Jump to content
Naimisiin.info

onnellinen_-05

Rouva
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

onnellinen_-05's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. onnellinen_-05

    1. Hääpäivä

    Mitäs muut olette antaneet 1-vuotishääpäivän kunniaksi? Lisää vinkkejä, kitoos Meilläkin lähestyy... :
  2. Me syötiin aamulla rauhassa tuhti aamupala hotellin ulkoterassilla ja supateltiin vaan keskenään, että "ei taida nämä muut ihmiset aavistaakaan, että me mentiin eilen naimisiin". Sen jälkeen annettiin sviitissä vielä toisillemme huomislahjat ja lähdettiin käymään hääpaikalla. Hääpaikalta otettiin mukaan lahjat ja ruusut sekä hääkakku. Eikä tod siivottu!!! Käytiin myös romanttisesti mäkkärissä, jonka jälkeen mentiin kotiin. Kotona availtiin häälahjoja, katsottiin hääfilmiä, syötiin hääkakkua, lepäiltiin, juteltiin---> nautittiin olostamme avioparina! Päivä on jäänyt mieleeni tosi onnellisena, koska hyvin menneet juhlat olivat takana, olimme naimisissa ja emme olleet tehneet mitään erityissuunnitelmia. Olimme sopineet, että tehdään sinä päivänä mitä mieleen juolahtaa, käydään vaikka ravintolassa syömässä jos siltä tuntuu. Paras on olla suunnittelematta.
  3. onnellinen_-05

    Portugalin Azorit

    Olen ollut Azoreilla kahteen otteeseen ja molemmilla kerroilla 10 päivää. Jos pelkästään rantalomaa hakee, niin en lähtisi Azoreille. Koska Miguelin saari (isoin) on kuitenkin aika pieni, saarella tuulee lähes aina, joten pitkähihaiset ovat kovassa käytössä. Mutta kyllä jonain päivinä myös bikineillä pärjää. Varsinaisia pitkiä hiekkarantoja ei ainakaan meidän silmiimme asunut. Mutta jos haluaa nauttia kauniista luonnosta, vielä aika turisti-vapaasta kaupungista sekä kamalista verimakkaroista SUOSITTELEN ENEMMÄN KUIN LÄMPIMÄSTI!!! Myös paikalliset asukkaat ovat hyvin ystävällisiä, jos heidän kanssaan pääsee tekemään tuttavuutta.
  4. Tuli mieleen tästä viehejutusta... olin viime viikonloppuna häissä, joissa sulhasella ihan oikeasti oli viehe(vaappu) rinnassaan. Mutta ne oli vähän metsätyyliset häät...
  5. Moi Monni! Meillä onkin sama hääpäivä Mäkin haeskelen vastausta samaan kysymykseen. En tiedä millon kannattaisi aloittaa. Itse en meinannut ruiskutella vaan käydä pelkässä solariumissa. Pitää ehkä myös olla varovainen ettei rusketu "liikaa" verrattuna muuhun hääväkeen, jos monenkin iho on vielä talven jäljiltä valkoinen. Viisaammat kertokaa, kiitos!
  6. Apua... Nyt rupes pelottamaan, ett tuleekohan meidän häistä yhtään mitään ku ollaan ainakin kahdessa eri tilassa... Tarkoitus on kyllä ollu ett kierrellään vieraitten joukossa jne. mut ei sitä hääpari itekseen pysty kaikkien viihtyvyydestä huolehtimaan, niin ku on jo todettu. Kertokaa vinkkejä mitä voi etukäteen kehitellä vieraitten viihtymiseksi. Huomenna palaveerataan bestmanin ja kaason kanssa. Ois hyvä jos ois hyviä ajatuksia, joita esittää omanaan )
×
×
  • Create New...