Dominicana

Rouva
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Dominicana

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Yksi kaaso, paras ystäväni. Sitten mulle on kyllä tulossa Kaaso Team jossa kaasoni lisäksi kaksi erittäin läheistä ystävääni (joista toinen vieläpä miespuolinen ;D) jotka ovat myös lupautuneet auttamaan tarvittavissa käytännön järjestelyissä.
 2. NOSTO Paikka näyttää tosi ihanalta ja ollaan mietitty ko. paikkaa meidänkin häille ja kaipailisin lisää kommentteja/infoa. Onko joku naikkari jo vietellyt häitään tuolla? Vinja joko teillä on menuita lyöty lukkoon? Kuinka paljon aikaisemmin varasit tilan teille?
 3. Meillakin suunnitellaan etta pidettaisiin haat kummankin kotimaassa. Ensin Suomessa ja siita sitten viikon paasta taalla Dominikaanisessa missa asummekin. Homma on kylla viela ihan suunnittelu asteella kun taytyy selvittaa moni kaytannon asia viela. Suunnitelma on kuitenkin niin etta mennaan luterilaisin menoin naimisiin Suomessa (sulho katolinen, pitaa ennakkoon hakea erikoislupaa tms. jotta katolinen kirkko tunnustaa luterilaisen vihkimisen...olisi ollut helpompaa menna katolisin menoin naimisiin ensin kun luterilainen kirkko hyvaksyy sen automaattisesti....mutta, mutta tuli luvattua perheelle etta kun asutaan taalla niin ensimmaiset "oikeat" haat on Suomessa) ja sitten jarjestetaan jonkilainen haaseremonia taalla. Ilmeisesti voidaan kuitenkin jarjestaa jonkin sortin katolinen siunaus tai vastaava taallakin.
 4. taitaa olla yleinen lattari piirre...viime visiitillä sulhon kotomaassa karibialla, ei ollut yksi eikä kaksi kertaa kun joku huomautti että "wow, dominicana, oot vissiin vähän lihonnut!". Melkein meinas itku tulla, kun kullan täti rupes kyselemään että oonko ruvennut syömään enemmänkun oot noin lihonnu ... Enkä siis ollut edellisestä visiitistä lihonnut kuin max viis kiloa ja väittäisin etten vieläkään oo mikään valas ja painoindeksit on sillä normaalilla alueella.... Ja meinas leuka tippua lattialle kun mentiin sulhon serkun luokse joka halas ja seuraavaksi tarttui vyötärölle, puristi ja kysyi että onko tullu vähän lihottua... Ei Suomessa kellekään tulis mieleen tehdä noin! Eikä meilläkään sulho oikein ymmärtäny miksi otin noista kommenteista niin nokkiini...
 5. Kihla on ja pysyy sormessa jatkuvasti Leipoessa ja käsiä rasvatessa otan sen pois, muuten en. Enkä usko, että tilanne muuttuu yhtään kun kihlani saa kaverikseen vihkisormuksen :.
 6. Paljon Herttoniemen srk:n toiminnassa mukana pyörineenä voin yhtyä edelliseen ja suositella Veijo Vatkaa. Myös Jouko Olkkola ja Stina Finne ovat erittäin mukavia ja heitä suosittelen lämpimästi.
 7. Minä pidin avioehtoa ihan itsestään selvyytenä. Minä en omista juuri mitään, mutta sulholleni on kertynyt omaisuutta häihin mennessä jo jonkin verran. Kuitenkin kun otin asian puheeksi, sulhoni vastusti asiaa jyrkästi ja totesi että avioehdon teko merkitsee hänelle samaa kuin avioeropapereiden allekirjoittaminen. Näillä näkymin meille ei siis ole tulossa avioehtoa.
 8. Mulle oli aluksi todella outoa latinalaiseen kulttuuriin kuuluva "koskettelu" (kuulostipa kummalta) eli jutellessa otetaan kädestä/olkapäästä/vyötäröltä kiinni ja ollaan ylipäätänsä lähekkäin oli kyseessä sitten täti, setä, serkku, ystävä tai serkun kummin kaima. Poskisuudelmat ei ollut niin paha kyllä tuohon(kin) vähitellen tottuu. Ja läheisyys lämmittää
 9. Yllättävän vähän on tullut tuollaisia kommentteja vastaan, vaikka sulhoni on tumma ja latino. Asiaa auttoi perheeni osalla varmasti se, että sulhoni tapasi heidät varsin pian ja omalla käytöksellään vakuutti perheeni. Kaveripiirissäni kävi vähän samalla tavalla. Ne joilta noita ikäviä kommentteja on tullut, ovat olleet lähinnä puoli tuttuja tai muuten vaan ei niin läheisiä ihmisiä. Mutta kyllä nekin kommentit aluksi suututti ja monelle sanoin aluksi varsin painavasti mitä mieltä olen tuollaisista enakkoon tuomitsijoista. Varsinkin monta miespuolista ihmistä kehoitin katsomaan peiliin ja miettimään miksi moni suomalainen nainen ihastuu ulkomaalaiseen. myönnän, että hieman tyhmää, mutta tuntui silloin hyvältä. Nykyään jos tuollaisia kommentteja vielä tulee, sivuutan ne olan kohautuksella, mitäpä minun rakkauselämäni heille kuuluu... Onneksi suurin osa on kuitenkin varauksetta ja aidosti onnellisia meidän puolesta
 10. Muutama vuosi takaperin olin vaeltamass Pallaksella ja siellä yhdellä kämpällä tuli vastaan häämatkaa viettävä hääpari. Kertoivat nauttineensa ja viettävänsä vaelluksen jälkeen vielä muutaman päivän jossain lähellä olevassa hotellissa. Minusta ainakin aivan loistava idea!!! Toivottavasti teille sattuu sitten ihanat ilmat