Jump to content
Naimisiin.info

jenni_117

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän jenni_117 kaikki viestit

  1. no meille tuli tänään kirje, että tiistaina pitää mennä kuulemaan päätös. Mukava viikonloppu tulossa, kun stressaa kuitenkin mitä siellä sitten sanotaan..
  2. Ekaa oleskelulupaa haetaan, perhesyiden (avioliitto) perusteella. oleskelulupahakemus jätettiin joulukuun puolivälissä ja nyt pari viikkoa sitten tuli kutsu siihen haastatteluun.
  3. Piti vielä lisätä, että ei meiltä edes kysytty mitään "kummalla puolella sänkyä miehesi nukkuu"-tyylisiä kysymyksiä, vaikka poliisisetä sano että välillä kysytään esim. verhojen väriä. Ilmeisesti uvi uskoo että asutaan sentään yhdessä. Lähinnä kysymykset painottu missä ollaan tavattu jne.
  4. Haastattelu sujui ihan ok. Poliisi joka esitti kysymykset oli mukava ja yritti piristää tunnelmaa juttelemalla muutakin kuin vaan kysymällä ne uvin lähettämät kysymykset. Yhteensä meni aikaa joku kolme(!) tuntia. Haastattelijoita oli vaan yks ja se tehtiin erikseen kummallekkin. Jos jotain moitittavaa oli niin se että ei oo hirveen viihtyisää istua puoltatoista tuntia odottamasssa huoneessa missä ei ole muuta kuin vesi kanisteri ja mukeja.
  5. Te jotka olette jo tämän ruljanssin hoitaneet, jos voisitte hieman avittaa.. Eli meillä olisi lauantaina kuulustelu/haastattelu poliisiasemalla (uvin pyynnöstä) liittyen tähän oleskelulupahakemukseen. Kiinnostaisi tietää mitä siellä kysytään, kun oon kuullut niin omituisia juttuja tästä haastattelusta.
  6. Tähän on hiukan vaikea vastata, koska puhumme vähän suomea, pääasiassa englantia, (nyt tulee se vaikea kohta..) joka ei ole mieheni äidinkieli (on tosin hänen kotimaansa virallinen kieli), mutta hän puhuu englantia paremmin kuin äidinkieltään (mitä hän ei esimerkiksi osaa juurikaan edes kirjoittaa, koska ei ole käynyt koulua äidinkielellään).
  7. Mun mies opiskelee ammattikorkeakoulussa englanninkielisellä (ei hajuakaan onko yhdyssana...) linjalla ja heidän pitää opiskella suomea koulussa (ja suomalaisten ruotsia). eli siellä on oppinut, tosin ei ihan hirveesti suomea puhu. nyt viime viikkoina on yritetty himassakin puhua enemmän suomea, mulle oli aluks vaikeeta puhua tarpeeksi hitaasti ja selkeesti..
×
×
  • Create New...