin Rovaniemellä on mun mielestä kyllä kaupungin kokoon nähden tosi paljon kampaajia. Kampausta mulle ei oo tietenkään tehty ku joskus vanhaintanssiaikaan, mutta kampaajalla olen käynyt monestikin ja monessa paikassa. Viimeisin vakkari oli siellä sampparin yläkerrassa karkkikaupan ns.takana olevalla käytävällä..nimeä en valitettavasti muista, mutta sen kampaajan kanssa synkkas hyvin ja pystyy varmasti toteuttamaan monenlaista unelmaa. Tai ainaskiluulisin. Kantsii varmaan käydä suoraan kyselemässä. Mut ajat on varmaan aika varattuja jo tälle kesälle,,,luultavasti ainakin. Itellä kävi niin hyvä tuuri, että tutustuin viime syksynä kampaajaan ihan vapaa-ajalla, jonka kanssa ystävystyttiin niin hyvin, että hääkampauksen häälahjaksi. Ja laittaa mulle hiustenpidennyksenki pilkkahintaan!!Ihanaa!!
  2. helitu

    Rovaniemi

    Yksin taidan täällä puhella, mutta laitanpa vielä tämän viestin. MItäs sanoisitte, jos kehittäs jonku kivan "leikin" (joista en nyt niin välitä, mutta silti..) jossa etelä-suomesta tulleiden vieraiden tai kaikkien vieraiden pöytäkunnittain täytyisi kääntää omaa murrettaan/slangia rovaniemen murteelle tai toisinpäin eli jotain murrejutskaa ? mun mielestä meän murre on kuites aika kiva. meidän vieraista monet on etelämpää kuin rovaniemeltä..
  3. helitu

    Rovaniemi

    Niin ja jos olisin rovaniemellä mennyt naimisiin niin paikka olis ollut ehkä pohtimolampi ja olisin halunnut lapin kasteen vieraille...vaikka eihän me tietysti mitään lappalaisia olla, mutta jotain lapin eksotiikkaa olis kiva tuoda mukaan. nyt voi kasteet olla vähän hankalampia järjestää..
  4. helitu

    Rovaniemi

    Magiatar:Joo, mikä ettei?! Pääruoaksi on tällä hetkellä tulossa karjalanpaistia, mutta olen kyllä ajatellut kysyä, että mitenkä hintaan vaikuttaisi jos ruokana olisikin poronkäristystä.Aiémmin olin kyllä sitä mieltä, että mun häissä syödään varmasti poronkäristystä ja graavisuolattua lohta..mutta kumpaakaan ei ole tällä hetkellä listalla. Meillä on kyllä muunneltavissa oleva menu, sellaisesta paikasta kylläkin, että kaikki täytyy ottaa sieltä. Itse ei saa tuoda mitään. Se on vähän tylsää..Mutta hillat vois jossain muodossa olla kyllä hyvä ja meidän häitä edeltää hilla-aika parhaimmillaan, jos niitä nyt tänä kesänä tulis oikein kunnolla. Kiitos vinkistä!! Lisää saa toki laittaa tulemaan!
  5. helitu

    Rovaniemi

    Hei! Ilmottaudunpa minäkin, vaikka menenkin naimisiin Oulussa, kaksi vuotta täällä olen asustanut ja hyvin viihdytään. Olen kuitenkin rovaniemeläinen henkeen ja vereen Siis sieltä kotoisin ja yli 20 vuotta ehdin siellä asua. Sellasta ajattelin kysästä, että koska täällä Oulussa kuiten juhlitaan niin haluaisin ktuoda jotakin lappilaista ideaa mukaan..että olisko teillä mitään hyviä vinkkejä, mitä se lappilaisuus voisi olla? Hääkarkeiksi on jo kehitelty ne poronpapanat... mutta tuleeko mitään muuta kivaa ja hassua mieleen? Pitää itekki oikeen miettiä, jos joku hyvä idea putkahtais mieleen. Palataanpa asiaan.
  6. helitu

    Kertakäyttökamerat

    JOO - minäkin olen kuullut samanlaista viestiä noista kameroista, että vähänkään pimeämmässä tilassa tai oikeesta sisällä yleensäkään ei ole tullut hyviä kuvia. Viime kesänä ystäväni meni naimisiin ja minun mielestäni valoa on hyvin sisällä ja silti heidän kertiskameroilla otetut kuvat eivät olleet läheskään kaikki onnistuneet. Hän myös sanoi, että moni lähettää itse ottamiaan kuvia sitten jälkeenpäin, että kuvia kylä tulee ilman noita kertiksiäkin. Itse voisin hyvinkin päätyä kierrättämään digikameraa..mutta emme aio ostaa kertakäyttökameroita ollenkaan. Tunnelma kun muutenkin on häissämme hämyinen ja paikassa ei ole isoja ikkunoita.
×
×
  • Create New...