Krista06

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Krista06

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Lisätäkseni tuohon Hienostolaisen kommenttiin. Jos lukee ev.lut sivujen pukeutumisohjeita eteenpäin siellä lukee: "Kirkossa vihittäessä on hyvä kunnioittaa tilaisuutta jumalanpalveluksena ja esimerkiksi hihattoman leningin kanssa on hyvä pitää jakkua." :-/
  2. Aivan ihania noi itse tehdyt saippua ja heijastin ideat Varsinkin tuo Maire73 heijastin-idea!! Saanko varastaa omiin häihini? Oletteko yhtään laskeneet paljonko yhden saippuan hinnaksi tulee?
  3. skeddun kaipaama leikki on varmaan tämä: SANKARITARINA METSÄSSÄ Kaikki sanat jotka on kirjoitettu isolla on niitä näyteltäviä rooleja, joihin valitaan esittäjät häävieraiden joukosta. METSÄSSÄ on pimeä yö. Tuuli puhaltaa ja PUU huojuu voimakkaasti puolelta toiselle pitäen samalla äänekästä suhinaa. Yhtäkkiä PÖLLÖ lentää PUUN ohi ja kaartelee vaanivana ilmassa. PÖLLÖ kuulee metsästä ääniä ja se lennähtää pikaisesti PUUN oksalle istumaan. PÖLLÖ katselee tarkkaavaisesti ympärilleen ja huhuilee äänekkäästi. PÖLLÖ lopettaa huhuilemisen, kun isokokoinen MIES saapuu PUUN vierelle kantaen selässään painavaa TELTTAA. MIES laskee TELTAN maahan ja rupeaa etsimään sopivaa leiripaikkaa. MIES päättää kasata TELTAN PUUN viereen ja aloittaa tarmokkaasti kasaamisen. Koska tuulee voimakkaasti ja PUUN oksat taipuvat MIESTÄ kohden, on MIEHELLÄ vaikeuksia saada TELTTA pysymään kasassa. MIES kuitenkin onnistuu ja ihailee aikaansaannostaan tyytyväisenä. MIES haukottelee, tekee muutaman venytysliikkeen ja kömpii TELTTAAN nukkumaan. Samaan aikaan NAINEN lähestyy PUUN alla olevaa TELTTAA ulkoiluttaen isokokoista KOIRAANSA. KOIRA viuhtoo itseään joka paikkaan ja NAINEN seuraa tarkkaavaisesti mitä se tekee. KOIRA nuuhkii ensin TELTTAA ja alkaa sen jälkeen kuopimaan maata PUUN juurelta ja nostaa sitten takajalkansa tehden tarpeensa PUUN juurelle. Sen jälkeen KOIRA hyppii PUUN runkoa vasten haukkuen latvalla istuvaa PÖLLÖÄ. PÖLLÖ lähtee peloissaan lentoon ja KOIRA rupeaa jahtaamaan sitä. Sillä välin ROSVO ilmestyy NAISEN taakse. ROSVO hyökkää NAISEN kimppuun takaa päin ja alkaa hurja kamppailu elämästä ja kuolemasta. ROSVO kaataa NAISEN alleen ja NAINEN rupeaa kirkumaan hätääntyneesti. MIES TELTASSA herää NAISEN huutoihin ja kömpii TELTASTA ulos. MIES rientää NAISEN avuksi ja samalla KOIRA jättää PÖLLÖN rauhaan, juoksee ROSVON viereen ja puree raivokkaasti ROSVOA takapuolesta. Kahakka on kovimmillaan, kunnes pelottava POLIISI saapuu pamppua pyöritellen paikalle. POLIISI pamputtaa ROSVOA ja laittaa hänet käsirautoihin. ROSVO yrittää rimpuilla, mutta POLIISI saa talutettua hänet pois paikalta. NAINEN kiepsahtaa kiitollisena hänet pelastaneen MIEHEN kaulaan ja he kömpivät yhdessä MIEHEN telttaan. Sen pituinen se.
  4. T-M ja muut, jotka olette käyttäneet kukkasipuleita. Millaista palautetta olette saaneet niistä vierailta?
  5. Tietääkö joku mistä löytäisi levyltä ton tiputanssin? Toisin sanoen mikä sen virallinen nimi mahtaa olla? Häihin ei tule bändiä, joten musiikki soitetaan nauhalta.