Jump to content
Naimisiin.info

Reeya

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Reeya kaikki viestit

  1. Reeya

    Kajaani

    Caroliina: Päädyimme viettämään häät mieheni kotipaikkakunnalla Paltamossa, Vaarantalolla, jossa voi yöpyä n.26henkeä. Kiitos kuitenkin kuvasta jne.
  2. Reeya

    Kajaani

    Minkälainen paikka on Koutaniemen vanha koulu??? Meillä häät max 80henkeä. Se koulu kiinnostais, mut netistä en ole löytänyt siitä tietoa. Kokemuksia paikasta kaivataan. Onkohan se juhlakäytössä talvisin?
  3. Reeya

    Kajaani

    Tietääkö kukaan mitä paikkoja olisi Kajaanissa, jossa voisi häät pitää talvella? 50-80henkilöä. Paikan pitäisi olla sellainen, että siellä voisi viettää aikaa ihan oman porukan kesken, eli siksi kaikki hotellit yms. on pois laskuista. Mieluiten vielä jos olisi yöpymis mahdollisuus. Kokemuksia Koutaniemen vanhasta koulusta, varsinkin kaivataan?
  4. Reeya

    Kajaani

    Onko kukaan viettänyt talvihäitä Kajaanissa? Mitkä juhlapaikat ovat talvella vuokralla? Myös noin. 50km säteellä Kajaanin kirkosta olevat paikat otan mielelläni huomioon. Meillä olisi noin 50 hengen häät ja tahtoisimme, että häissä olisi bändi joka soittaisi hyvää musiikkia ja boolia olisi tarjolla, sitä haluaville.
×
×
  • Create New...