Spektroli

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Spektroli

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä on lahjalista, oikeastaan ensimmäiset kyselyt lahjalistasta tulivat jo ennen kuin olimme listaa edes tehneet. Kutsuissa listasta ei mainittu, mutta jos joku kysyy että onko listaa tai mitä haluamme, silloin kerromme mistä lista löytyy.
 2. Mitä kysymyksiä tuollaisessa häävisassa voisi esimerkiksi olla? Ja onko toteutuksena parempi jos on jokaiselle oma lappu vai pöytää kohti yks lappu vai ääneen pidetty visa?
 3. Eli mitä leikkejä ja ohjelmaa voisi järjestää ilman että morsiuspari on koko ajan keskipisteenä? Miestä jännittää se kaikki huomio enkä minäkään mikään esiintyjä ole. Eli sellainen ohjelma olisi kivaa, johon vieraat voisivat osallistua, mutta ei kuitenkaan sellaista että kukaan muukaan nolostuu. Olisiko ehdotuksia?
 4. Meilläkin mies ahdistuu jo etukäteen siitä huomion keskipisteenä olemisesta, minä puolestani haluan huomiota noin tärkeänä päivänä. Mutta siitä kyselisin että miten te järjestätte ohjelman ettei sulho ahdistu? Minä oon aatellu että ei mitään morsiamenryöstöä, missä sulho joutuis laulamaan tai tekemään jotain muuta noloa, eikä muutenkaan mitään missä meidän pitäis kaikkien edessä jotain esittää/ puhua. Häävalssista ja kakunleikkuusta en kuitenkaan tingi, tanssia tuo kyllä osaa ja kakunleikkuussa voi piiloutua kakun taakse... Mutta siis vinkkejä siitä minkälaista ohjelmaa sitten voisi järjestää!
 5. Tuosta toisten tekstien lainaamisesta kun on ollut tässäkin ketjussa puhetta, niin osaisko kukaan sanoa miten se tekijän nimi sitten pitäis laittaa loppuun? Kun kappaleesta on kyse, niin varmaan sanoittaja pitää laittaa eikä yhtye, mutta laitanko sanoittajan oikean nimen vai lempinimen, josta kuitenkin tutumpi? Kyse siis Saukin eli Sauvo Puhtilan sanoituksesta.
 6. Tietäiskö kukaan sopiiko Knuutilan tila syyshäihin? "Suuli" on itselle sen verran vieras sana että en osaa yhtään arvioida miten "ulkorakennus" se on. Tiedän että kyselen nyt vähän tyhmiä, mutta oisko siellä tarpeeks lämmintä syyskuussa? Oisko jollain siellä kattomassa käyneellä jonkinlaista käsitystä asiasta? Samaten kiinnostaa se että onko se miten suosittu paikka ja miten ajoissa ootte varanneet?
 7. Minäkin pelkään juuri tuota liikuttumista. Tiedän yhden sopivan nätin laulun jonka osaisin laulaakin, mutta ei siitä sitten mitään tule jos ääni särkyy liikutuksesta. :-/ Ja muutenkin varmaan jännittäisin kamalasti.
 8. Hei! Miten aikaisin kannattaa varata paikka jos haluaa juhlia Sahalahden Kontulassa tai Aitoon Honkalassa? Jos päiväyksen ei kuitenkaan tarvitse olla mikään tietty, kunhan on kesällä (kesä-elokuussa) ja lauantai? Jos yrittää varata vuotta ennen niin onko jo myöhäistä?