Ronteliini

Morsian
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About Ronteliini

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Me jouduttiin siirtämään häitä vuodella eteenpäin eli minut voi poistaa tuolta hääpäivälistalta. Kurjaa, mutta toisaalta hurjan helpottavaa, kun nyt ei tarvitse stressata liian nopeasti lähestyvistä häistä. Tsemppiä kaikille ensi vuoden morsmaikuille!
 2. Meillä häät 11.6.2016.
 3. Lilja, juhlapaikassa oli sellainen hinnoittelu, josta en ole ennen kuullutkaan. Nettisivuilla oli häämenujen hintoja, jotka olivat noin 35-40€ ilman hääkakkua. Menuhinta sisälsi kuitenkin vain ruokien raaka-aineet, lisäksi olisi pitänyt maksaa tarjoilijoiden palkat eli lopulta hinta olisi tuplaantunut. Oletteko muut törmänneet tällaiseen hinnoitteluun? Yhteyshenkilö väitti, että tuo 70-80€ sisältää kaiken muun paitsi alkoholin. Myöhemmin paljastui, että lisäksi peritään tilavuokra. Yhteydenpito vaikutti jotenkin harhaanjohtavalta, kun oleellisia asioita ei kerrottu heti ja tilavuokran summaakaan ei ilmoitettu. Meille jäi sellainen olo, että tuossa tuskin oli kaikki kulut vaan niitä voisi ilmaantua lisää matkan varrella. Varmaan vähintään joku loppulasku ylimääräisestä siivouksesta tms. Minä olen myös kuullut kattaukseen liittyvistä kuluista ja pitopalveluiden erilaisista hinnoittelutyyleistä. Jotkut firmat laskuttavat tosiaan ihan kaiken erikseen ja joillakin menun hinta on kiinteä summa ja sisältää kaiken ruoista tarjoiluun kattauksineen ja astioineen. Näistä kannattaakin kysyä tarkasti. Ja Maydreaming, jää ihmeessä seuraksemme tähän ketjuun!
 4. ^Kiitos itsellesi ihana! Juuri noin mekin olemme huvilasta ajatelleet. Se tuntuu niin meille sopivalta, kun olemme sitä jo vuosia miettineet ja hääjuhlista kyseisellä huvilalla haaveilleet. Aloimme miettiä toista juhlapaikkaa sen vuoksi, koska huvilalla ihmisten pitää istua eri huoneissa eli yhtenäistä juhlatilaa ei ole. Tämä tuntui vähän harmilliselta, mutta uskon, että vieraille kyseinen järjestely on ihan ok. Huvila on kuitenkin muutoin niin paljon parempi ja tunnelmallisempi paikka kuin esimerkiksi ravintola tai juuri tuo ylihinnoiteltu hieno juhlatila, joten otamme huvilan haasteet vastaan. Ja piilokulujen paljastuminen olisikin ihan hirveää siinä vaiheessa, kun tilan vaihtaminen olisi myöhäistä! Onneksi outo hinnoittelu ja suoranainen asioiden pimittäminen tuli selville suht aikaisessa vaiheessa, ovat varmaan saaneet muilta ihmisiltä niin paljon kyseisestä asiasta palautetta... Meillä on samat ajatukset kuin teilläkin Buffy, että ruoasta ja juomatarjoilusta emme halua tinkiä Teillä ei häihin tosiaan ole enää pitkä aika, mutta varmasti ehditte valmistella juhlanne oikein hyvin tuossa ajassa. Sinulla varmaan kuitenkin on jo paljon valmiiksi mietittynä ja jotain hankintojakin olet jo tehnyt. Tsemppiä vaan!
