pilkkumi

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä pilkkumi

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meidän häissä ei alkoholia tarjoilla muuta kuin boolin muodossa. 150 hengelle alkoholin tarjoilu tulee erittäin kalliiksi ja mieheni kaverit on tunnetustu sellaisia kossusieppoja [smiley=2vrolijk_08.gif] niin eieiei. Booli saa riittää. Alkumaljaksi olemme ajatelleet mustaherukkamehua tai puolukkamehua vichyllä höystettynä.
  2. Ei ole mielestäni mitenkään mautonta. 50e = n. 300mk eli aika paljon rahaa kuitenki. Kuinka paljon appivanhempasi ovat avustaneet rahallisesti häitänne. Itse en odota anopilta ja hänen mieheltään minkäälaista lahjaa, koska hehän ovat kunniavieraita häissämme ja varmasti auttavat jollain tavalla rahallisesti juhlien kustannuksia.
  3. Itselleni on päivänselvää, että pappi kutsutaan myös pelipaikalle, mutta pappi saa itse päättää tuleeko käymään hääjuhlassa vai ei. Olisi törkeää jättää pappi kutsumatta edes kahville tai ruualle. Kaikki riippuu siitä ehtiikö pappi vai onko hänellä kenties muita menoja.
  4. En ole istumajärjestyksen kannalla, koska en halua määräillä kuka istuu kenenkin vieressä. Ainoa istumajärjestys tehdään vain omille perheille ja nekin pöydät tulee lähelle meidän pöytää. Pöytiä tulee olla riittävästi (muutama ylimääräinen), jotta ikäviltä yhteensattumilta vältyttäisiin.
  5. meidän laulu on Juha Tapion Haaveilija. Tässä oon ei tarvi sun hapuilla tai huitoo Tässä oon ja suhun keskityn Tiedän kyllä mistä tuut ja minkälaiseen tuntoon uponnut on moni pettymys Kauneutes sun kertoisin ja luvan jos saisin sun kyynelees kuivaisin Pystyyn sun pääs nostaisin varoen koskettaisin Niin kauan sua odotin Odotin sua ennen kuin sä tiesit musta mitään Kaiken aikaa tuntenut sut oon Tiesin kyllä senkin että länteen sekä itään hamuaisit ennen kuin mun luo kerto Vuorosanas hallitset ja niissä pystyt kulkee Pystyisitkö jättämään ne pois? Kun mä en tahdo sulta muuta kun vain syliin sulkee täällä sulle tilaa vielä ois kerto Meillä meni tosi monta kuukautta mieheni kanssa ennen kuin tavattiin toisen kerran, kun mä oli hieman sulkeutunut ja enkä halunnut päästää ketään miestä lähelleni, kun niin moni mies oli satuttanut tunteitani. Mutta nykyiseni oli vaan jotenkin niin erilainen. Soiteltiin joka päivä maratonipuheluita(asuttiin monen sadan km päässä) ja nykyinen käski kuunnella tätä piisiä radiosta(oli silloin soitetuin piisi radoíossa). No ostin levyn(koska en tunnistanut kappaletta radiosta) ja kuuntelin piisin ja kaikki palaset loksahti kohdalleen(kuinka santa voivatkaan olla ihan oikessa, että millainen olin). Ja eikä mennyt kauaan kun tavattiin toisen kerran ja aloimme olla yhdessä. Nyt sitten suunnittellemme häitä
  6. Meidän kutsukortin etukanteen tulee Juha Tapion yhden laulun sanat, koska se on minun ja miheni laulu. Sisälle kutsuun tulee ne ihan tavalliset tekstit ja v.p:t alla oleviin numeroihin tai sähköposteihin.
  7. Niin ja me poistumme kirkosta rakkaani ralliautolla, jossa kuskin puolen ikkunassa lukee minun vanha sukunimeni ja mieheni sukunimeni ja hanttarin puolen ikkunassa yhteinen sukunimi.. :
  8. Meidän häitä tanssitaan vasta talvella ja sekin on jo persoonallista, koska suurin osa häistä vietetään keskikesällä kaikkein kuumimpaan aikaan. Paljon kynttilöitä, on romanttinen, mystinen ja hämyinen tunnelma. Se tunnelma tekee siitä niin erilaisen. Mitä oma äiti ensin, niin sitä tytär perässä ;D Oma äippäni teki sen 1970 Tapaninpäivänä..
  9. En läheskään kaikkia tunne. Esimerkiksi mieheni enoja(paitsi kaksi olen nähnyt vilaukselta ja niitä enoja on 5) en ole koskaan ennen nähnyt vaikka asutaankin samalla paikkakunnalla ja täällä olen jo asunut yli vuoden. Omalta puolelta en edes kutsu kaikkia serkkuja, kun en ole ollut tekemisissä heidän kanssaan.