Jump to content
Naimisiin.info

iina78

Aktiivijäsen
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

iina78's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Ei kyllä ole minkäänlaista ideaa ekan hääpäivän vietosta... Noh, eiköhän tässä ennätä. Tuskin kuitenkaan mitään hirmu erikoista... Mutta ihania suunnitelmia monilla teistä! Ja onnittelut Halipupulle!
 2. UUTTA: puku ja muut pukeutumiseen liittyvät jutut VANHAA: toinen sukkanauha, jonka mies heittää poikamiehille SINISTÄ: sukkanauhoissa LAINATTUA: nenäliina ;D
 3. Tähän Rean ideaan ihastuin jo aika päivää sitten. Joten sellanen meille on tulossa. Kiitti Rea kivasta vinkistä!
 4. Hääviikon tiistaina tapaaminen... Siinä sit käydään kaikki jutut läpi. Aiheuttaa kyllä ongelmia kirkko-ohjelman tekoon, joten joudunpa sit varmaan jättämään sen pois häälehdestä. Mutta eipä tuo oikeestaan haittaa.
 5. Mennessä Wagnerin Lohengrin, poistuessa Melartinin Prinsessa Ruusunen. Häävalssina Suvivalssi.
 6. 7.00 herätys 9.00 kampaus & meikkaus 12.30 pukeutuminen 13.30 kirkolle päin 14.00 vihkiminen 14.30 valokuvaus 16.30 ruokailu 19.30 kahvitus 20.30 häävalssi Muistaakseni näin oli ajateltu... En nyt jaksa kaivaa sitä häiden ohjelmaa esille... Lisäksi ei ole vielä selvillä, kuinka kauan kampaajalla ja meikissä menee, et mikä se aikataulutus on tarkalleen sit ennen sitä vihkimistä.
 7. Kihlauduimme perjantaina töiden jälkeen, ja parin tunnin päästä laitettiin läheisille tekstari "Olemme kihlautuneet". Sitten anoppi pitikin huolen uutisen levityksestä... Oltiin jo aikaisemmin kutsuttu kavereita juhlimaan meille vappua (meidän kihlapvä 28.4), joten samalla sitten juhlittiin kihlajaisia boolin, kakun ja muiden syömisten kera. Ihan pienimuotoisesti ja hissukseen mentiin siis kihloihin, joten häät onkin meillä sit suurempi juttu.
 8. Meillä on toiveena tän paikkakunnan ainoa naispappi (tuleeko hän todella meille, riippuu siitä, miten pappien lomat pyörii). Ihastuin kaverini häissä, joissa oli naispappi, siihen lämpimään tunnelmaan, joka välittyi papin kautta kirkossa. Mun tapaamat miespapit on kaikki olleet vähän pelottavia... (No, mä nyt pelkään joulupukkiakin ) Periaatteessa mulle on kuiteskin ihan sama, onko se mies vai nainen, joka meidät vihkii. Ja lisäksi kuulin, että tämä kyseinen "meidän" naispappi on todella miesmäinen. Joten ehkä me sit saadaan sekä nais- että miespapin vahvuudet.. Mutta tärkeintä mulle on, että tämä naispappi on kuulemma todella mukava ja ihana ihminen!
 9. Huiii... Olen vakavasti harkinnut tätä kyssäriä ja nyt vihdoin annan myöntävän vastauksen (Moi vaan kaikille, jotka mut nyt viimeistään tunnistaa! ) Eli minusta tulee rouva Orbinski...
×
×
 • Create New...