Avalon

Rouva
 • Content count

  135
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Avalon

 1. Jamaikalla kannattaa käydä Dunn's River Fallsilla ja Meksikossa Tulumin mayakaupungin raunioilla. Laivayhtiö järjestää molempiin retkiä. Haiti oli vähän ristiriitainen pysähdyspaikka. Kaikki kauppamiehet kauppasivat tavaroitaan vedoten maanjäristykseen, minkä ymmärrän. En tietenkään voi ostaa joka ikiseltä tyypiltä tavaraa, joten tuli vähän paha mieli sanoa ei ihmiselle, joka on menettänyt kaiken maanjäristyksessä.
 2. hup, väärä palsta...
 3. Meille riittää yksi vihkiminen. Sekin aiheutti tarpeeksi stressiä... Molemmat siis kuulutaan kirkkoon ja jossain määrin olemme "uskovaisia" mutta mulla on ihan siunattu olo ilman sitä itse toimenpidettä. Joskus olen leikitellyt ajatuksella että mitä jos jossain vaiheessa pitäis oikein isot kirkkohäät (eli siis siunaamisen) kunnon kermakakkupuvuin ja krumeluurein mutta se jää vain ajatuksen tasolle.
 4. Ei, sitten vasta voi hakea uutta passia kun uusi nimi näkyy väestörekisterin tiedoissa.
 5. Pidän aina paitsi joskus otan pois tiskatessa.
 6. Tuo passikäytäntö muuttui kun biometriset passit otettiin käyttöön.
 7. Sormukseni on IHANA mutta... se on pikkuisen liian suuri, ehkä puoli kokoa. Silloin kun sitä ostin olin aika hermona ja turvoksissa mutta jotenkin en uskaltanut ostaa pienempää. Nyt en viitsi pienentää sitä koska sitten menisi kaiverrus pilalle. Pitänee jättää sormet oven väliin niin eiköhän lopu hölskyminen
 8. Mies liittyi uudelleen kirkkoon, mutta ei pelkästään häiden takia, koska mulle olisi käynyt aivan hyvin maistraattihäät.
 9. Vaihtoehtoja on muutama: Tommy Hifiger: True Star Escada: Rockin' Rio YSL: Paris Baby Doll Tällä hetkellä olen kallellani Baby Dolliin. Saas nähdä.
 10. Ehdottomasti kaunein on Holliesin The air that I breathe muita mieleen tulevia: Beatles: Here, there and everywhere Beatles: Something Mariah Carey: I still believe U2: All I want is you Patricia Kaas: Il me dit que je suis belle
 11. Ei todellakaan. Joskus tuli heitettyä vitsinä että jos joskus menen naimisiin niin miehellä pitää olla tavallinen suomalainen sukunimi, ei muita kriteerejä. Nyt olen menossa naimisiin "tavallisen suomalaisen" kanssa ja mies haluaisi että pidän oman nimen koska se kuulema sopii niin hyvin minulle ja on muutenkin kaunis. Ei tule kuuloonkaan ;D ;D Nimi menee vaihtoon.