 5. Oi miten jännittävää Buffy! Missä kuussa juhlitte? Käytät varmaan pelkästään sitä lyhyttä pitsipukua vai..? Minusta olisi kiva seurailla jatkossakin sinun hääsuunnitelmia, kai kerrot niistä 2014-ketjussa? Toivottavasti et kokonaan häviä tästäkään ketjusta Ikean paperipalloista muuten: Nuo on tosi kivoja, olenkin törmännyt palloihin jo jossain hääblogissa. Haluaisin itse noita valkoisia, mutta en tiedä olisivatko ne liikaa meidän juhlapaikalla, se kun on jo itsessään koristeellinen vanha huvila. Varattiin siis jo juhlapaikka. Olisimme halunneet erään vähän modernimman ja pelkistetymmän juhlatilan (sen, josta aiemmin jo mainitsin), mutta emme lopulta edes käyneet katsomassa paikkaa, koska paljastui, että siinä oli järkyttäviä piilokuluja ja lopullinen lasku olisi ollut tuhansia euroja enemmän kuin mitä kuvittelimme. Paikka oli myös muuttunut niin, että sinne oli saatu anniskeluoikeudet eli juomista olisi tullut myös huima lisälasku. Varasimme siis söpön vanhan huvilan, jota olemme miettineet jo vuosien ajan häiden viettopaikaksi. Mitä muiden hääsuunnitelmille kuuluu? Ihania suunnitteluhetkiä Buffylle, sinulla onkin häät jo lähellä!
 6. Täällä myös eräs, jota kiinnostaa Buffyn muuttuneet pukusuunnitelmat!
 7. Kiitos Ms-Jonna ja Buffy! Tuntuu jotenkin aikaiselta intoilla häistä näin ajoissa (täällä foorumilla), mutta aika kuluu yllättävän nopeasti ja itse ainakin haluan suunnitella kaiken hyvissä ajoin. Mutta varmasti ensi vuoden puolella tosiaan tämä ketju saa lisää osallistujia. Ms-Jonna, sinullakin on tosi kauniit nuo kaavailemasi puvut. Minäkin haluan kakkospuvun loppuillaksi! Valokuvaajista ja bändeistä ei ole antaa vinkkejä, koska en asu pääkaupunkiseudulla. Tsemppiä tarjousten kyselyyn! Ja Lilja, kivoja nuo vähän erikoisemmat sormussuunnitelmasi!
 8. Vihdoinkin uskaltaudun tähän ketjuun! Saatiin lopulta hääpäivä päätettyä tänä kesänä ja hiljalleen olemme aloittaneet suunnittelun. Mies on antanut minulle luvan suunnitella rauhassa, lähinnä olemme nyt yhdessä keskustelleet vain budjetista ja juhlapaikoista. Ensi viikolla olemme menossa katsomaan erästä ylivoimaisesti kiinnostavinta juhlapaikkaa. Toivottavasti paikka on yhtä upea luonnossa kuin mitä se on kuvissa. Ihana lueskella myös teidän muiden 2015-morsmaikkujen suunnitelmista! Ja Buffy, todella kauniita nuo molemmat pukusi. Erityisesti huokailin ihastuksesta Monique Lhuillierin pitsiunelman kohdalla, sopii sinulle erinomaisesti
 9. Hei lauwra, joko olette kotiutuneet Egyptistä? Olisi mukava kuulla kokemuksia tuosta all inclusive -hotellista. Tripadvisor-sivustolla ainakin hotellia on kovasti kehuttu
 10. Hei salza08, minä ajattelin mennä tuonne Häät ja juhlat -tapahtumaan. Ärsyttää vaan, kun mistään en löydä mitään infoa eli tiedätkö sinä, mitä yrityksiä tms. tapahtumassa on? Me aioimme myös viettää häitä Vainoniemessä (vasta vuonna 2010) eli minuakin kiinnostaisi kaikenlainen tieto huvilaan liittyen Aiotteko vuokrata alakerran lisäksi myös yläkerran? Jostain toisesta ketjusta muistaakseni luin, että teille on tulossa noin 100 vierasta.
 11. Kiitos viestistä, kukkainen! Aateltiin miehen kanssa käydä tsekkaamassa bändi, kunhan esiintyvät jossakin
 12. kukkainen, tiedustelisin tuota Suklaamunien hintaa Eli paljonko bändi maksaa ja miten kauan he aikovat häissänne soittaa? Itse en viitsi vielä ottaa heihin yhteyttä, häihimme on kuitenkin vielä 2,5 vuotta aikaa...